ЮНСКИ бебета- тема № 93

• 24 242
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро момичета,

Грам не обичам напрежението и споровете минаващи добрия тон, но реших все пак да се включа ... И аз не мога да разбера защо обръщате внимание на провокации ... да си пишат, както и преди сме коментирали като някой не ти харесва пропускаш поста му и точка.

Greenlife  стискам палци и знам, е всичко ще е наред. Sv. ще си навакса детенцето. Незнам мъжа ти с какво телосложение е, но ако се е метнал на теб не се учудвам на мерките му. Ти и като бременна беше толкова финна.

Тео е с хъркащо носле и се буди вечер. Аз се замислих да вземем BabyVac, въпреки че нашия аспиратор е подобен на него, но се дърпа с уста и май не е толкова ефективен.

Хубав ден от нас  двамата.   bouquet

# 661
Слънчице, много неприятно. Съвет няма как да ти дам, тъй като не знам каква е причината за рева на бебчо. Това няма да продължава вечно (всъщност от кога е така). Успокоявай се с тази мисъл. То неприятното е, че и през деня не спи (иначе и ти можеше да легнеш на обяд с децата). Ако имате баи наблизо, помоли ги да го изведат те на обяд, а ти си почини с малката. Просто имай търпение - и това ще премине  Hug

Аз мисля, че темата с ползата от кърменете трябва да приключи след цитата на greenlife. Хората са го казали много умно. А и,  greenlife, мила, не съжалявай, че сподели проблема си. Тук има много момичета, които ви мислят. Твоят проблем е истински, с който можеше да се сблъска всяка една от нас. Сигурна съм, че не всичко във форума е идеално, както го представят повечето от нас.

Според мен sienared ни гледа сеира и  имам предчувствие, че с diAFODIL  са едно и също лице или ако не, приятел притекъл  и се на помощ

Не знам едно и също лице ли са (нищо против Дафодил - харесвам постовете й в другите теми), но влезте в профила на Сиенаред - последни публикации - може ли при този начин на изказване публикациите да само 7-8 и то единствено в нашата отчетна.  Аз не знам защо пишете изобщо коментари по нейните теми. Ignore и това е.

Колкото до гостите и скритите - еми тя и Петя ни чете тайничко (казвам го без лоши чувства).

И като обощение ще кажа: темата наистина беше доста позамряла. На мен лично последните няколко страници ми бяха доста забавни. Не може да им се отрече и на двете (Дафодил и Сиенаред), че имат стил.

# 662

На мен пък точно такива отношения ми харесват и ги търся под дърво и камък (щото са си кът в БГ #Cussing out )! В тях отлично се вписват и няколкото интересни, остроумни и цветни мами, които пишат изключително стилно, забавно, понякога хапливо, но никога подигравателно и злобно 
Това е мястото, където знам, че ако кажа нещо радостно за децата ми, ще бъде споделено. Или ако разкажа страховете си - ще получа съчувствие.  Останах с впечатлението, че 99% от мамите тук се чувстваха така през последната година. Но ако греша - значи проблемът си е в моя процесор.  #Crazy

абсолютно подкрепям
Франческа също
междо другото Франчи отдавна не съм се смяла със сълзи, но снощи ти успя да ме докараш до това състояние. ще те последвам и също ще захраня с боб и карантия  Wink

Гъди с моя пост исках по-скоро да секна мераците на Поли Поли пак да спорим за кърменето. Малко вече е изтъркано, ако ще се караме да е за захранването като злободневна тема. Хайде лагера на картофа срещу тиквата  Laughing

# 663
Ей Добро утро...

От сутринта се забавлявам с постове...НО ПЪРВО

Честити 4-ти месечинки на бебечетата родени днес: Макрина, на Mariah
Симона,на lili_to

КАЛОЯН, на SHARKY81   bigdance2

Антоан, на anelia_zlatanova

Мила sienared съжалявам да прочета за мъжа ти и женския парфюм, аз пък реших че в синхрон с Ник-а ти "всичко ти е на ред"/ в превод "si e na red"  Mr. Green и сега кво? Подходи дипломатично и проведи един разговор, или пък иди си купи един мъжки парфюм, напръскай се след разходка в парка и се прибери по-късно с детето - ама се напръскай преди да се прибереш  Laughing

Поли Поли   Hug

# 664
Един жълтък, 1 ч.л. мед, 1 ч.л. зехтин. Това е маска за лице, за суха кожа Simple Smile Аз практикувам, когато няма какво друго да правя.

Добро утро!

Mr. Green

# 665
  • София

междо другото Франчи отдавна не съм се смяла със сълзи, но снощи ти успя да ме докараш до това състояние.
И аз се смях с глас снощи на поста на Фраческа. И сега се връщах да се посмея   Grinning

ще те последвам и също ще захраня с боб и карантия  Wink
Предлагам Смилянски боб  Mr. Green

# 666
Маринова интересна статийка за бюста...като се гледам след 4 ри месечно кърмене моя бюст не прилича на ни един плод от изброените  Laughing абсолютна деформация..майтапя се - стана даже по-готин. ще взема да пусна едно пост-че за корекция на бюста да видим на колко племена ще се разделим...хахахахахахахахахахахахаха

че кво смешно има в поста за боба и карантията.......... Shocked току виж някой ревностен почитател да се хване и утре захранил детето със Смилянски боб

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 09:46 от sharky81

# 667
  • Germany
Един жълтък, 1 ч.л. мед, 1 ч.л. зехтин. Това е маска за лице, за суха кожа Simple Smile Аз практикувам, когато няма какво друго да правя.

Добро утро!
Mr. Green

Сега ако ми кажеш, че ти се случва да няма какво да правиш вече ще ти завидя сериозно Crossing Arms

# 668
Това за боба и карантията не съм си го измислила.
Разказвал ми го е педиатър, практикувал на младини през 70-те години в родопските села.
На три месеца започвали да ги захранват така.

Шарки, е не вярвам толкоз прост народ да ползува интернет.

# 669
Това за боба и карантията не съм си го измислила.
Разказвал ми го е педиатър, практикувал на младини през 70-те години в родопските села.
На три месеца започвали да ги захранват така.

АМА АЗ ЗА ТОВА КАЗАХ ЧЕ НЯМА НИЩО СМЕШНО!  Peace

# 670
  • София

че кво смешно има в поста за боба и карантията.......... Shocked току виж някой ревностен почитател да се хване и утре захранил детето със Смилянски боб
Почти съм сигурна, че такъв, който би се хванал няма достъп до интернет.

# 671
не подценявайте технологиите в българия!  Mr. Green

Франчи...забеляза ли промяната?...под снимката

# 672
greenlife, не съм имала конкретно теб предвид. Просто се пошегувах, защото и за мен тази тема (кърменето) е до болка изчерпана и тооооолкова отегчаваща  smile3507

Ааа, не призовавай само към спор и на тема захранване, защото съвсем досадно ще ми стане с разните му зеленчукови и плодови пюрета и сокчета  Praynig  Лично аз прочетох всичко, което се коментираше тук и накрая реших - ще питам педиатърката ми с какво да започна, нейното мнение е доста по-компетентно и няма смисъл да умувам с дни коя схема да подхвана и наистина дали ще е картофът или тиквата  Mr. Green

Ууууф, вече имам мазоли в ушите от виковете и дрането на Боян  smile3511

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 10:15 от Gydelichkova

# 673
Сега ако ми кажеш, че ти се случва да няма какво да правиш вече ще ти завидя сериозно Crossing Arms

Embarassed ми... от как съм родила - 1 път само щото форума ме влече яко Simple Smile

А скоро смятам лично да проверя дали Тино така те мъчи, както ни разказваш Simple Smile

# 674
Добро утро на всички - бързам да се включа преди да сме излезли на разходка - днес пак грее слънчице Joy!
Sv. - ако детенцето е здраво - дори и да е по малко кг. мисля, че това не е проблем - може просто да си е такова! На мои познати бебето беше слабичко, а моят първи син почти два пъти по-едър, а сега да ги видиш - слабото бебче е една глава по-високо и н- кг. повече, а е момиче и не е дебела, а просто върви по-едра.
Gydelichkova - големия ми син беше така както описваш Боян - все се събуждаше през нощта и мрънкаше, пиеше вода и пак така. Ако някоя мама тогава ми кажеше, че детето й се е събуждало много тази вечер/3-4пъти/, за мен това беше нищо - поне 8-10, а когато му растяха зъбките/една вечер ги броих/ - 15 пъти. Твоят Боян или нещо го боли/може зъбче или да има още колики, защото ние още имаме/ или си е просто такова дете. Баткото ми беше много буен - имаше две състояние - буден и спящ/имам предвид, че се спираше само когато спеше/, а иначе ако беше послушен - това означаваше, че е болен. Но аз му се радвах/не за нощните събуждания де/- той си беше здраво и весело дете. Сега е голям и слуша много повече, а и не мърда като седне пред компа и ТВ  newsm62.
Маринова - моят Марти се буди с плач следобед - има още колики - като го взема се превива и затова му даваме капки - не знам твоят Петър кога се буди - ако е следобед - знам, че коликите са най-силни в слеобедните часове!
Чао, че кафето ме чака!

Общи условия

Активация на акаунт