Мерси за отговорите на всички до тук, аз ходих и при педито и поговорихме, каза първо кърмене и после да му давам по малко АМ/ НО ТОВА НЕ ВСЕКИ ДЕН/
Маринова а кърмиш ли първо Петър като му даваш 150? а цедиш ли с помпа?
нали е отчетна темата - Теди е вече над 7500 грама и 68 сантиметра, все така синеок
Има кофти зачервяване след Пентаксима, ама с компресче се оправя вече. Иначе заспива на ръце, сънува много и понякога се смее, понякога плаче насън. Заспива доста пъти и с мрънкане. Вече не иска да лежи гушнат - трябва да е прав и да гледа какво става около него. Не се обръща, ама вероятно и това ще стане скоро. Много е засмян. Освен като го обличам след баня - тогава е мноого цуплив.
Ако запецнеш на някоя рима, свиркай - царица съм в това отношение

Книга, за съжаление, не мога да ти препоръчам. Последното, което четох, беше

Аз обикновено увяхвам на пети куплет, така че 

Само защото някой тук ми се радва на рядките появявания, не значи, че трябва да приема захаросан облик, да почна да пиша захаросано и дори да предизвиквам захаросан вкус в устите на четящите... Въпрос на сомооценка - моята не е ниска и не изпитвам нужда на всяка цена да привлека внимание с хленчене, атрактивно писане, изключително чувство за хумор или демонстрации на познания във всички области, засягащи растежа и развитието на едно бебе...
Просто се ползвам с еднаквото право на пишещите тук да си драсвам по някой и друг ред, когато сметна, че имам какво да кажа или когато ми се прииска да споделя нещо, това е
!

. Дано причината за неуспешното лечение с хомеопатия да е в хомеопата, който сте избрали
Прати ми ако искаш мейл на лични за снимка на Теди да го включиш в колажа, който е страхотен!! Браво 

Аз, например, в повечето случаи хич не се взимам насериозно тук и затова пък наблягам на чувство за хумор. Признавам, не винаги ми се получава 

Но пък има хора, сред които е и тя, които винаги се отнасят с доброта и уважение към другите и съответно очакват същото отношение и към тях. Аз пък завиждам на такива хора, иска ми се да не изпитвам негативни чувства към никого, но уви, не ми се получава
Кате, извинявай, че те намесвам, просто коментарът беше конкретно насочен към теб, а аз съм с най-добри намерения спрямо теб 
Препоръчани теми