Есен вред разстила пъстро одеало, на раздумка сладка в Кипър времето е спряло~29

• 31 073
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
                                        Hug Hug Hug

# 121
                   ДобрЮтрУ, мацоранекитеййй!...
След вчерашното угощение за РД на Анастати, предлагам днес...
    ...на закуска да го караме по-диетично...
Mr. Green

АНчЕ, мерсаж за каЙВенцетУ... малко ми разстройваш дисциплината с е-тия парчета кексче дето се мотат там Whistling.., ама то ти за мен си се погрижила - да не заслабна сЮФсем Wink Hug
Блондич...ти вместо да си починеш неделния ден...си се преуморила повече,това чистете newsm78,закуска рано -рано newsm78ооооооооооо не ти е чиста работата newsm78....яяяяяяяяяяя тук на отчет hahahaи казвай истината и само истината Hugда не се е появил някой поливач на градинката tooth...
Ех, Пепитче, еееххх....- де тоз късмет  condomuu fiuuuuuu.... То тая логика за "рано рипащите булки" /че мъжОт им сЪ`Й представил пУдУбаващо нощеска/ важи, ама само за тия дето са...пУдчертавам Mr. Green булки..... А за таквиз самотни души като менИ 4470 важи обратната логика - щом Ут ранУ са рипнали закуски да въртят и къща да чистят, значи че имат в излишък "свУбоднЪ /сексуална/ ИнергиЪ" newsm36  която им се налага да пренасочат в други дейности.... smile3560 hahaha hahaha Joy

Хайде, милички, трябва да офейквам....
Хубаво начало на новата седмица и ползотворна да е ви пожелавам!
smile3525

# 122
Добро утро, момичета Grinning Grinning Grinning Hug

СтраОтни както винаги, Блондейййй  Wink Майка ми като се развихреше разбирах, че тази енергия към някой момент требе да се пренасочи на друго място  Mr. Green Апропо, като говорим за прозорците - и аз съм ги оставила като отмине дъждът, засега се радвам на уюта на новата дограма, с чийто ремонт се трудихме лятоска  Wink

Пепи, страшен екшън  #Crazy #Crazy #Crazy Ама това щом е за кипърци, го приемам наяве, не като на кино. Виж, ако бяха гърци по щях да се замисля и ако се окаже таквоз положението, да отида да им тегля едно конско  Naughty Аз лично познавам няколко кипъреца, които са си доста луди и трупат, трупат в себе си, пък после беше станало едно мазало с коли по пътя...

Цвете, какво направихте, как се чувстваш след/без разходка??? Hug

Мацки, какво мислите за избора на Миро да ни представя на Евровизията в Норвегия  Flutter Аз не съм фен, но му признавам качествата. Мъжото е щастливо - това бил перфектният избор и според него русокоското е роден за звезда  Sunglasses

Пожелавам ви страхотна седмица с канализиране на енергията в правилните посоки  Wink

# 123
Добро утро и от мен!  Hug Hug Hug

Мерсажи за хапването.Ще си клъвна от тук от там Animal Chicken

Блондич да те успокоя,че и аз съм извесну време на сух режим.Чаках си едни изследвания на фауната и флората,които ми ги загубиха и до тогава се пазех все.Сега вече се чудя дали да не наруша режима  Laughing Laughing Laughing Laughing

Пепит много горещи тез кипърци брее newsm78 Един ми беше казал веднъж(май ми се сваляше нещо),че били с горещи сърца,за разлика от нас.Да ама пък ние сме с по-дълбоки,нали ? Mr. Green

Лин Разходката беше на двора.Още бърша сополи и гърлото ме наболява....Тук много трудно се оздравява по мои наблюдения.   Миро аз по принцип го харесвам,но не съм му фенка.Мисля,че е подходящ избор и ще ни представи подобаващо  Peace

Отивам да търся в съновника какво означават лъвове,че такива сънувах тази нощ. Wink
Весело да ви е на всички днес!  Peace

# 124
Ааауууу, мацоранките ми, до преди малко писах-писах един дълъг постинг и бам - затри се #Cussing out..., ама то нищо че се затри, а по-важното е защо се затри... af.... - компа ми пак тъй безпричинно се самоизключи smile3514... разбира се първата ми работа беше да звънна в сервиза и да докладвам, та от там след като ме изслушаха и изказаха няколко предположения newsm78...  ideauu..., ми казаха накрая да го наблюдавам 2-3 дни и ако пак така прави, да им го занеса наново за по-щателен "преглед" ooooh!..., който естествено е с непрогнозируем паричен еквивалент newsm48 smile3515 smile3511 Офффф, да му се невидиииии!!!!! И това е едва началото на седмицата newsm65....

# 125
Ехоооо Heart Eyes
Цвети,ама не се отказваш лесно,а? Май повечко ще трябва да почакам щото иначе никакво майчинство няма да получавам Thinking И незнам каква е причината ама аз никакъв сайт не виждам newsm78
Пепи, то при вас много напечено е било  #Crazy Луди хора... адано само няма пострадали невинни хора накрая...както често се случва Peace
Кати,къде се дяна...още ли празнувате рожденния ден Heart Eyes
При мен работата намаля и май ще мога по-честичко да надничам Hug
Блонди,много ядове ти създава тоз комп напоследък... да не би някоя част да трябва да се смени???
опс трябва да ставам...хайде чао ви засега  bouquet Hug  bouquet

# 126
http://www.az-deteto.com/index.php?page=view&aid=2995

Шанкулче,ей го на  Hug
А за майчинството си много права.То колко време трябва да работиш,за да го взимаш,не бяха ли 6 месеца  newsm78
Блондичч тоз твоя комп,май вече плаче за развод.Стискам ти палци да му се размине,че точно в този сезон място за излишни разходи няма  Naughty

Момичета аз от няколко дни съм в едни ОГРОМНИ дилеми.Замислила съм се от сега как и къде да гледам бебето. newsm78 Мъжът ми по цял ден ще работи,Йоана не може да посещава градина(много скъпо ще е) и просто ще подивея.Дето се вика няма кой един хляб да ти донесе....уффф направо не знам.Май ще е най-добре да си го гледам в Бг.Което обаче означава да сме разделени с Андрей ooooh!  Cry Направо ще се побъркам.Идеален вариант няма....Какво ще кажете вие като едно ято сови(демек мъдри птици-гургулици) ?

# 127
цвете.колко е голяма дъщерята?
видях на 3 год.... Whistlingами само мога да ти кажа,че като работиш ти се полагат 18 сед.майчинство и 2 мес неплатено...обща 6 мес...после ако искаш да се върнеш на работа трябва да намериш някой да гледа малкото бебе...относно дъщеря ти...питай в държавната градина........те ги взимат от 3 год.....и е евтино......за бебо?!!!!! newsm78...чувала съм за жени които гледат по 3-4 деца и май им се плаща по 150 евро на мес..... newsm78...и аз смятам да се позаинтересувам от тях по късничко Mr. Green....за бг?????????????......там ще бъдеш ли осигурена?детски ще ти се плащат ли.......мъжът ти намери ли си работа!!!!!??????

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 15:53 от АНчЕ

# 128
  • Larnaca, Cyprus
Момичета най накрая се докопах до малко време да ви драсна някой ред  Party Party Party
Първо за Баскетбола мина чудесно всичко имаме две победи и една загуба .......качвам снимки в момента ама много големи че ще чакате  Laughing Laughing.....Мажоретките бяха малко както е известно в кипърските танцувални среди .......без синхрон........ трябват им повечко тренировки Mr. Green...ама като цяло не бяха зле танцовите им номера  Hug......иначе костюмите още не са дошли чакаме ги и май няма да ги дочакаме  Mr. Green...та набързо им спретнах аз едни ефтинки униформички които се оказаха много сполучливи  Peace..дълги футболни чорапки в жълто и блузки в зелено Peace

Благодаря на всички за пожеланията към големия ми сладур .......Браво на Муцка   че се е сетила да ви почерпи Hug Hug че направо тези дни незнам на кой свят съм  ooooh! ooooh!.....качвам и от рожденния ден  Peace

ох да му се невиди качвам качвам пък блокирва нещо newsm78 newsm78 ще пробвам после пак  Thinking
Блонди уби ме с тоя компютърен сериал Joy....то твойто направо ще стане комедиен сериал то компа то интернета то печката то кво ли не ти се случи и то по най комично-трагичния начин Mr. Green...мдааааааа обаче не е зле идейка я прати някой материал към някой вестник тип статийка усмиване на българските услуги от всякакъв вид  Mr. Green #Crazy #Crazy
Линче ахааааа чудесно футболно споразумение си изфабрикувала Heart Eyes трябва да го приложа другата година  Twisted Evil Twisted Evil
Пепи алергия към прахаааааа #Crazy боже  newsm78....а очите са ти червени или почваш да ти мигат и да ти сълзят в същото време  newsm78
Шанкулче тя твойта работа с второто май ще стане като мойта с третото Whistling Whistling...все отлагам а причини ела да видиш какво ли не измислям Whistling Whistling

# 129
Шанкулче, бе сменяха уж част, ама май не тая дето трябва smile3537 шЪ им се невидише и на разбирковците... bambam

Блондичч тоз твоя комп,май вече плаче за развод....
Въй-въйййй, Цветинце, нИ думай, душкоуууу!... годно трЕбЕ да е ощИ добичето... едва 2-годишно е - нИ Йе за развод, нерде за пенсия.... Whistling... Пък и тоз мушморок от комп-сервиза изплю сЯ камъчето, че те захранването не били сменили, ами само някакви 6 диода /или нещо подобнУ чарк речИ newsm78 Mr. Green/ изгорели на дъното, та решили че в тях е проблема и до захранването изобщо не стигнали да пипат.. smile3560... Абе аз се усъмних че нещо на 2 на 3 са я свършили, щото предварително /преди да го ремонтират/ ги бях питала ориентировъчно кач пара шЪ ми струва УЙдоволствието newsm65... и те казаха че ако е захранване - 35лв...., пък накрая само 18 ми взеха... и Яз кат` ИднЪ паткосана блондинка реших че тез близо 50%гратис шЪ да са заради бликащото ми очарование #Silly rotfImbo rotfImbo..., ама ней`се hahaha hahaha.... ---------- Пък сега по твоя проблем...- честно не знам какво да те посъветвам spoko... Още е рано да го мислиш, т.е. има време..., но не стои ли варианта да се прибереш в БГ само за раждането и да стоиш първите 3-4месеца /то през туй време и без друго няма да си още много годна за употреба luvbed ръЙш`ли..  Stuck Out Tongue Winking Eye/.., пък после да вземеш твоята мама за няколко месеца да ти помага в Кипрото с гледането на децата, ти да почнеш работа и така... newsm78 за да е възможно най-кратък периода на раздяла с Андрейски Rolling Eyes.... А другият вариант е пак така за първите 3-4 зесеца да си в БГ след раждането, после да се върнеш при мъжо с бебчето, но да оставиш Йоанка на грижите на майка ти за известен период от време newsm78.... Тогава пък ще тъгуваш за нея, ама трети вариант не ми иде на ум, че хем да сте си заедно цялото семейство, хем да смогвате и с разходи и с всичко...

Блондейййй  Wink Майка ми като се развихреше разбирах, че тази енергия към някой момент требе да се пренасочи на друго място  Mr. Green
Линченцейй, ти сЯ кво?! - с нещастие человеческо бъзик ли си праЙш gydi... Майтапя се, нали знаеш..... - ама майтапа е че се бъзикаш с  "нещастие человеческо" /в частност с мойта сексуална неудовлетвореност, която както е тръгнало,клони да стане перманентна smile3560 Joy/..., а иначе Ич не е майтап това за нуждата от пренасочване на излишната енергия fiuuuuuu..., че то на моменти от сега се усещам като пренавита пружина.., пък кво шЪ става гА ме гепне критическатааааа #Crazy hahaha... мале,малеееееее бедна ми ефанатазията... rotfImbo rotfImbo rotfImao

Оооо, Катенце, ти се появи най-сетне докат`пиша Hug Hug... Бравос че си спасила пложението с униформите newsm18..., пък за липсата на синхрон на мажоретките fiuuuuuu.... ти каквато си оправна я вземи ме договорирай за треньорка на отбора да видиш как шЪ ги синхронизирам набърже Mr. Green... с тоя мой прилив на излишна енергия Joy Joy /все пак щерка на физ-културничка съм  Wink... при това на тая сформирала първия мажоретен състав в Бургас bowuu/....

Пепиткин, гдеа се изгуби бре пиле шарено днес? newsm78... Да не е имало продължение на съседския екшън box tooth... То да ти кажа с такива съседи не ти трябва да гледаш ни турски, ни гръцки сериали - баси сапунката #Crazy при това я гледаш "лайф" Joy Joy Joy... Майтапа на страна, ами добре че не се е стигнало до по-сериозни щети от пожара, пази Боже! Praynig

# 130
Набързо здравейте! От два дни имам проблем с нета и не мога да се конектна. сега преди да се е сринал отново   bigdance2 newsm59 ЧРД на Анастати!! И Кати, как мина партито?
Пепи, алергия към праха май сме хванали всички, пък аз хвърлих вината върху котарака и горкичкия го държа в немилост от няколко дни. Ама довечера ще го нагушкам пък после ако ще да умра от кихавици!
Момичета утре ще си поприказваме повече че вече трети път го пиша тоя отговор и ако ме изхвърли отново, незнам  smile3511 smile3511 smile3511
Лека вечер на всички ви Hug Hug Hug

# 131
Ехооооооооо,милички жива съм Joy Joy

. А за таквиз самотни души като менИ 4470 важи обратната логика - щом Ут ранУ са рипнали закуски да въртят и къща да чистят, значи че имат в излишък "свУбоднЪ /сексуална/ ИнергиЪ" newsm36  която им се налага да пренасочат в други дейности.... [/color] smile3560 hahaha hahaha Joy

хайде сега управдания Joy....както си казвала не сЪ даваш лесно Naughty....и квО шЪ праЙм сега newsm78.....положението доста сериозно newsm78.....да помагаме да намерим някой ергенец newsm78,че то тъй лошЪ работа newsm78...а продължение на екшъна има #Crazy...мойто мъж е бесен...та значи умника решил да се направи на работен и разчистил около гаражите...там където не му е работата...събрал всичко наоколо,на комшийката коята се нанася матраците и маси и столове #Crazy...на мъжото всичките инсртументи,които не използва всеки ден и си ги складира до гаража #Crazy...моя преди р.ден изкара няколко неща,но аз го спрях и му казах да не се мърси и ще продължим след купона дватата Peaceдемек можеше и да му помагна Embarassed,но като се върнахме вече беше късно #Crazy..и като започна blahblah,..,защо ли те послушах smile3507...аз като се развикам кой можа да свърши тази простотия,поне да беше попитал ,кое на кой е и дали ще му е необходимо #2gunfire..намеси се и комшийката с мебелите ooooh!....та стана една newsm48.развалиха ни настроението за свадбата Twisted Evil...а днес идваха 2 пъти полицаите да разпитват... Whistling Whistling дълга и широка и всеки вика не съм аз no....то излиза,че контейнера трябва да се е запалил сам Mr. Green..и лошото е че всички знаят ,че е на малкия син ,но никой не го е видял  Shockedи нямат доказателства Crossing Arms..само дето ми събудиха 3 пъти беба #Cussing out и щях да ги убия #2gunfire....
Лина
Аз лично познавам няколко кипъреца, които са си доста луди и трупат, трупат в себе си, пък после беше станало едно мазало с коли по пътя...

....по принцип за толкова години тук се уверих,че на повечето кипърци или им липсват първите 7 години hahaha или доста им хлопа дъската Joy...и лошото,че май -май е наследствено hahaha и заразно newsm62..това е мойто виждане
Цвети..горещи сърца Crossing Arms..то думи за фасул smile3502..дет се вика лаф да става...а пък щом те и свалял tooth..работа ясна Heart Eyes blahblah,...а за дилемата...ти все пак ще си в майчинство известно време Peace..през този период ще свикнеш ,че сте с бебе Peaceтрябва ти месец да се  осъзнаеш....и да влезеш в ритъм Peace...ти още през януари попитай за държавна градина,че записванията стават през февруари Peace..после нееееее....и като наближи времето за връщане на работа,извикай някой да ти помага,майка ти,свекърва ти,или малко едната после другата Peace..да се сменят.....аз малко съм против малко бебенце,което не може дето му се вика да се оплаче да се гледа от чужди човек Naughty...а така и компания ще имаш,и близо до мъжото Peace...пък и разнасяне на бебо  newsm78..климат различен newsm78...да не започне да боледува newsm78..аз сина ми го родих в БГ...и дойдохме ноември,бе на 7 мес. от -6 град.дойдохме на 35 #Crazy и като се започна едно боледуване #Crazy докато свикне с климата 6 мес. Whistling...та помисли,все пак имаш доста време Peace
Шанкулче...няма пострадали Peace Praynig...дано наистина по-често се включваш Peace...незнам дали ти е казвала мамито на зетчето,че често се виждаме Heart Eyes...щеше да е хубаво и вие да сте тук Peace,но е се разтроивай...може би догодина newsm78 Peace
Катиии... newsm10...винаги намираш изход  smile3501...щом и нови и евтини униформички си спретнала hahaha е добре...а учите ми от всичко по много,и червени и сълзят...и мигат newsm53..зависи за каквооооо hahaha,но работата е на подабрение Peace...само дето не се задържам на лапа,че после наитина мигам на парцали smile3518....сега правя изключение за вас Hug Hug....
Веси обра пешкира котака smile3521..виж какво ако не си предприела нищо,на чакай Peace..че не е майтап работа с този прах тук Peaceтичай поне за капки Peace...аз започнах и крем около очите Peace
Милички ще ви оставям..хайде приятни сънища

# 132
.....по принцип за толкова години тук се уверих,че на повечето кипърци или им липсват първите 7 години hahaha или доста им хлопа дъската Joy...и лошото,че май -май е наследствено hahaha и заразно newsm62..това е мойто виждане
Еййййй, Пепиткин, с тая приказка баш ми оплакна душЪтЪ Hug Mr. Green..., то все и аз тъй си мислех...за един конкретен кипърец де.... Whistling...., ама друго си е да получиш потвърждение от независим източник, при тУЙ живущ  на място Joy Joy
Оправи ми настроението, шЪ знайш Mr. Green..., щото таман пак се бях ядосала, понеже преди малко открих, че тез глупендери от комп-сервиза за капак са ми затрили драйвърите на уеб-камерата и компчо не мож`я разпозна ръЙш`ли, а преди си работеше..... и направУ ми иде...  afwitch #Sniper #2gunfire.... то бива-бива гъзоръка история, ама едно оправят друго развалят..., па да не говорим че и оправеното им толкоз струва smile3560...

Милички на всички ви пращам една голяяяяма мляцка за лека нощ!

# 133
Бях пуснала нова тема но ми казаха да попитам и във тази!

Здравейте на всички! Понеже ни предстой преместване в Кипър искам да ви задам няколко въпросчета. Simple Smile на който не успявам да намеря отговор. Понеже със съпругът ми нямаме сключен брак, а имаме три годишна дъщеря, която той е признал и която носи неговите имена. Та въпросът ми е: При регистрациата в емигреишана се изисква от нас да представим  свидетелство за брак, а ние нямамае някой наясно ли е какви документи трябва да представим?Дали някой нотариално заверено пълномощно или нещо от рода?Много сме объркани и не знаем към кого да се обърнем, надяваме се да открием отговорите на въпросите си при вас!
Също така да се извиня ако не съм пуснала темата в правилният раздел! 
Благодаря ви предварително!

# 134

Добро утро момичета! Hug
Успешен ден ви желая от сърце!  bouquet  bouquet  bouquet
Пепиткиннашта с бабите е сложна,защото майка ми има  аптека и не може да мръдне от там,а майка му на Андрей има някакъв шанс да дойде,но не знам дали е прекрасна идея.Аз като бях бременна с Йоана се опитахме да живеем заедно и нещо никак не ми помагаше тогава.Помня как лъсках един паркет с корем(7-8 месец).Е верно ако дойде тук ще е специално за да помага и няма да работи нещо друго,но....не ми се иска много.
mama_tedi щом нямате брак се регистрирате ти и детето като едно семейство,а съпругът ти като отделен човек.Ние и поради тази причина предпочетохме да подпишем(детето беше на 2 годинки).Единственото предимство да се водите семейство е ,че може само единия да работи,но здравно осигурява цялото семейство.

Айде отивам да будя момиченцето,че пак спинка и ще закъснеем за градината Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт