Размяна на парфюми ХХVІ

• 61 162
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
от размените във Фрагрантика или тук?

Mr. Green Там, да...Сега като се сетя ме хваща яд... Crazy Това шише ме изкушава мноооого.... Mr. Green Crazy Blush

наистина е много хубаво, жалко, че си го изпуснала

fata_morgana, там не смея да разменям  Wink

# 226
Аз даже и форуми не съм чела там. Понякога чета описания на парфюми, но докато не пробва сам човек, каквото и да напишат...
Уф и аз се притесних за спама, може и да ни изтрият,  но се отплеснах и забравих в коя тема съм Blush

# 227
  • София
от размените във Фрагрантика или тук?

Mr. Green Там, да...Сега като се сетя ме хваща яд... Crazy Това шише ме изкушава мноооого.... Mr. Green Crazy Blush

наистина е много хубаво, жалко, че си го изпуснала

fata_morgana, там не смея да разменям  Wink

Ааа, Бубс, защо...? Много са готини мацките и там  Peace Аз до сега никакви грижи не съм имала, а не са ми малко размените....

Оспамихме ситуацията  Blush

# 228
Аз даже и форуми не съм чела там. Понякога чета описания на парфюми, но докато не пробва сам човек, каквото и да напишат...

целият ни разговор стана съвсем офф  Whistling
предпочитам да чета мнението на хората тук, тях ги познавам, вкусовете и предпочитанията им, а и те - моите, за това тук мога да получа най-адекватни мнения; не ме интересува как мирише Шалимар в Бразилия, Мъст в Япония или Ковет в Южна Африка  Naughty

Ноар, шубето е голям страх  hahaha

# 229
момичета освен,че искам Лакоста  разменям отливка на Intuition 10 ml,само пробвана

# 230
  • Cофия

Имам това за размяна, 100мл е, тестер,с капачка, останало е точно до под емблемката в средата, незнам колоко мл са това -   може би 30-40.
Исками се конкретно Инканто шармс на Ферагамо, но и за друго може  Peace

# 231
Предлагам нов,само пробван Ricci Ricci на Нина Ричи, 30 мл:

търся Allure Sensuelle EDP, Sensuous

# 232
Продължавам да разменям:
Red Door Velvet50 от 50 мл. с кутия и с целофан, само пробван.
Halston Classic около 40 от 50 мл. с кутия.
Can Can 30 от 100 мл., тестер без капачка и кутия, перцето на бутилчето се е изтрило.
И трите аромата са трайни! Може и всичките за един, ако ми хареса.
Предложения на ЛС. Simple Smile

# 233
Момичета, благодаря за предложенията на всички ви  Hug
Извинявам се, ако не съм отговорила на някой, напълно е възможно - доста съм разсеяна  Rolling Eyes

Реших да разменя моят Alien (22 от 30 мл) за подходящо количество Би Делишъс на Дона Карън. Ако е по-малко, може да добавите още нещо  Flutter

# 234
Много ви благодаря, че се отзовахте... Hug (за Герлена)  Но май не се класирам... Sad

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 14:43 от Анонимен

# 235
Да добавя, че разменям/продавам Pure Poison 29/30ml, само пробван:

Моя приятелка ми го връчи  Crazy - не и харесвал вече.

# 236
Заменям/ продавам  Flora by Gucci, 30 мл,  скутия.Пръснато 1 веднъж за проба.

Заменям го за L`Air du temps Noel- Nina Ricci, Jonh Galliano,Crystal de Ambre -Keiko Mecheri или го продавам.

Отворена съм и за други предложения от същия ценови клас.

ОБЕЩАН!

# 237
Да добавя, че разменям/продавам Pure Poison 29/30ml, само пробван:

Моя приятелка ми го връчи  Crazy - не и харесвал вече.

Какво искаш в замяна?
Има ли предпочитания?

# 238
Разменям 35  млЕуфория за по-малко количества Линстан Меджик и Черната Орхидея -Цветния воал.

# 239
За експериментаторки: Предлагам за размяна арабско парфюмно масло - мисля, че е 10-тина мл шишенцето. Аромата е много траен и силен "сапунен"  Peace

Общи условия

Активация на акаунт