ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 33

• 28 442
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Честито на вчерашните именници (с малко закъснение)!

Аз да се отчета първа за деня   food010

Малката замина на ДГ, днес имат театър - доволна и щастлива е  Hug

# 241
Добро утро и от мен! Hug

На патерица да честитя на всички малки и големи именници!Да им е живо и здраво името!  bouquet

Вали си е на градинка, днес по пътя се засякаха с приятелчето си.Двамата се съблякоха и обуха пантофите едновременно,хванаха се за ръце и влязоха дружно в стаята. Laughing
Аз продължавам да се тъпча с парацетамоли, Осцилококцинуми и тем подобни. Tired

Пожелавам ви хубав ден без болести! Heart Eyes

# 242
На патерица да честитя на всички малки и големи именници!Да им е живо и здраво името!  bouquet
  newsm67

# 243
В събота ходиме на куклен театър на "Трите прасеца", досега не бяхме я водили /освен каквото имат в детската градина/ и остана много впечетлена и иска пак да ходим, и пак да е на прасетата, само за тяй и за вълка говори.  Laughing
Препоръчайте, моля, и други постановки за 3 годишни.  Peace

# 244
Туити, дано наистина е за последно, ама днес Ники се тръшна с пристъп Rolling Eyes Ей така от сутринта взе да кашля и го оставих вкъщи, Ели си я пратих. До обяд се пооправи уж и после като спа на обяд се събуди с Т и яка кашлица, отпаднал и го тресеше. Дадох хомеопатичното оправи се кашлицата, но още го тресе и има Т, вече спи  Confused Дано утре  е по-добре ooooh!

Постановки за 3-годишни, ние бяхме скоро в младежкия театър, играят на живо, за Пепеляшка беше, много им хареса на моите Peace Нито едно дете не излезе от залата докато трая постановката Wink

# 245
  • София
Благодаря за честитките за Митко Hug
Тини точно на Трите прасенца ще го водя и моят на 7,11 в Кукления театър на Гурко. Напоследък тази приказка много я четем вкъщи и се надявам да му хареса.
mishlentze ще имам предвид и Младежкия мерси.
Болничките да оздравяват - днес в групата са били 13 деца от 31 по списък. Всички останали са болни. Да видим докога ще устиска и Митко.

# 246
Мишле,много гадно,милото дете,дано нищо му няма,утре пиши как е.
Да те попитам какво е това хомеопатично за кашлица?Аз за 1 месец не намерих лек за кашлицата - сиропи,чайове,отвари,прахчета,гранулки и каквото друго се сетиш.И накрая толкова много се влоши,че се наложи АБ.Само кашля- нищо друго - ни хрема ,ни сополи,нито Т,нищо.Сега от два дни само прокашля по 2,3 пъти на ден,аз направо не мога да повярвам.Голям тормоз беше ,голямо чудо ooooh!

Линка за ателието нещо не ми се отваря.

Аурора,за Самоков слушам и си мисля как да си пазим децата от свинския грип.Вие ходите ли на градина?А при алерголог води ли го?

# 247
Наталия, събуди се нашичкия в 10,30 и заяви, че се наспал. Т беше поспаднала, но после пак си стана топличък. Не ми дава да му я меря пищи и имам чувството, че вдига още повече от рева. Разбирам, че качва Т когато стане кисел и започне да мрънка. Засега няма такова нещо, дано да изкараме нощта без висока Т. Кашляше пак, ларингитно - астматично - кънтящо, звънях на хомеопатката и каза да му дам от неговото лекарство пак. Сега пак спи, не кашля newsm78 Лекарството си е едно - неговото, определиха ни и тримата с децата какъв тип сме. За тях интервюто трая по час и половина, за мен 3 часа и половина. Сега всеки си има неговото лекарство и при какъвто и да е проблем давам на всеки от неговото си лекарство или пък млечна захар, която подсилва ефекта от вече взетото дори и преди седмица да е лекарство. Миналата седмица като ми се разхремавиха минахме само с млечна захар Peace

Нашия педиатър също изписва за всяко нещо антибиотик, така че минахме на хомеопатия, защото иначе още от есента се завърташе цикъла с АБ и организмите им отслабваха и така цяла зима до лятото Rolling Eyes Вече 3-4 месеца не са пили АБ, което за нас е истински успех.

Сега цялото лечение се изразява в 1 до 3 пъти прием на капки за един или два дни общо 3-те пъти. Или пък млечна захар докато има ефект и после като се овладее положението се разреждат приемите и се спира. Другата ми опция беше да давам сингюлер всеки ден цяла зима, ериус също и вентолин при всяко закашляне Crazy Две зими ги лекувах с тези неща без сингюлера, тъй като ми се струва много агресивен според листовката. И видях, че цикъла си върви, подобрение няма. Хомеопатичните ги започнах с Ники през август, на морето още на втория ден го хвана стомашно-чревния вирус, но веднага звъннах на хомеопатките и по техен съвет дадох от лекарството. Веднага подейства и после проблем нямахме Peace Не мога да повярвам, че изкарахме 2 седмици на море без да се разболеят. Преди навсякъде мъкнех по 2 плика пълни с лекарства. Първото им море преди 2 години завърши на системи и двамата едновременно Crazy Сега нося по едно лекарство за всеки плюс нещо за температура и за уши примерно. И аптечка за първа помощ - хомеопатична ,която е 7на 13 см горе-долу Laughing

Ателието се намира на Парчевич 30. Мога да ти пусна и телефон на лични.

# 248
Мишленце, дано не вдига Ники температура през нощта. Това с ларингита и Ериуса ми е много познато ooooh!
Тези дни повече ви чета, зарината съм с работа. Дани е на село на чист въздух, добре се чувства, но все още апетита му  е намален.

# 249
  • София
Следващото местене на темата май ще е към някой здравен форум Wink

И за да не съм голословна - да кажа че и ние паднахме в жертва на болестите.
Тази седмица едната ни девойка сдаде багажа и сме вкъщи. Интересна е работата - Т и нищо друго.  Thinking Все мислех да се покаже досега накъде ще тръгне, ама не ще....

2 дни половинката води Ида първа в градината (днес даже не са били отключили още и на оградата я е предал  Embarassed), утре нямало да може да закъснява вече и ще трябва да разхождам и малката до там...

# 250
Беше ми много интересно да прочета  поста .Явно ходите при някой специален хомеопат.
Аз да не си пиша пак горчивия опит с хомеопатията ,ама такова нещо за първи път чувам.Пък уж и ние ходихме там при една компетенция ooooh!Млечна захар дори не знам какво е Blush
И направо невероятно - с едно лекарство .Браво,щом са добре  децата.
Моята изкара почти 10 м. без АБ ,ама пустата му кашлица ....

Дано детенцето спи спокойно.Когато кашляше щерката  през нощите  и ние не сме спали , ужасно е, на мен нощем по- страшно ми се вижда ако детето не е добре.И плачеше "отивай си кашлице да спинкам" Confused

# 251
МерСедес, апетита на Дани ще дойде Wink Хубаво е, че имаш на кой да го оставяш на село. Ако имах и аз их ги оставяла там да се възтановяват. Ники днес е по-добре, благодаря! През нощта не е вдигал Т, днес само покашля от време на време. Разбрахме се с хомеопатичката, че явно е ниска потенцията на лекарството, но като нов пациент при това дете е искала първо да види ка ще действа лекарството и тогава да се действа според ситуацията. При Ели явно тази слаба потенция й е ок. Но при Ники за такива спешни състояния ще трябва по-весока да се даде. Довечера ще дам още веднъж от лекарството му и се надявам повече да няма нужда. Но ще го задържа до края на седмицата да се възстанови напълно.

Наталия, те са две хомеопатките, котио работят заедно, едната е и доктор. Работят по системата на класическата хомеопатия, но са повлияни от школата на Шанкаран. Той  опреличава реакциите на въприятие на хората като на това на животни, минерали, растения. Ники го определиха като паяк. Той обича да се катери на високо и после си седи където се е качил и се кефи. И други ред неща, но това е най-типичното. Ели я определиха като палава градинска змия. Мен като мишка, домашна Laughing Аз изпитвам истински ужас от змии и котки. Много е интересно Heart Eyes Идеята е, че трябва да се хармонизира индивида, като се лекува подобното с подобно. Да не отгечавам останалите, ако те интересува нещо повече да минем на лични. Hug Предния път и аз бях попаднала на една прехвалена специалистка, та ми вкара децата в болница за нула време Crazy Уж класическа, пък ми даде по 2 лекарства за дете и то да ги пият по 4-5 пъти на ден за по 20 дни Crazy

И аз се ужасявам от нощите когато не са добре децата Tired

Ара, дано с Т да е преборила каквото е имало и да си остане само с това Praynig

Днес Ели каза, че в градината ще правят сладки, каквото и да значи това Laughing

# 252
  • Бургас
Здравейте, банда! Grinning

Пак много болни. Sad Велизар за сега държи фронта и вече втора седмица е на градина.Не съм чула в нашата група кашлящи деца, което ме радва.

mishlentze,  ara75  бързо да оздравяват децата.

МерСедес не се притеснявай, ще му се върне апетита, но сигурно му трябва малко време. Peace

Аурора много мъчно ми стана като четях.Големи перипетии.Аз се страхувам не толкова, че детето ще се разболее, колкото от това, че попадаме на некадърници, които не могат да определят какво му е и да назначат правилно лечение. Tired

Мони как мина празника в градината?

# 253
  • Пловдив
Айде и ни при болните - Стелла се събуди през нощта с болка в ушенцето, а сутринта тръгнаха бистри сополи  ooooh! Тя е доволна и щастлива, че няма да ходи на градина, искала да си се гушкаме цял ден  Laughing То и аз искам, ама да не е болна, дано леко се размине И този път като предния  Praynig
Болничките да оздравяват  Praynig А здравичките да държат фронта  Hug

# 254
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=264297
Това ме хвърли в ужас  Shocked.Къде са били РИОКОЗ и училищните ръководство досега?Тези деца не са се разболели за един ден.И уж всичко в тая държава е под контрол,но изведнъж му изпускат края,както винаги.Нямам думи......... Cry.
Дано всички болнички дечица се оправят бързо  Hug.
И ако свекърва ми не иска да гледа Стефи другата седмица,как ще я пусна на градина,не зная  Tired.

Общи условия

Активация на акаунт