Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е писмото от ХЕИ, което се споменава в публикациите?
Какви са препоръките за лечение на кашлица и алергични реакции според участниците в дискусията?
Какви изследвания трябва да се правят на децата след всеки рожден ден?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е писмото от ХЕИ, което се споменава в публикациите?
-
Какви са препоръките за лечение на кашлица и алергични реакции според участниците в дискусията?
Участниците предлагат различни лечения за кашлица и алергични реакции. Те включват прием на сиропи като АСС, Ериус, Флудимундад и чай от дюля. Някои споменават използването на средната част на дюлята със семките и осцилоккокцинум. Хомеопатичните методи също се препоръчват, като хомеопатичен сироп Биодроксил и хомеопатичен препарат Биопарокс. Важно е да се консултирате с лекар за подходящото лечение, особено при деца.
-
Какви изследвания трябва да се правят на децата след всеки рожден ден?
Препоръчителните изследвания за деца след всеки рожден ден варират и е най-добре да се консултирате с лекар или частна лаборатория за съвет. Някои родители избират да правят изследвания на 3 и 5 години, но това може да не е изчерпателно. Важно е да имате предвид индивидуалните нужди и здравна история на детето, когато определяте подходящия график за тестване.
-
Какви са методите за понижаване на температурата, споменати в дискусията?
-
Как да се подготвим за появата на свински грип в града?
Преди време ги разглеждах и все забравям да ти пиша
.
, наблюдавам го как ще е с температурата и днес. Лошото е , че внезапно вдига до 39.8 и трудно се сваля, почти невъзможно, налага се да го слагаме в леген с вода и да го обтриваме. Не сме спали три нощи с мъжа ми, направо сме като изцедени. Днес видимо сякаш ми изглежда по-добре, но пък нищо не яде, едвам по малко сок и вода. Вчера го заведохме при жената, която дърпа ушите, дръпна му ги. Не знам от лекарствата ли, от процедурата ли, но снощи много живна, играеше, бута си количките из нас. Сутринта като ходихме при личната тя му пообтри сливиците с малко сода, цялата марля стана в гной
. Пръснах му Тантум Верде след това, довечера трябва ние да го направим, да видим как ще стане
Поставила си на място моята колежка 

.
- на нас ни действа един сироп, който не бяхме пили досега - Флудимед и чай - от сърцевина на дюля и орех - по-скоро отвара. Мирка една чаена чаша от големите си си я изпива за един ден.
Като го изпие - след страаааашни разправии, молене, пеене на песнички и....всякакви маймунджулъци ..... до 1 минута повръща. И то - половин час преди антибиотика сме пили Натриев цитрат. И пак. и съм се хванала за главата, защото Моракселата се лекувала само с антибиотик. Да ама ние не можем да пием. какъвто и да е. И сега пръскаме Биопарокс. Не знам дали ще помогне.
А в групата й има в момента около 4 хремави и още толкова кашлящи деца. А общо групата е 12 деца - тя е в частна ДГ.
И ........ как ще ги излекуваме така???? Или само аз съм лудата майка дето държи детето й да е здраво.
Накрая ми извадиха и трите сливици
Бързо оздравяване на болничките!