ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 33

• 27 894
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Записвам се и бягам (стискайте палци, имам интервю за нова работа)

Дени,успех   Hug  Peace   Hug

# 31
  • София
Аз продължавам да се чудя защо вчера ми кашляше. Сега няма никаква кашлица и имам едно подозрение, но се чудя възможно ли е та да питам ако някой знае - снощи Митко яде печени лешници. Свекърва ми има на двора и ми беше пратила обелени лешници аз само ги изпекох и хапнахме всички. И след тях почна кашлицата. Може ли те да са причината или се вманиачавам newsm78
Нини  Peace

# 32
# 33
Нини, надявам се добре е минало интервюто. Чакаме да ни кажеш.  Hug

Диана, малко ми е трудно още да се нагодим и се изнервям на моменти, но виждам вече светлина в тунела. Добре, че Гери е на ДГ, събота и неделя е лудница.

Elwing,  Hug Голямо изживяване беше до като правехме снимките, продължиха цял ден, но си заслужаваше.

Тази седмица все още децата се водят до гардеробчетата, домофинте още на са монтирани. Яница, аз също съм съгласна на този вариант, това е предписание на РДВР-то за по-голяма сигурност на децата.

# 34
Е- залата колко далеко е? Все пак е в сградата .И нашите така ги водят.Музикалния салон дори е на втория етаж, но не виждам нищо притеснително.И аз днес питах как е температурата в помещението 4е хи4 не мога да преценя как да я обличам тия дни.Казаха че е доста топличко.А и кухнята е под тяхната група Wink Навън не са ги извеждали днес.За шапки- Дария не ще и да чуе ooooh! От бебе е така.Не знам как ще се разбираме и уговаряме като стане наистина зима Rolling Eyes Добре поне че има доста коса Laughing

За нашата зала се минава отвън, слагат им якета, разгърдени ходеха естествено, чаках отвън и видях Confused Потни, разгърдени и по пантофи. От групата до залата трябва да се завие покрай сградата. Прахта от пантофките не вярвам да я чистят на всяко по отделно после, дишат я всички деца в групата после, както и всички на танците. Ама какво да се прави, надявам се зимата да не ги водят пак по пантофи Crazy

Мони, възможно е да е от лешниците, все пак са си ядки, дразнят малко или много гърлото. Щом не е кашляла повече Peace

Дю, вярно са невероятни снимките Heart Eyes Евала за търпението и за майсторлъка Peace

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 23:46 от mishlentze

# 35
  • София
Дю, наистина съм впечатлена!  Hug Много са хубави снимките. За гледането на две деца - жива лудница си е.  Crazy
Мама Мони, задавил ли се е докато ги ядеше? Знам, че ядки е добре да се избягват по тази причина - да не се вдишат малки частички при задавяне, особено фъстъци, но за лешници не съм чувала (как го обясних ooooh!)

# 36
Това лято една майка ми сподели как се сваля близо 40 градусова температура. Дано не се налага:
5 пъти за около 10-15 сек. се слага лед подмишничките на детето, чак тогава се дава нещо за температурата. Имаше и обяснение, но честно казано в момента не се сещам.

# 37
Мишле,при нас има две съседни градини и съм виждала мин.година в снеговете да водят децата по пантови от едната в другата градина (танцува се в салона на едната градина).Така - през пътя- кой как облечен или обут Confused

Да ви кажа като спрях всички сиропи (Алтея и Сулбутамол)кашлицата намаля. Не мога да кажа изчезна,но намаля.
Днес е в къщи,но утре ще ходи на градина защото имам служебен ангажимент .

# 38
А аз се чудя какво ще правим при появата на свински грип в града. Личната заяви, че не можела да изпраща всички със симптоми на грип в София, а и нямали официално писмо как да процедират. ............  и на държавата.

# 39
  • Някъде в облаците
Диана Йорданова, наистина ще взема да сигнализирам РОКОЗ.  Mr. GreenНа Мирка й правиха антибиограма - хубавото е, че изрезе чувствителна бактерията към доста антибиотици - около 10-ина. Може би защото малко сме пили антибиотици. И УНГ изписа два варианта - Клацид или Сумамед. Аз естествено избрах Сумамед - пие се на 24 - часа. И ....... не го прие - повръща. Вчера се чух с док и каза че ако от Биопарокса не мине - ще минем на венозни. Защото ...... мен много ме е страх - Моракселата правела отити и пнемвонии.  Sad Sad Sad Иначе е весела, храни се прекрасно, енергична даже в повече и така......
Мерседес - за темп и аз слагам лед под мишнички и в слабините, но ги увивам в тънки чорапчета. А и мажа стъпалцата с белтък, разтривам и обувам чорапки - и така спи. Чай от малина или от листа от малина - също леееко регулира температура. Peace

# 40
А аз се чудя какво ще правим при появата на свински грип в града. Личната заяви, че не можела да изпраща всички със симптоми на грип в София, а и нямали официално писмо как да процедират. ............  и на държавата.
Аурора,и мен много ме е страх от този грип,още по-вече,че нямат ясна представа как да реагират ако се появи масова епидемия.И как ще различат вирус,друг вид грип от свинският.И с какво ще се лекуват хората,още по-вече,че при Стефи и Юли нещата са доста сложни с алергията им към почти всички АБ.Абе в тази ши...на държава Господ да ги пази!
Наталка,радвам се,че детето е по-добре. Hug
Denniss,Стефи понася единствено Клацид от АБ /за сега/,лошото при него е,че не се разтваря добре и в сиропа има неразтворени гранулки.Дано й се размине с венозните инжекций  Hug.
Мерседес,как е Дани днес?
Мама Мони,може от ядките да кашля.

# 41
Здравейте мами  Hug
Да се вмъкна и аз в темичката най-сетне  Blush

Да почерпя, че вчера госпожицата станана 4ри

Като гледам не сме само ние болни - от пониделник е сангита"тежка"(видях че има с"лека"),температурата и до вчера не падаше под 38.5 като стигна до 40. Само на антибиотик е  и вчерашния рожден ден не стана така както го планувахме но все пак празнувахме.

Бързо оздравяване на всички болни!

# 42
Тази нощ нямаше висока температура, сутринта обаче имаше 37.9, поне е поносимо. Снощи обрах малко налепи,, клетото дете, чак имаше кръв Sad. Днес още нищо не е ял, само е пил една чаша сок.

Ilistavreva  bouquet, Честита ви рожденичка, да е много здрава и да ви слуша!!! И вие сте болни като нас Cry

# 43
  • София
Милите душички.... Бързо оздравяване на всички Praynig Praynig Praynig

Нали за ангините се препоръчваше студено? Зарадвайте болничките със сладолед и таратор Wink

Снощи бяхме на Тодор  Колев и пътувайки си мислех къде в тези болнави времена ще се бутаме сред толкова хора Thinking. За моя приятна изненада около нас нямаше кихавици, подсмърчания или кашлици Wink
За сметка на това в другия ни офис всички са болни, заразиха се и колегите ни, които имат работа на 2-те места - явно е доста прилепчиво Close

Ilistavreva, Да ви е жива и здрава дъщеричката! Весело, усмихнато и здраво детенце да расте!

Диана, мерси за инфото за сиропа - четох вчера за него, май няма да ни е много  подходящо.... той се води втечняващ секрета, на малката обаче кашлицата не е влажна, а лаеща...
Не че ще давам нещо на своя глава, но да се ограмотя Wink

За влизането вътре до стаите - домофони си има, но миналата година всички влизаха, оправяха децата и ги предаваха на госпожите. Тази година ни помолиха да се разделяме с тях във фоайето, че вече са големи. Ида е супер горда, че сама излиза с багажа навън при взимане.
При малката обаче всички влизаме. То няма и как да стане иначе.... Онзи ден 5 мин не ме чуваха като чуках на вратата за да я оставя.... Вътре милите се деряха с пълно гърло..... всичките.... Cry Само нашата кокона ме цунка за чао и влезе усмихната Wink

# 44
Честит рожден ден на Никол (дано не бъркам  Crazy) ! Да расте здрава и щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт