САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-37

• 47 460
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Този бежовия тренч отговаря ли си на номера?Ако нося 38/40 кой да поръчам?

# 601
По добре 42-44 ,казват че е умален ,пък и все пак е връхна дрешка и аз  го чакам  Rolling Eyes

# 602
  • Варна
Според мен си отговаря на номера. Аз горе нося 38/40 и там ми е добре. Но долу съм за по-голям размер и естествено там ми е леко опънат  Wink
Така че, ако поръчваш и панталони със същия размер тогава си вземи 38/40.

# 603
  ooooh!]Здравейте, МОМИЧЕТА!/color]Куражче, сподели, мила, какво правиш, когато в "перото на бюджета за ЛаРедут" нема money, а тук такива примамливи кодчета? Намалих порциона на месото:то нали, когато го убиват, животното изпада в стрес и месото се "отравяше" Mr. Green Готвя им картофи по десет различни начини hahaha То и вегенарианците в къщи ми излизат по[/color]-скъпо. Права си, Куражче, много са "разоряващи" тези сладки кодчета! Все пак, ЕВЧЕ,благодаря!  bouquet Ще трябва да измисля нещо...може би един "разтоварващ" ден  Joyсамо на чай?  ПРИЯТЕН ДЕН, МОМИЧЕТА!Heart Eyes Peace  

# 604
Момичета , код  39101  изписва   SAC ROUGE ...Червената чанта ли е , тази със шалчето... Rolling Eyes

# 605
Момичета , код  39101  изписва   SAC ROUGE ...Червената чанта ли е , тази със шалчето... Rolling Eyes
Да, точно тази чанта е !
Според мен си отговаря на номера аз нося 34-36 размер, моят тренч е най-малкия размер и ми е добре, все пак отдолу няма да си по потник ! Иначе на мен тренча ми харесва, не е лош, пък и за без пари ! Hug

# 606
Да, точно тази чанта е !

Благодаря ти много....  bouquet 

# 607
 ooooh!]Здравейте, МОМИЧЕТА!/color]Куражче, сподели, мила, какво правиш, когато в "перото на бюджета за ЛаРедут" нема money, а тук такива примамливи кодчета? Намалих порциона на месото:то нали, когато го убиват, животното изпада в стрес и месото се "отравяше" Mr. Green Готвя им картофи по десет различни начини hahaha То и вегенарианците в къщи ми излизат по[/color]-скъпо. Права си, Куражче, много са "разоряващи" тези сладки кодчета! Все пак, ЕВЧЕ,благодаря!  bouquet Ще трябва да измисля нещо...може би един "разтоварващ" ден  Joyсамо на чай?  ПРИЯТЕН ДЕН, МОМИЧЕТА!Heart Eyes Peace  

Laughing Куражче винаги има мъни-мъни - факир съм по кредитната част  Mr. Green пък и нали си чувала - икономията е майка на мизерията - к`ви са тия патати, чайчета и прочие - караме на свинско и винско Laughing докогато и докъдето можем... после... каквото сабя покаже smile3540

друг е въпроса, че най-близките ме обвиниха, че съм станала като наркоманка и комарджийка по отношение на онлайн пазаруването, ама така е... все отнякъде трябва да има адреналин, тръпка...

аууу... тая сладост видяхте ли я?
27081 - БД над 45 евро, намаление 40/69 евро , без зелени, червени и мини цени Heart Eyes
дано ми се хване Praynig

п.п.п. - естествено, не ми се хвана Crossing Arms

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 13:08 от Courage!

# 608

отговаря на номера ....но на мен не ми допадна ...нито като цвят нито като материя

# 609
# 610
ето още за полареното сако, БД и 20/33

38/40 - 34444
42/44 - 34452
46/48 - 34460

# 611
ето още за полареното сако, БД и 20/33

38/40 - 34444
42/44 - 34452
46/48 - 34460

Стига де, сперете се  Mr. Green
Искам го, искам гоо...., а има ли снимка

# 612
Тази музикална играчка какво представлява  newsm78

# 613
Здравете, искам да ви питам има ли разлика в бежовия и кафявия тренч, защото на снимките качени в началото на теата на мен ми изглеждат различни?

# 614
Стига де, сперете се  Mr. Green
Искам го, искам гоо...., а има ли снимка
няма спирачки, сестро Mr. Green
ще изчакаме Евка за снимки Heart Eyes
Тази музикална играчка какво представлява  newsm78
виж в албума на Евка Peace
Здравете, искам да ви питам има ли разлика в бежовия и кафявия тренч, защото на снимките качени в началото на теата на мен ми изглеждат различни?
имат огромна разлика Peace

Общи условия

Активация на акаунт