САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-37

• 47 418
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Код 34460 ми намали 20 евро от 30, а не от 33.

Така си е. Онези сут`Енчета на прикс мини, които са 3 на цената на два с кода за поларчето стават на обща стойност 9,97 евро Heart Eyes Как да не бодне човек 3 бр. Crazy
Моля теее дай линк  Embarassed И аз малко да  понахалнича  Embarassed

Аз линк ще ти дам, но да знаеш, че може да си комбинираш от всеки модел. Да си направиш 3 или 4 от всеки вид на прикс мини. И наблюдавай променята на цената им в кошницата. Примерно 4 бр идват по 4 и нещо евро
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324135041&a … 4&Mode=Update
Това ми е от кошницата. Влез в сутиените и гледай, кои са в оферта 3 за 2

# 631
  • София

48798 -за розовата чанта...до 22.11.09г.

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 10:15 от Tatti

# 632
Eva сбъда ми мечтата с тренча от полар, сега дано не съм и разочарована. Този код 34444 (38/40 номер) е страхотен    bouquet
Много благодаря на всички, че ми помогнахте пак да разтоваря картата Simple Smile
сега спирам до намаленията  Mr. Green

Ама чесно да кажа, докато гласих кошницата сърцето ми трепереше, това ли е то тръпката от пазаруването?  hahaha

# 633
  • Временно
Зарибих се и аз с тези кодове...та колко в евро е минимума за една поръчка?

# 634
Няма минимум,но е добре да е над 10 евро ,иначе могат да ти откажат поръчката

# 635
  • София
Е сега за мацките,които не са си поръчали още сутиени от офертата 3 на цената на 2!!!

При три броя,от един размер,може и от различни модели(но задължително от тази оферта!) в кошницата
и кодовете за полареното сако- стават по 3.33Е/броя+подаръка+БД!
 Е това ако не е далаверка?!  Mr. Green

# 636
  • София
Евааааа  Stop  Heart Eyes,спри се вече с тия кодове  Mr. Green Еми не се сдържах  Crazy и пуснах и аз три сутиенчета  Flutter ooooh! То като се замисля и по най-големите намаления не съм виждала да са били на такава цена  Wink,така че вярно си е далаверка.Дано само съм уцелила номера,че нещо все не успявам досега,ако ли не-ще разменяме  Laughing
VK,мерси и на теб за идеята   bouquet

# 637
Здравейте!
Искам да ви помоля да ми кажете някой код 30/55 и БД.Търсих във всички таблички и открих само тези-10154,10162,33154 и 39029,но не ми се хващат.Имам спомен,че по едно време имаше доста такива кодове,а сега не мога да ги открия.
Благодаря ви предварително!

# 638
  • София
Няма други.

# 639
  • Пловдив
Е сега за мацките,които не са си поръчали още сутиени от офертата 3 на цената на 2!!!

При три броя,от един размер,може и от различни модели(но задължително от тази оферта!) в кошницата

Евче, офертата е супер, но се чудя ако остане само това като поръчка дали няма да откажат, че е под 10Е, а като сложа и нещо друго, цената вече се променя  newsm78 Ти само сутиените ли пусна?

# 640
  • Пловдив

Евче, офертата е супер, но се чудя ако остане само това като поръчка дали няма да откажат, че е под 10Е, а като сложа и нещо друго, цената вече се променя  newsm78 Ти само сутиените ли пусна?

Сложи нещо от Албанците или от ПЛ колекция,така цената на сутиените няма да ти се промени.Аз поне така ще направя,добавих един панталон за 3 евро и стана 12,97,дано нея не я откажат  Praynig

# 641
  • Пловдив
мерси sis7    bouquet

# 642
Момичета днес хваща ли ви се кода за поларчето. Вчера пуснах поръчка с него, но днес не ми се хваща. Макар и друг номер

# 643
  • София
Момичета днес хваща ли ви се кода за поларчето. Вчера пуснах поръчка с него, но днес не ми се хваща. Макар и друг номер
Ами,работят,да,явно само по един размер може да се поръчва от серията кодове просто.  Peace

# 644
  • Пловдив
sis7, аз все едно не съм пускала досега поръчка ,изключих за 10-те евро минимум...пуснах трите сутиена само ,но с 7-те % сумата стана 10.66 евро .Поръчката ми е потвърдена в мейла ,но ще видим .... ееее,много ме хвана яд  Sad

Общи условия

Активация на акаунт