Отговори
# 105

Дами, в сряда вечерта пътувам за София. Както е гадно времето и студено, да се видим за по едно червено винце + мезенце, салатка ... и как оно си требе... bowuu Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Весенцеееееееееееее, е тоя път ако не се напиеме, няма кога! Аз съм за, стига де е по привечер, че съм на работа.  Hug

# 106
  Аз не пиша много, но редовно ви чета. Обаче тая идея с "напиването"  много ми допада. Това ми звучи като покана за сряда вечер. Жалко, че съм далече иначе бих се присламчила на масата. То акъла не ми пречи да дойда, ако се съберете.

# 107
  • София
Здравейте милички! С удоволствие бих откликнала на предложението!Остава да се уточним кога и къде ще е удобно за всички които имат възможност да присъстват!
Пясъче специално искам да ти кажа да не се отказваш от Золадекса /инж. с които ще ти спрат цикъла/. Колкото по-бързо започнеш, толкова по-добре!Ако не са ти направили протокол, искай незабавно да ти го изготвят и почвай. Първата инжекция си я запази за резерва, защото има проблем със снабдяването и на следващия месец започвай!

# 108
  • София
Пясъче да се уточним - нали твоето туморче беше хормонозависимо?

# 109

Дами, в сряда вечерта пътувам за София. Както е гадно времето и студено, да се видим за по едно червено винце + мезенце, салатка ... и как оно си требе... bowuu Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Весенцеееееееееееее, е тоя път ако не се напиеме, няма кога! Аз съм за, стига де е по привечер, че съм на работа.  Hug

Кана, мила, то привечер винцето е най-пивко... Joy Joy Joy

Drunk Drunk  Drunk Drunk Wine Glass Wine Glass

разбира се...Когато вие кажете. Аз дефакто от четвъртък сутринта ще съм в София... Аз в четвъртък сутринта ще дам отчет за пристигането ми... Hug Hug Hug Hug Hug

# 110
  • В царството на игрите:)
Ами, на мен май чак сега се кани да ми спира - след петата вливка. Т.е. малко ми процапа и сега, но май това ще е.Изследванията ми в ракова показаха 50 % хормонозависим тумор и към двата рецептора, но мисля да го занеса и при Светла Христова в МА, за да съм сигурна в резултата. Вече чух за някои страхотни разминавания м/у нейната лаборатория и тази в ракова.
А за срещата...Ще я чакам с нетърпение. Само да решим за кръчмата и за датата. Веси, ти докага ще си в СФ?
Айде до после!!!

# 111
Пясъче, въздържам се да ти дам конкретен съвет, обаче със золадекса се спира цикъла временно, зависи от възрастта все пак.  С лъчевата кастрация процесът е окончателен и безвъзвратен. Някои биха казали, че така или иначе все някога ще влезеш в критическата и не е от голямо значение кога точно и по- важното е да си жива и здрава. Според мен обаче не е едно и също. Яйчниците не са свързани само с репродукцията. Те отделят хормони които са важни за цялостното функциониране на организма. Не е едно и също дали функцията им затихва постепенно с времето и организмът ти бавно се приспособява или функцията им се спира от раз завинаги . Золадексът го прилагат не случайно и би трябвало да се възползваме от научния прогрес.

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 19:22 от Vivir

# 112
Sisko77, забрави за суетата за един месец. Нищо че се изпотяваш, ще те изтърпят Laughing.Те затова получават заплата. Разните обезмирисители като сода, разтворът с който са напоени бебешките кърпички и  ролковите дезодоранти могат да проникват през кожата и май не е за препоръчване да се прилагат под мишницата на  оперираната страна.

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 16:29 от Vivir

# 113
Момичета,привет!
Отново съм във Враца и отново съм сама,но вече не съвсем сама-имам и нет и комп!
Вместо да си тормозя детето ,като му вземам компютърчето,минах през техномаркет и си купих лаптоп. И сега ще разчитам на вас да ми правите компания през тези студени,мрачни,дъждовни и самотни дни...  bouquet

Вивир, то за суета не може и дума да става... Но ще го преживея... А иначе всички в отделението по радиология са много разбрани и любезни. Не мога да се оплача! Дано и да си разбират от работата толкова,колкото са усмихнати...

Е,кажете сега това вашето честно ли е...
Аз тук съм го ударила на ергенлък и точа зъби за срещи,а вие ще я организирате точно,когато мъжо ми ще дойде на свиждане... Crossing Arms
Ако ще се срещате след неделя ме пишете и мен в сметките...
Толкова ми се иска да ви видя! А за винцето съм за с двете ръце...
Пишете подробности ,кога и къде ще е срещата... smile3503 smile3521 smile3525

# 114
  • у нас - на брега на морето
Лалева, ти къде правиш лъчето и откога? Кажи нещо! newsm12  love001
Браво, Сиско , и честито за подаръчето, което си си направила! Така сега ще можеш по-често да ни пишеш, пък и свободно време - бол!
Като стана въпрос за подарък, се сещам, че и Кана щеше да си прави такъв, а още не се е похвалила.
Милмич, на мен така и не ми спря и след шестата вливка, но сега в момента ми дойде с 10-тина дни по-рано. Дали от лъчето може да спре?
Хайде целувам ви и приятна среща с Весетоlove001  love001  love001  love001  love001  love001

# 115
Сиско, ама ти потиш ли се под оперираната подмишница?  newsm78
Аз не...както каза мъжът ми - разходите ми за рол-он са се понижили с 50%!  hahaha hahaha hahaha

Йовче, душичка, как помни и ме мисли!  Heart Eyes  bouquet Hug

Ми да си купя, ама ха де - не съм. Сега събирам парички за подаръци за Коледа - това е моята радост, да видя в очите на любимите хора щастието.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А и какво да си купя - всичко си имам, решила съм да съм по-спестовна.   Blush

Но за да не ме сметнете съвсем за луда, ще си призная - купих си 4 книжки за психологическо и др. развитие на детенце, да съм полезна и добра мама.
Това ми е подаръка - да имам здраво, спокойно и щастливо детенце!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Пожелавам на всички ви това!  Heart Eyes

# 116
Свате, потя се ,че даже и мириша... Laughing
От химиите миризмата на тялото ми се промени напълно. Все ми се струва,че мириша на лекарства и болници... Confused А от лъчето не съм спряла да се потя под оперираната мищница...

Момичета,от химията ли ви спира цикълът?
На мене си ми идва редовно...След самата операция не ми идва един месец и после си започна редовно и на една и съща дата...

Дайте ми съвет относно апетита... От както започнах с химиотерапията не мога да спра да ям...
Терапията ми свърши,но апетитът си остана... Качила съм около 17 кг. Blush
Знам ,че са много,но не мога да се спра... Непрекъснато съм гладна,а ако не хапна чак ми загорчава на стомаха...
Не знам какво да правя...
Станах като слон... Cry

# 117
         sisko77 , честито придобочивки , сега няма да скучаеш толкова много.Каня се да ти звънна, ама утре ,като се сетя да си платя вивателския , че все го забравям.За хапването, не знам , с плодове не става ли да се излъгваш?!
         Маргич, да, хормонално зависим е , хормонална терапия ми е назначена.Не ми е ясно как си прибирате първата инжекция, докато дойде втората? Как ви я дават?Нали в болница се поставя?
          Vivir , и аз смятам ,че трябва да се възползавме от прогреса.Оказва се ,че това лъчекастриране е било практика едно време.Подозирам, че в провинцията не достигат медикаменти и затова "препоръчват" подобно лечение.
           кана ,много много не му мисли , позволи си нещо по-така , заслужаваш си го!  Peace
         И като ще се напивате ...., носете фото поне  Mr. Green

# 118
Лорън(Веси),здравей и от мене! 6+9=15 броя лимфни възли са махнати, което е съвсем нормално.А сега аз имам въпроси.1.Виж в епикризата дали има буква G,илиГи колко е 2 или 3.2 е по добре от 3, но това е показател колко е враснал рака в околните тъкани, съвсем грубо обяснение, но е важно. 2. Пак в епикризата виж дали има grad и колко процента е.Може 20, може 30, може повече или по малко.Означава колко са активни намерените ракови клетки или колко бързо растат.3. Правена ли ѝ е на майка ти предварително химиотерапия, защото ми прилича на много запусната работа, както беше при мене.В смисъл от доста време го има тоя рак.4.Ако искаш кажи откъде сте, кой ви лекува и кога (ако не е провеждана химио), ще започне.Това е много важно.5.Научи майчето сама да влиза в темата и тя да пише, а ти си гледай младините!Мама ще се оправи!

# 119
  • В царството на игрите:)
Ами , аз в болницата разбрах, че по принцип от химиите цикълът би трябвало да спре, но не е задължително май. Не съм много наясно защо спира и защо трябва да спре и т.н. Апетит и аз си имам и то сериозен, но аз никога не съм се оплаквала от липсата му. Страхувам се, че ще стана още по квардратна от сега, но ще се боря И с кг. доколкото мога. Аман от борби #2gunfire #2gunfire :2gunfireАйде спокойна ви нощ Hug

Общи условия

Активация на акаунт