Отговори
# 120
Муза,защо не пишеш?

# 121
Здравей Съни,как си?
Цял ден никой не иска да пише.
Да не се сърдите бе хора?

# 122
Здравейте!
днес се чух с Лалева по телефона и веднага ви информирам за нея.
Тя е в София на лъчетерапия,но там няма нет и затова аз пиша.
Чувства се добре и очаква срещата ви в София с нетърпение...
Аз също... smile3508

# 123
Здравейте ,пиша за първи път тук!Притеснявам се за майка ми(49г),оперирана е от рак на гръдата,нямаше никакво лечение(понеже било много ранен стадий),след 2 години метастазира в костите,мина терапия с бифосфонати,и никакъв резултат,от януари до юни беше на химиотерапия.Чак сега пуснаха сциентография(може би не го изписвам правилно) ,което показа увеличение на разсейките.Туморния маркер е паднал след терапията на 25.Лекаря каза януари друга химиотерапия,до тогава нищо!
И СЕГА КАКВО СЛЕДВА????Кажете ми има ли какво да се прави ?Тук в малките градове за съжаление нищо не е на ниво.Търсим сами отговорите и се опитваме да си помагаме от уста на уста.Затова ако някой знае нещо ще се радвам да сподели,какво да правим.БЛАГОДАРЯ ВИ!

# 124
  • В царството на игрите:)
Криси здрасти, никой не е сърдит - просто са заети хората. Само аз се мотам из  къщи и се окайвам, че всичко ме боли newsm78 Вече не мога да се понасям. Ти на работа ли си? Нали ще дойдеш на срещата като си организираме такава? Simple Smile
Радвам се, че и Лалева е тук!
Сиско, и ти ще е добре да отскочиш Hug
Pashic, според мен търсете мнение и в някоя по голяма болница в по голям град. До януари има доста време - действайте и с други лекари!!!

# 125
Миленче, само кажете кога и къде , и долитам... smile3503

# 126
Здравейте ,пиша за първи път тук!Притеснявам се за майка ми(49г),оперирана е от рак на гръдата,нямаше никакво лечение(понеже било много ранен стадий),след 2 години метастазира в костите,мина терапия с бифосфонати,и никакъв резултат,от януари до юни беше на химиотерапия.Чак сега пуснаха сциентография(може би не го изписвам правилно) ,което показа увеличение на разсейките.Туморния маркер е паднал след терапията на 25.Лекаря каза януари друга химиотерапия,до тогава нищо!
И СЕГА КАКВО СЛЕДВА????Кажете ми има ли какво да се прави ?Тук в малките градове за съжаление нищо не е на ниво.Търсим сами отговорите и се опитваме да си помагаме от уста на уста.Затова ако някой знае нещо ще се радвам да сподели,какво да правим.БЛАГОДАРЯ ВИ!

И аз съм в начален стадии и нямам заразени лимфи,но ми правиха и химия и сега лъчетерапия.
Търсете специалисти -основно са в София. Не отлагайте и не чакайте до януари...
Късмет!  bouquet

# 127
Това за срещата звучи супер. Надявам се да мога да дойда, много ми се иска да се запознаем.

# 128
Ей ме на!
Прощъпулника се отложи,че направих херпангина ooooh!И една гадна висока Т,която не спада.
Бях преди малко при д-р Стоянов,разбрахме се като се излекувам да му се обадя и другата седмица ще ме оперира.Операцията била с пълна упойка,траела 40-50мин.,като 2часа след това мога да си ходя PeaceТа да видим.Само трябва да оздравея и си уговарям ден и час.Доктора беше много внимателен-всичко си ми обясни подробно на дълго и на широко.В четвъртък съм на хематолог,че имам проблеми с кръвта,да видим от там какво ще кажат за операцията.
П.ПНе съм ви чела Blush Минах лекинко по диагонал на редовете. Hug
Много ви целувки на всички и прегръдки естествено Peace

# 129
  • у нас - на брега на морето
Здравейте! Цял ден обикалям като "Миндовата кучка" по болници за мен и свекърва ми, после докато стегна първокласника и да го заведем на училище с батко му и то стана ей туй на време.
Кана, мила, благодаря за личното внимание, което ми обърна, но аз наистина живея с вашите радости и грижи. Разбира се, че те мисля, та ти си човек за пример отвсякъде!!! smile3501 smile3501 smile3501 Дори и подаръка, който си си направила показва, каква всеотдайна майчица си! Благодаря за отправените поздрави към всички нас! Като казваш за книгите, та се сещам за моя дечко, който се опитвам да възпитавам по правилата, но един ден като го накарах да пише нещо извънредно, той ми казва:" Какво като си ми майка, това не означава, че ти ще ми казваш, как да си живея живота!"Ха сега, кажи какво пише в дебелите книги и как се отговаря на такава реплика!?
Що се отнася до апетита, започвам да се успокоявам, че е обща болест. Като ви чета, сякаш аз съм го писала.
Трябва да прекъсвам, че синът ми ме подканя да ставам. Май ще си поръчвам на Дядо Коледа да ми донесе лаптоп, ама преди това някой трябва да ме финансира! newsm78

# 130
  • София
Здравейте и от мен!Целувам всички момичета!  love001
Pashic искам да се обърна първо към теб мила, защото си мисля че имаш нужда от съвет!
Първо да ти кажа че и аз навреме открих туморчето в гърдата си, но минах през всички възможни терапии - лъче, химио и сега хормоно! Всички момичета в темата са с диагнозата която има майка ти и почти всички са минали през тези видове терапии!Ежедневно си пишем по темата, сигурно си прочела че непрекъснато обменяме мисли и преживявания. Но.....ооооо си мисля ,че незабавно трябва да се обърнете към накоя от големите онкологични клиники - каквато е София!!!!!!! Това че туморчето е в начален стадии не означава нищо! Важно е какво пише в епикризата!На 19-ти октомври Хамомила е разяснила за диагнозата, но ако
има нещо което не ви е ясно, можеш да напишеш какво е записано в епикризата и ще ти обясним отново! Моето мнение е - никакво чакане!!!!!!!Ние можем само както вече казах да споделиме мисли, но не можем да заменим консултацията със специалисти!Много е важно и какви изследвания са правени на самия тумор по време на операцията и след нея!
Криси специални прегръдки и целувки от мен!!!!
Кажете момичета какво правим с деня и датата на срещичката?

# 131
Здравей Маргенце,
специални прегръдки и от мен. bye bye bye

# 132
Аз имам конструктивен въпрос: До кога ще е в СФ Веси и дали принципно събота вечерта към 19.00 ч. примерно /винско и ракиено време/ може да се организираме в някоя кръчма. На Лалева някой координатите има ли ги?
Хулиии, къде си? В Сухата река ли да ходим или да чакаме предложение за някое друго не прекалено скъпо кръчме.
Айде дайте предложения и останалите софиянки къде се загубихте?
Сиско прати ми моля те тел. на Лалева на ЛС, че може и да си видим с нея преди общата среща

# 133
Поради обективни и субективни причини правя малка промяна в предложението си. Срещата да ни е в неделя вечер.  Hug
Ако всички са налице няма значение кога ще се напием, нали newsm53
А и в неделя ще имаме още готини попълнения!!!
 newsm10 newsm44 newsm62

# 134
Лорън(Веси),здравей и от мене! 6+9=15 броя лимфни възли са махнати, което е съвсем нормално.А сега аз имам въпроси.1.Виж в епикризата дали има буква G,илиГи колко е 2 или 3.2 е по добре от 3, но това е показател колко е враснал рака в околните тъкани, съвсем грубо обяснение, но е важно. 2. Пак в епикризата виж дали има grad и колко процента е.Може 20, може 30, може повече или по малко.Означава колко са активни намерените ракови клетки или колко бързо растат.3. Правена ли ѝ е на майка ти предварително химиотерапия, защото ми прилича на много запусната работа, както беше при мене.В смисъл от доста време го има тоя рак.4.Ако искаш кажи откъде сте, кой ви лекува и кога (ако не е провеждана химио), ще започне.Това е много важно.5.Научи майчето сама да влиза в темата и тя да пише, а ти си гледай младините!Мама ще се оправи!
Сутринта ще ги погледна тези подробности от епикризата и ще пиша Hug PeaceМного благодаря Peace
Рака беше на 6 месеца...незнам това много ли е или малко.Не и е правена предварителна химиотерапия,защото преди броени месеци имаше друга операция,при която и отстраниха единия яйчник.....

Общи условия

Активация на акаунт