Отговори
# 135
Pashicнепремерно отидете на консулт с доц. Цекова. Ако искаш ще ти дам телефони, че се записват часове по от рано. Прегледа е 60 лв. но какво значение имат парите в такъв момент. Направете го! Това е моето мнение.
Мили девойки  Simple Smile да пиете по едно питие за мое здраве на срещата и си изкарайте страхотно Hug Когато дойда следващият път и мен да ме заведете на кръчма.  bouquet  bouquet  bouquet

# 136
Благодаря на всички ви!
ще ви помоля направо да ме ориентирате точно къде да отиде за консултация-в коя болница,при кой лекар и телефони!И тази доц.Цекова как да я намерим и други светила! Много ще съм ви благодарна!ще организирам всичко да отиде за консултация!

# 137
Добро утро на всички!
Хайде да пиинем по кафенце!

Чакам Весето  да се включи ,за да каже кога ще бъдев София и кога ще се съберем!
Аз из София се чувствам като в друга държава,но вие ще ме ориентирате...  bouquet

# 138

Рака беше на 6 месеца...незнам това много ли е или малко.

Лорън, а как определиха "възрастта" на рака?...За първи път чувам, но може аз да не съм наясно... newsm78

# 139
Дами, аз вече съм тук и когато се организираме, съм на линия!

Чакам с нетърпениееееееееееееееее!  Hug  bouquet newsm68 newsm44 smile3501 smile3534 smile3533 Drunk cheers Wine Glass  Stuck Out Tongue Winking Eye lalalala cheers newsm19

Аз мисля, че спокойно можеме да се напиеме в кръчмата на Хули - хем вкусно, хем уютно, хем ще сме си у дома и няма да се излагаме на чуждо място. Wink  Joy hahaha

От друга страна, трябва хубаво да се преброиме колко сме, не знам дали кръчмата ще ни побере. Joy Joy Joy

Поемам грижата, ако сме много хора, да отида и капарирам някоя маса/ две съединени в някое заведение (може и в пицария, не са чак толкова скъпи Wink ).

Хайде, целувки, тръгвам по задачи. Hug

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 11:12 от кана

# 140
Къде е кръчмата на Хули? Я сподели... Mr. Green Mr. Green Mr. Green тайни, а Mr. Green

Какво ще кажете за петък вечер?
Казвайте вие... става ли... или не.... Hug Hug Hug

# 141
Тук май някой не чете предните постове... hit
Аз и Милмич помолихме за среща в неделя вечер,ако е възможно... newsm53
Тогава и Лалева и Ени ще са на разположение.
Искам и аз в кръчмата на Хули... newsm68 newsm68
А колкото сме повече,толкова по-интересно...
Пишете подробности... smile3503

# 142
Ако е за неделя вечер ще се пробвам и аз да дойда. Казвайте отрано, че да си намеря място за преспиване. Изпратете ми някой телефон за да не се изгубя, че нали съм от "провинцията", не ги знам кръчмичките.

# 143
Пепи, и аз съм провинциялистка Wink,така че ще си търсим местенце за пренощуване!
Девер ми и етърва ми  живеят в София и може при тях да се подвизаваме за рез нощта. А може някоя от мацките да ни покани при нея...  Blush
Все нещо ще намерим...

# 144
Здравейте момичета,
за първи път пиша в тази тема.Поводът е заболяване на детенцето на моя близка приятелка.Диагнозата на Саши е Конвенционален остеосарком - агресивен и бързо развиващ се тумор. Пуснала съм тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=438013.0. В момента набират средства за операция в клиника в Париж , която е определена за 12.11.09. Детето е на химиотерапия. Моля от името на майката , ако някой от вас знае за добър пример за дете със същото  заболяване , което е излекувано да сподели. Това би й дало кураж.

# 145
Тук май някой не чете предните постове... hit
Аз и Милмич помолихме за среща в неделя вечер,ако е възможно... newsm53

Сиско, сорри... ама наистина днес е  comp03  comp03  comp03 (от утре нали съм отпускарче и ми .... мамата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

Аз мога и в неделя вечер.

Абе, направо давайте неделя вечер, к'во толкова умуваме... Hug Hug Hug Hug

# 146
  • София
Здравейте момичета,
за първи път пиша в тази тема.Поводът е заболяване на детенцето на моя близка приятелка.Диагнозата на Саши е Конвенционален остеосарком - агресивен и бързо развиващ се тумор. Пуснала съм тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=438013.0. В момента набират средства за операция в клиника в Париж , която е определена за 12.11.09. Детето е на химиотерапия. Моля от името на майката , ако някой от вас знае за добър пример за дете със същото  заболяване , което е излекувано да сподели. Това би й дало кураж.
Здравей скъпа !
Ние тук не можем да помогнем или поне аз.
Информирах модератор, ако е възможно да я има тази тема и в "Клюкарника".
Там четат много повече хора и по-бързо може да се реагира, защото времето за събиране на парички е много кратко.

# 147
Очакваме Кана да ни светне за часа и мястото на срещата... lalalala

Айде,Свате, ти си на ход...  love001

# 148
  • София
Здравейте бандата  Wink
И на мен ми е най-удобно в неделя, при това в нашата кръчма. Защото няма да ми се налага да излизам. Място за всички има. Ядене и пиене също  Joy Joy Joy

# 149
Хули , благодаря много за помощта.

Общи условия

Активация на акаунт