Отговори
# 630
Аз съм на работа веднага след първата вливка и не съм чувствала дискомфорт от перуката.Нося я от 9 часа до 19 00 часа
Свиква се. smile3525 newsm51 smile3525

# 631
Веси, наздарве,наздарве... hahaha
Ти да не си попииваше докото готвиш,че взе да бъркаш нещо буквите... Joy Joy

Хаха  hahaha hahaha hahaha де да беше така... ама пуста умора...
.добре че обърках буквите, а не солта със захар  Joy Joy Joy защото и тоя номер съм правила... с майка наръсихме едни козунаци със сол вместо със захар... Joy Joy Joy Joy ама пак си ги хапнахме... Whistling Crossing Arms Whistling

А манджата е такава...запържвам около едно кило свинско, нарязано на средно големи хапки.(Хубаво изпържено, готово за ядене)... В една тенджера леко запържвам леко праз (аз лично го готвя с около 2 кг и го нарязвам на по-едри парчаци) в доста зехтин  и после го оставям на слаб огън. Прибавям и малко вода. Не го джуркам много, да не се размие праза. Нарязвам една глава целина на ситно и бухам при праза. После нарязвам и листата на целината (доста, пак на ситно...) така тихо и кротко си ври на котлона. Сол на вкус и малко риган...
Когато празът е готов за ядене (не е суров и не хрупа много) в Тенджерата слагам свинското, барабар с мазнината... Така пак да поври малко..ако трябва прибавям малко вода (все пак и сосче да има)...Когато е готово, в една стъклена купа разбивам 2-3 яйца, сока на два лимона (обичаме го малко по-киселичко) и доста нишесте. Тази смес я сипвам в яденето и чакам да клокне...Става божествено, гъстичко и много вкусно....

Пясъче, аз се върнах на работа веднага след химията. Бях с перука, но щом ми порасна косата един см я разкарах...Да ти кажа честно чаках с нетърпение да започна работа...

Онзи ден, като бях на преглед...
Онкологът ме пита"Имаш ли сили'''"... аз в първия момент не разбрах ...
 Пуля си и викам "ама какви сили..."...
той "ами как се справяш с ежедневието.."
аз (дълбокомислено) "аааа.... ходя на работа, имам семейство, две деца...."...
онкологът (замислено) "мда... ясно няма какво да питам... имаш сили''''  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Целувки....
(Крис, писали сме заедно... bowuu)

# 632
  • у нас - на брега на морето
Веси, рецептата звучи доста апетитно! Не съм сигурна, обаче моите мъжове дали ще одобрят с цяла глава целина.  Ще стане ли и с по-малко? Лично аз я харесвам, но нали винаги готвим така, че да се хареса на другите.
Нинче, благодаря за кафенцето! Пийвам си го с удоволствие! Simple Smile Благодаря и за отговора за винетката!  love001
Нещо за настроение Laughing
http://vbox7.com/play:a4f8461e

# 633
  • В царството на игрите:)
Такаааа, да се отчета и аз. Първо, честито на Муза - да ти падне такъв товар от плещите е много готино! Дано никога повече не ти се случва!!!
Пясъче, АБ  НИКОГА не се пие по малко от 7 дни. Освен ако не е от новия тип, при който 2 или 3 хапчета не покриват 7 или 10 дни. Аз бих го продължила поне до 7 ден. А що се отнася да перуката и аз съм я носила цял ден и не ми е пречила, а сега през зимата даже ми и топли и ми е добре.
Криси, чакам да ми се обадиш Hug
Кана, не си мисли че съм несериозна. Тази седмица ми е доста трудна Hug
Да ви кажа какво сътворих в сряда. Тъй като косата ми се понапърчила малко и реших да я боядисам. Купих си безамонячна боя, че по полезна, уж...Може да пия и да пуша ама боята трябва да е безамонячна hahaha hahaha Намацах се аз и като се измих ми идеше да крещя. Косата ми седеше гротесктно. Отпред рижа /като изгоряла/, отзад черна. Сина, който през последните месеци издържа без да мрънне какви ли не мои превъплащения, не издържа вечерта и вика: "Мамо кво си се направила, бе?" Като резултат сега ходя с перука, не защото нямам коса, а защото изглеждам като клоун Joy
Днес ходих и на гинеколог като една прилежна жена. Нищо ми няма поне там, резултата от цитонамазката по нататък.
Поздрави на всички иии....мислите ли за Коледното парти или не newsm78 newsm78 newsm78

# 634
       Моята перука се проскуба , по краищата се заделя и ми боде , никак не я търпя.Дори предпочитам шапки напоследък пред нея.Аз работя в къщи от юни месец , не скучая въобще, излизам всеки ден с приятелки на кафе , а ходенето на работа ще ме лиши от мотане, но ....няма как  Crazy
      Какъв купон ще има пак? Laughing

# 635
 bowuu Мацки операцията ми е в понеделник   bouquet
Само не мога да реша още къде да ме реже доктора - ареолата или от страни, къде да ми е белега  ooooh!
Той иска ареолата, мен нещо идеята не ми допада  Thinking (като чета режели се млечни канали така и ако се засегне нерв нямало чувствителност, а на моя малък бюст и големи ареоли ей това ми липсва  ooooh! ), но пък каза, че инак оставало белег, да ама то пак може белег да си остане, зависи си от кожата, само където ще ми се дзвери централно.
По цял ден пред огледалото и драскам с един молив за очи и си представям  Blush
                                                                                                                            smile3532 (5 минути пауза за смях)

И излизам от кабинета на доктора и първото, което виждам е Муза  Party  newsm81  jumpuu  Hug
Чета Ви при кой какво става   bouquet

# 636
Лили, кото рече за ареолата,първото което си помислих бе,че ако решиш някой ден да кърмиш-там ще те боли ако е рязано...
Колкото и малка да е операцията,по-точно разреза,все пак се прекъсват нерви и има едно неприятно изтръпване ,което се усеща с години ,дори за цял живот...
Помисли за това. А иначе белега си е белег,където и да е направен...
Ще ти стискам палци в понеделник!  bouquet

# 637
SunshineIyly, ако имах избор щях да избера ареолата. Мен изобщо не ме питаха. Чак след като мина операцията разбрах, че е имало и друг по- естетичен вариант, а и по реакцята на химиотерапевта "..не му е било лесно на хирурга.." разбрах, че моя е по- мако естетичен. Става върос за онкопластика-това е сравнитено нов метод, а другото си е  класическа хирургия. Силиконовите протези нали ги поставят през ареолата?! Всъщност белега ми не е чак толкова непоносим - една фина ивичка 1мм дебела и дълга около 5-6 мм и , с резорбиращи конци, но все пак стои като срязано.

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 19:04 от Vivir

# 638
Момичета,гледахте ли новините по БТВ?
Някакви англииски учени /ударението на Е / установили,че жените с по-пищен бюст били по-умни... Thinking Crossing Arms
Божкееееееее, излезе,че Памела Андерсен е по-умна от всички нас взети заедно... ooooh!
Искам силикоооооооооооон... Joy Joy Joy

# 639
Сиско, за естествено големите бюстове ставаше въпрос, а не за силиконовите. Обясняваха го с повечето естроген и въздействието му върху женския организъм. Явно преди съм се класирала в групата на умните, но сега като ми ограничиха естрогена се класирам в групата на принудително затъпелите. hahaha

# 640
Дами, добър вечер!   bouquet

Дръжте се сега, нооо...аз се напих. Joy

Пия си червно винце за здраве. Освен това ме повишиха, ето почерпка и за вас Heart Eyes

(за бонбоните ще цитирам миленка - от един бонбон на никой нищо не е станало Wink )

Пийнете за мое и наше здраве, че много хубави неща напоследък!  Heart Eyes
А сърцето ми е лудооооооооооооооооооо, лудо! Обичам ви, сестри мои, НАЗДРАВЕ!!!   bouquet

Лудувайте, ако ви се лудува, нищо не задържайте, ако ви се палува, живейте, ако ви се дивее, бъдете СЕБЕ СИ!
Угаждайте си на сърцето, защото то е силата, ръка за ръка с Бог! Бог е любов и вяра, следователно - ОБИЧАЙТЕ!

Cheers!

# 641
Честито повишение, Кана! Наздраве!

# 642
Кана честито повишение и наздраве!

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 23:31 от Vivir

# 643
Е, най-накрая успях да се доредя до компютъра  newsm53

Кана, ха честито smile3525 smile3525 smile3525

За тебе явно 13 не е фатален ден Laughing

# 644
Е, най-накрая успях да се доредя до компютъра  newsm53

Кана, ха честито smile3525 smile3525 smile3525

За тебе явно 13 не е фатален ден Laughing

Trixyy, не е и от както се помня не е. Wink
Дори на изпити се пишех предимно с този номер (анонимни ни бяха изпитите, само с номера) и завърших отлично, така че... Hug

Общи условия

Активация на акаунт