Отговори
# 180
Реаааааа душо моя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes не съм се отказала от билкаря, чакам брат ми да ме заведе и той като ми каже пий бял равнец и аз ще му кажа ехееееееее от кога го приемам от март месец  Mr. Green
днес си погледнах снимките на фона на първата ми колпоскояпияяяяяя сега съм екстрааа, чакай добрите новини ще дойдат по късно като са готови резултатите. Tired

ни мрънкаЙ толкова  Mr. Green

# 181
АААААА ясно, ясно , разбрах..........ще чакам кво ще правя!!!!

# 182
  • София
.......
днес си погледнах снимките на фона на първата ми колпоскояпияяяяяя сега съм екстрааа, .....................

Joy а бе вие на фотосесии го обърнахте ..... ей то бива суета ама да си снимате и тутурутките ...... бива ли?
Шегувам се разбира се, само си представям ако прочете някой дето не разбира .....  Joy

А мен не са ме снимали толкова задълбочено пък .... Wink сигур щот не съм толкоз Убава ....

# 183
.......
днес си погледнах снимките на фона на първата ми колпоскояпияяяяяя сега съм екстрааа, .....................

Joy а бе вие на фотосесии го обърнахте ..... ей то бива суета ама да си снимате и тутурутките ...... бива ли?
Шегувам се разбира се, само си представям ако прочете някой дето не разбира .....  Joy

А мен не са ме снимали толкова задълбочено пък .... Wink

сори за спама, ама той самия доктор вика на акушерката: а сега идеално съм я хванал снимай, а тя вика е малко е размазанооо и той човека фокусира  Joy Joy

# 184
Синеоч, раздвижи тук нещата, малко весело , хумористично го направи  Mr. Green а така, имаше нужда ама и ние с алфа ( синпатяга ми е тя) да не изпущим............

# 185
  • София
Извинявам се за спама, ама нещо ме напушва един смях.... дано да е здравословен! Надявам се никой не се обижда!

Да вземем да си спретнем една рубричка от сорта "Моята чисто нова тутурутка - N-та колпоскопия при скъпия ми д-р Еди Кой си"  Joy

Така де, мацките в красива мама си снимат и показват придобивки и покупки, няма лошо .....

# 186
Ееееееее мацки дайте да ги видим тези снимчици ще бъде много яко. smile3508 newsm18 smile3508 Вярано ако не знае някой за какво става въпрос ще падне, ама ние имаме нужда от бъзици. smile3508

# 187
Цитат
Извинявам се за спама, ама нещо ме напушва един смях.... дано да е здравословен! Надявам се никой не се обижда!

Да вземем да си спретнем една рубричка от сорта "Моята чисто нова тутурутка - N-та колпоскопия при скъпия ми д-р Еди Кой си"  35

Така де, мацките в красива мама си снимат и показват придобивки и покупки, няма лошо .....
newsm62  Това раздвижване на темата ми харесва....

# 188
Съгласна съм, мойта ще е най-неитересна обача, ти затова го предлагаш  Crossing Arms  hahaha
Виж при вас ще има интересни снимки ( Синеоч, къде избега, душа? дай да ти видим снимките  Blush Laughing) ще се виждат разни неща, а при мен направо......мани мани Joy
Е имаме, имаме Чери ............
аре беее нямога да се побликувам бре.........аааааааааааа не може така.............нали всички спяхте бре???? А?а?а?
Добра вечер Татянке  Heart Eyes

# 189
  • София
Ееееееее мацки дайте да ги видим тези снимчици ще бъде много яко. smile3508 newsm18 smile3508 Вярано ако не знае някой за какво става въпрос ще падне, ама ние имаме нужда от бъзици. smile3508

Ми аз нали затова се оплаквам че нямам снимка, иначе вече да я бях качила тук!  newsm53

# 190

Ми аз нали затова се оплаквам че нямам снимка, иначе вече да я бях качила тук!  newsm53
Да ама виновната ( Синеоч ) избега па се не върна............само фитилите ни подпали  smile3532
Абе кво става , тази вечер изведнъж сме мн на дървото......а виждам ви , виждам.......... Hug

# 191
Да им оправим малко визията и прическите и да вървим на "фотозон" Mr. GreenМай някои сме ударили повече от един бял равнец за аперитив

# 192
Кой ще пуска новата тема за фотосите? А? newsm10
И който даде идеята да си пусне пръв фотото  Laughing ние ще го последваме   bouquet

# 193
Тюуууу,аз нямам фотос. Tired

# 194
Леле, пропуснала съм среднощния купон  newsm62 Абе да няма  пълнолуние.... Добре се настройвате, все пак идат почивни дни  newsm08  Сори, и аз нямам снимчица, но не искам и да имам...

Общи условия

Активация на акаунт