Отговори
# 195
ехооооооооо,привет сладки мацки,аз сьм тук ,но сьм в изобилен цикьл,както обикновенно,толкова много крьв,не е истина,все едно сме заклалаи прасето Joy
една година и малко от конизацията  ,а цикьла ми е все такьв ,аз даже за пореден пьт мислех да ви пиша да споделя за обилният цикьл,но после се  спрях,че само нещо мрьнкам  Embarassed
иначе май сьм добре,аз ви чета почти всеки ден.....спрях рравнеца,пак сьм на зелен чай,,защото пишеше,че трябва дда се почива след 3 месеца чай от равнец....днес ще си куп яи пак започвам,но сега си пия сутрешното кафенце, след сутрешният душ,защото положението е страшно.....аз си мислех,че след конизацията ще ми се уравновеси цикьла,ама не стана,обилно си е пак и тия сьсиреци,...уффф,много сьм образна,обаче  не знам  иначе как да го обясня newsm78
а на сафари няма как ,не иска да ме заведеникой,а и вече все по рядко ходиме някьде,защото нямаме много пари,тази криза   #2gunfire....даже май ще се наложи да започна да си тьрся работа ,че след конизацията преустанових цялата дейност н афримата си #2gunfireама тук не е мястото  за тази тема....
кюбит,напиши ми нещо за моя обилен цикьл,че малко да се поуспокоя,би ли могло това да е признак на болестно сьстояние? #Crazy
всички тук ,да не ги изброявам,много ви обичам  и ви желая само здраве ,на всички бебета  и майкте им много усмивки,на вс. конизирани ,горе главата ,всичк минава,само оптимизьм... Hug

# 196
  • София
Леле, пропуснала съм среднощния купон  newsm62 Абе да няма  пълнолуние.... Добре се настройвате, все пак идат почивни дни  newsm08  Сори, и аз нямам снимчица, но не искам и да имам...

Лелеееееее и аз съм изпуснала...... купона - то голяма веселба е паднало снощи тук брееее.... smile3511 smile3508    

А пък аз в 10 ч. " загасих" компа ,че да се паркирам в леглото...... smile3534

Не разбрах само тия снимки направо от колпоскопа ли ги качват в компа или с фотоапарат ви ги правят????? newsm03

Синеоч , страхотни новини за прегледа - БРАВО!!!! newsm51  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Сигурна съм ,че и резултатите и те ще са ОК - няма начин да е друго!!!!  newsm10 Peace

А защо типизацията за НРV - ще я чакаш цял месец???  В " Геника" - резултатите излизат най - много за 10 дни???

# 197
Реааааа легнах си рано мила снощи, а пък и мъж ми ме изгони от компа.  Whistling

Гесика качва си ги човека в лаптопа, ама как снима незнам май с колпоскопа, защото отстрани на магарето има един големичък монитор и всичко си виждаш, абе модерно обзаведен кабинет, докато този в онкото беше старрррр и странен колпоскопа. А типизацията ще я чакам цял месец, защото ще ми я правят в Шейново и са много затрупани били с работа, поне така ми обясни акушерката....е за 50 лв толкова  Mr. Green

кво друго...ами не се сещам, освен че си имам файлче при док  Whistling Laughing

# 198
  • София
       Синеоч, ясно   - в "Геника " типизацията струва 84 лв.  Mr. Green   
Аз типизация не съм правила , а само скрининг за високорискови типове  - ОТР. ми излезе, сега във вторник при Ралчева исках да ми пусне типизация  - но тя каза ,че при резултата от цитото - въобще не се налагало????  Та се чудя и аз - какво да правя? 
      А може ли да дадеш някакво инфо къде и кой е кабинета в Шейново, където си ходила и при кой лекар - как става записването????

Благодаря предварително!!!  newsm51

Hug Hug Hug Hug Hug

# 199
в 3-ти кабинет при д-р Станков той си е специалист в рак на шийката на матката, в болницата той е най добрия в тази област.
ето тел. в кабинета: 965 94 67 обаждаш се и си записваш час ако искаш си ги поразпитай за повече инфо...аз съм си "контингент" вече и съм с връзки  Whistling Laughing Mr. Green

# 200
  • София
     Синеоч , много ти благодаря за координатите!!! newsm51

Ще видя нека мине малко време от последните ми прегледи и цитонамазки , че мен вече лудост ме е обхванала на тема прегледи и изследвания - направо съм се побъркала и сега последният път Ралчева ми каза, че ако продължавам в същият дух - по зле ще стана откъм " кошмарните ми усещания"???   ( един вид всичко това ми е на нервна почва и от стрес , покрай преживяния ужас от спешното ми секцио и от проблемите с НРV ) Mr. Green   smile3511

# 201
ще стискам палци всичко да изчезне и да ти остане зад гърба и се спри вече с този стрес  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 202
  • София
ще стискам палци всичко да изчезне и да ти остане зад гърба и се спри вече с този стрес  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Синеоч,   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

smile3534

# 203
Е не! Наистина не мога да повярвам, че човек не може да отиде на гинеколог през НЗОК!!! За какво тогава плащаме здравни осигуровки? Наистина не е, честно! Продължавам да търся... и ще се радвам някой да е успял да "оползотвори" внесените си в НЗОК пари и да сподели с мен...  Confused

# 204
Цитат
Продължавам да търся... и ще се радвам някой да е успял да "оползотвори" внесените си в НЗОК пари и да сподели с мен...  Confused
Аз! Grinning  Ходих с направление на преглед във ВМА при д-р Стефан Ковачев.Една стотинка не съм платила!А такъв добър преглед не ми е правен никога преди.

# 205
Mоми4ета исках да ви питам понеже на 2-ри окт. ми правиха LETZ и след това ми дадоха хап4ета да ми закъснее цикъла за да зарасне раната и сега от няколко дни адски ме боли долу ниско корема и малкия таз дали знаете дали е нормално и аз незнам, ве4е. Cry

# 206
Веселили сте се петъчно вечерно  Joy
Сори за спама, ама аз пък покрай тези снимки се сетих, че по време на конизацията ми предложиха да гледам на монитора операцията, та се зачудих.... едно клипче можех да си имам сега, а аз дори не пожелах да гледам ....  Joy
Успешна седмица, момичета  Hug

# 207
Боби, не знам какво да кажа, мила.  newsm78 Обилният цикъл може да е от много неща, не само от конизацията... Споменавала ли си на някой лекар? Моят също стана по-обилен, но не веднага след конизацията. За сметка на това пък се скъси доста. Най-добре е при следващия преглед да го дискутираш с лекаря.  Peace
И не зачезвай за толкоз дълго друг път.

# 208
  • София
Mоми4ета исках да ви питам понеже на 2-ри окт. ми правиха LETZ и след това ми дадоха хап4ета да ми закъснее цикъла за да зарасне раната и сега от няколко дни адски ме боли долу ниско корема и малкия таз дали знаете дали е нормално и аз незнам, ве4е. Cry

poisson, дай повече подробности - какво са ти предписали, за колко време, още ли го пиеш, каква схема са ти дали.
Предполагам е някакъв синтетичен прогестерон и като го спреш до няколко дни ще ти дойде.
Ако си го спряла и чакаш м. може от това да те боли.

# 209
Момичета,нормално ли е да ме боли все едно ще ми дойде ,дори леко прокарвах ,но вече 3 ден ...не ми идва .Конизацията ми беше на 15.09 и предния месец ми дойде по-рано ,но по мои сметки трябва да ми дойде  на 3.11...да си трая и да видя какво ще стане или да ходя при доки....

Общи условия

Активация на акаунт