Отговори
# 210
  • София
Момичета,нормално ли е да ме боли все едно ще ми дойде ,дори леко прокарвах ,но вече 3 ден ...не ми идва .Конизацията ми беше на 15.09 и предния месец ми дойде по-рано ,но по мои сметки трябва да ми дойде  на 3.11...да си трая и да видя какво ще стане или да ходя при доки....

Ако си чела подробно назад си видяла, че доста момичета тук след конизацията докладват за скъсяване на цикъла и зацапване по няколко дни преди да дойде същинската менстр.

# 211
Благодаря,вече се обърках кой какво ,затова предпочетох да попитам.

# 212
Момичета, след лечение групата ми отново в 2-ра. Казаха ми резултата по телефона, но като отида да си го взема ще поговря с лекаря дали трябва известно време да си правя по често цито и тн. и тн.

Желая на всички ви много добри резултати и успешна и много усмихната седмица!

# 213
кюбит,казах преди половингодина на доктора който ме оперира и той  и преписа -ясмин,противозачатьчни ,вьобще не го впечатлих с това че сьм с обилен цикьл,на мама казвам,тя м иказа че и тя е бил атака,свекьва ми сьщо...а аз преди конизацията бях с обилен и повече дни ,сега е много обилно 2 дена и после ми цапа ...абе има лли врьзка с хормоните не знамм,не сьм ги изследвала ,а ще стана на 39 след малко и май трябва....
хубава седмица на всички

# 214
Боби, съвсем като при мен - тече 2 дни, на третия зацапва малко и на четвъртия вече няма нищо. Нормално е, сякаш. Не се шашкай излишно.

# 215
  • София
poisson,  ето каква информация намерих случайно за дисплазията и раничката на шийката на матката - струва ми се доста достъпно написана . Ето ти доказателство ,че болките не се дължат на дисплазията , както ти казвах многократно - не знам защо не искаш да го повярваш????

http://chick-chat.org/index.php?topic=205.0

# 216
кюбит
при мен пьрвият дем е само цапане,2 ден обилно,3 ден силно но започва да отслабва,после 2 дни се цапа само и се изтичва ....абе  дай Боже да е нормално,че ми писна от  мисли ...а теб те гушкам и да си добре....всички да са добре Hug

# 217
  • София
      А при мен пък от почти две години цикъла ми е оскъден , но за сметка на това от  6 дни преди секциото , след него стана 7 а поне  3 пъти в годината и дори  8 дни докато се изчисти напълно..... newsm78   

И аз се тревожа защо ли е така , дали е хормонално - преди съм изследвала хормони - всички бяха в норма, средата на септември поради болките в гърдите преди цикъл изследвах прогестерон - и той е по средата на референтните стойности - 37, 89.  А и с този оскъден ,но продължителен цикъл се чудех да не би да  навлизам в критическата лека - полека ????   А съм на 36 год.  Rolling Eyes

# 218
anastasia_vv,пробвах да ви пиша ,но кутията ви е пълна.

# 219
кюбит
при мен пьрвият дем е само цапане,2 ден обилно,3 ден силно но започва да отслабва,после 2 дни се цапа само и се изтичва ....абе  дай Боже да е нормално,че ми писна от  мисли ...а теб те гушкам и да си добре....всички да са добре Hug

Боби, аз съм по абсолютно същия начин, само че понякога зацапването е първите 2 дни  Peace И друг път съм писала, че всеки път го споменавам и на Славчев и на гинеколожката тук в Бургас - и двамата твърдят, че се получава заради скъсената шийка.

# 220
  • София
Здравейте, преди време бях писала, че ходих при доц . Дянкова, и тя ми каза , че вероятно ще правим конизация. Почти месец след това пак ме прегледа и каза, че "раничката" е намаляла. Направих , изследване на вида на папилима вируса- излезе, че нямам от високо рисковите видове. В събота ми изгори раничката. Имам цапащо течение, дали при тези от вас на които им е горена е било така. Утре ще се обадя и на нея , но все пак кажете при вас как е било. Благодаря Ви.

# 221
Момичета, след лечение групата ми отново в 2-ра. Казаха ми резултата по телефона, но като отида да си го взема ще поговря с лекаря дали трябва известно време да си правя по често цито и тн. и тн.
Желая на всички ви много добри резултати и успешна и много усмихната седмица!
A преди това, коя група беше? При втора група няма смисъл по-често от веднъж годишно да си правиш цитонамазка! Peace

# 222
  • София
anastasia_vv,пробвах да ви пиша ,но кутията ви е пълна.

Аз също съм отговорила на ЛС, което ми писа - но тъй като няма отговор от твоя страна , така и не разбрах дали си го получила???? newsm78

# 223
  • София
Здравейте, преди време бях писала, че ходих при доц . Дянкова, и тя ми каза , че вероятно ще правим конизация. Почти месец след това пак ме прегледа и каза, че "раничката" е намаляла. Направих , изследване на вида на папилима вируса- излезе, че нямам от високо рисковите видове. В събота ми изгори раничката. Имам цапащо течение, дали при тези от вас на които им е горена е било така. Утре ще се обадя и на нея , но все пак кажете при вас как е било. Благодаря Ви.

Здравей, ето виж този материал: 

"В резултат от некрозата на обработената тъкан, последващото й отстраняване от организма, менструалния цикъл и самопречистването на влагалището се получава постоянно и продължително течение. То може продължи два месеца, като се променя и най-често значително намалява след първата менструация след обработването на раничката. Важно е да се знае, че наличието на това течение не е ненормално явление, а точно обратното - то показва, че организмът се лекува и че другите тъкани и органи функционират правилно."

# 224
  • София, под Карлсон
      А при мен пък от почти две години цикъла ми е оскъден , но за сметка на това от  6 дни преди секциото , след него стана 7 а поне  3 пъти в годината и дори  8 дни докато се изчисти напълно..... newsm78   

И аз се тревожа защо ли е така , дали е хормонално - преди съм изследвала хормони - всички бяха в норма, средата на септември поради болките в гърдите преди цикъл изследвах прогестерон - и той е по средата на референтните стойности - 37, 89.  А и с този оскъден ,но продължителен цикъл се чудех да не би да  навлизам в критическата лека - полека ????   А съм на 36 год.  Rolling Eyes

И при мен се получи абсолютно същото след секциото. За сметка на това сега пък нямам никакви болки, докато преди да забременея почти не минавах без Спазмалгон. Не се притеснявам от това, по- скоро е дразнещо, че ми скъсява броя на "чистите" дни.

Jet, моята раничка я гориха на 8 октомври. От отгава непрекъснато имам разноцветни и различни по сила течения, но лекарката ми обясни, че това е нормално и дори е по- добре, защото означава, че организмът се изчиства. Gesika ти е отговорила много добре  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт