Отговори
# 225
Мария Божкова,с теб сме конизирани почти по едно и също време!
Конизацията ми беше на 24.09.,а последния МЦ на 16.09.
Имах доста силни болки след конизацията,а цикъла ми дойде на 25.09.....точно един месец
след конизацията.Доста силно ме боли корем,кръст и обилно кървя вече трети ден...
Аз и преди конизацията съм имал обилен цикъл,но си мислех че след направено абразио и кюртаж на матката нещата могат да са по - добре...Но уви....за сега изобщо не е така....
Не знам дали е нормално,но тези болки направо ме побъркват...Не мога да спя....
Искам да попитам момичетата,които пият бял равнец....отразява ли се на съня,че го закъсах яко с това безсъние...

# 226
  • София
Много ви благодаря за отговорите.

# 227
Здравейте момичета ето ме и мен. Преди бях писала,че втория месец след конизацията цикъла ми дойде 10 дни по-рано.Сега е време за тртия цикъл а той заакъснява с около 10ина дни.Имам слабо зацапване от около седмица, но не и нормален цикъл на някоя от вас случвало ли се е такова нещо.След като ми дойде и после ми спре трябва да отида на лекар за да ми изгорят раничката, че не намерих солкожина. Обаче то нито ми идва, нито ми спира само зацапване. Е вече ми писна ама много и не знам какво да правя. Като отида при доки тя все ми вика нека изчакаме още малко и аз сега за това изчаквам.  А някой питаше дали белия равнец влияе на съня и аз не мога да спя добре и може би е от него но не съм сигурна може и от нерви да е . Успех и само 1 и 2 ПАПИ да имаме newsm44

# 228
  • София
Успех и само 1 и 2 ПАПИ да имаме newsm44

Ей това много ми хареса!  Joy   newsm10

Явно и зацапването е повсеместно .......

# 229
Присъединявм се за зацапването  newsm61Имам  /най-накрая/  направление да си правя цитото.Обаче днес ми 21 ден и въпросната "екстра" всеки момент ще започне. Дайте акъл - да изчакам ли или да бягам  smile3511

# 230
  • София
Присъединявм се за зацапването  newsm61Имам  /най-накрая/  направление да си правя цитото.Обаче днес ми 21 ден и въпросната "екстра" всеки момент ще започне. Дайте акъл - да изчакам ли или да бягам  smile3511

По-добре изчакай! Нали направлението важи 1 месец! Или 45 дни? Как беше?

# 231
Направленията важат 30дни  Naughty имаче здравна каса отива и санкционира  Laughing

# 232
dimana27, изчакай! Нали знаеш, че най-добре е след първите два чисти дни, да се вземе цито. Дори да не ти е започнало зацапването, все пак си преди цикъл и може да даде грешен резултат. Peace
Аз да се похваля, че вече нямам никакво зацапване, никаква болка и цикъл на 28 дни (да не чуе дявола Mr. Green).

# 233
Браво daindi    bouquet

# 234
наминавам, иначе си ви чета  Hug Hug Hug Hug

аз белия равнец го пия сутрин само и нямам проблеми със сънят, освен от смущенията от щерката, изкара гадния грип и аз се заинатих да не купувам лекарства, а го карах на билкохомеопатично лечение и имаше ефект. Започвам да бойкотирам фармацефтологията  Mr. Green иииии преминаваме на хомеопатия  Crossing Arms

цикълът и на мен ми е като на повечето от вас 2 дена тече по силно, но не обилно и 3 дена само зацапване

аз си чакам резултата от цитото, но хич, ама хич не ми е притеснено, а напротив  Party

желая само добри и задоволяващи резултатииииииии  Peace  bouquet

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 235
  • Костинброд
Здравейте, момичета.
Дълго време ви чета и искам да ви поздравя за оптимизма, който лъха в темата благодарение на вас.

Аз имам ЧПВ 6, почти на 100% съм сигурна, че ми го лепнаха по време на рацдане, но както и да е....
Иначе на всеки 6м ходя за цитонамазка, колоскоп, ехограф и веднъж годишно и микробиолгия.
Правих си и биопсия, когато правих и теста за ЧПВ, слава на Бога беше добра.

Сега не се лекувам, то за вируса няма лек, въпреки, че в един друг форум една потребителка пишеше как с някакви вагинални глобули за 2 седмици си е излекувала папилома вируса Shocked

От 3г съм си постоянно ІІ ПАП, малко ми е притеснено, но според лекарката ми е заради папилома-та и да не се притеснявам.
Имах и раничка, която просто я следяхме и вече от 1г я няма- на нейното място си се образува здрава тъкан.

За сега това е от мен.
Желая на всички само добри резултати. Hug

# 236
dimana27, изчакай! Нали знаеш, че най-добре е след първите два чисти дни, да се вземе цито. Дори да не ти е започнало зацапването, все пак си преди цикъл и може да даде грешен резултат. Peace

В крайна сметка и аз така реших.Макар, че исках час по-скоро да си видя резултата.

# 237
мадамиии,искам и аз да мога да ги пускам тия емотикони,големите ,дето един се смее,друг се удря в главата,хайде някой да м енаучи защото очевидно сьм глупава #Cussing out
не ми се сьрдете ,не е по темата,ама Embarassed

# 238
Боби, като пишеш за да побликуваш, нали има емотикони? Отдолу в скобите пише (още) там щракни и ще излязат всичките.

# 239
Момичета,моля ви кажете казаха ли ви нещо относно спортуването,колко време трябва да се пазя от по-сериозни физически натоварвания?

Общи условия

Активация на акаунт