Много се извинявам че пак не ми остава време да пиша често, но съм тук и чета, извинявам се, но покрай ремонта и завръщането ми на работа ми дойде в повече и съм направо гроги.
Да разкажа какво се случи с мен. Ако помните имах час при доктор Карагьозов, е отидох, и се оказа че на колпоскопа нищо не се видя, т.е. измененията за които трябваше да ми се прави конизация ги нямаше, оказа се че само раничката ми е малко по-голяма от колкото трябва и че трябва да се гори. Каза че имам лека еритоплакия, реепитализираща Е без колп. атипизъм! Радвам се че отидох за второ мнение, защото едно е да те режат това е безвъзвратно, и друго е да имаш раничка която просто трябва да се намали. Чесно казано още не мога да се отпусна след всичко това и не мога да повярвам но е факт. Виждам пак че има нови хора във форума и на всички ще каже че второто мнение никога не е излишно, дето вика мойта приятелка която е с конизация вече добре че го направи, ти просто извади късмет. На всички пожелавам само хубави резултати и хубав ден, нищо че навън е толкова мрачно