Отговори
# 255
Mirania
Честит Рожден Ден на порасналото ти момиченце!!! newsm59
Да ти е жива, здрава, умна и щастлива. newsm59 Tada
Как празнува днешната младеж РД? Много ми е интересно да споделиш?

Боби ти кво направи бре душко? Справи ли се с големите емотикони? newsm03

# 256
здравейте момичета  Hug

Mirania честит ти празник  Hug

zvezdicka аз ходих на третия месец и така цяла година - на три месеца  Peace

ReaNora невероятни са нещата  Laughing

# 257
Благодаря Реа! Да ти се връща!
Благодаря Неземната!
Както миналата, така и тази година поиска да й дам пари и да ходи да се черпи с приятели. Миналата година са играли боулинг и са се черпели. Тази сигурно ще ходят на кино. Да са живи и здрави!

# 258
  • София
Mirania,   Честит Рожден Ден на  порасналото ти момиче!!!!

newsm51 newsm59  bigdance2  party023

Да ти е жива ,  здрава и много , много щастлива !!!   И много да те радва , весело изкарване на празника!!!  bdbaloni baloni

Реа, видях ги -и те са страхотни - направо сте за първа награда!!!  newsm10     Hug

Иве, мерси много за съвета!   Hug Hug Hug

# 259
Мираниа, newsm59 newsm59 nbirthday на голямото момиченце!
Да си прекара много приятно празника и здраве на цялото ви семейство!
  party023  bouquet

# 260
 Hug Hug Hug
Благодаря на всички!

# 261
  • Костинброд
Мираниа, честит празник, много щастие, здраве и късмет желая на дететцето ти! bdbaloni

Момичета, подхванали сте темата за раничките и ми се иска да ви споделя мнението на моята доки и да ви кажа точно какво ми е обяснила- по нейните думи раничката не е раничка, а орган от тялото, който го има всяка жена, но понякога при някои жени този орган слиза надолу към шийката, там вече може да се види при гинекологичен преглед и понеже е с ярко червен цвят, за това се нарича раничка. Според нея не е удачно премахване на раничка без да има някакъв проблем. Просто трябва да се ходи на всеки 6м на преглед, защото като е слязла надолу е по податлива на възпаления и т.н.
Както вече писах моята не съм я махала и след 3г тя сама си се оправи, там където беше раничката вече имам образувала се здрава тъкан.

# 262
Qnitza смени си лекарката. С най-добри чувства  Peace

Mirania честито!!! Всичко най-хубаво на всички ви   bouquet

# 263
Да е жива и здрава рождени4ката bdbaloni bdbaloni

# 264
  • София
Qnitza смени си лекарката. С най-добри чувства  Peace

И по възможност по-бързо, Qnitza, а ако те е следила само тази лекарка в последните години си направи контролен преглед при друг гинеколог. Желая ти успех  Peace

# 265
iveto ,вчера ходих при Скочева, днес отидох при Мърмарова. Потвърди че имам раничка, но ми каза че първо трябва да лекуваме течението и след това ще предцени дали трябва да се гори, защото имало вероятност да се свие. Към тези думи обаче съм твърде недоверчива.
Qnitza, и аз те съветвам да смениш гинеколога си. Това е нечувано.

# 266
  • Костинброд
Уф, възможноли е във всички тия думи да няма грам истина newsm78
До сега безрезервно и вярвах на тази докторка, не защото е известна в цяла България, а защото единствена тя от всичките, през които минах, истински ми обръща внимание, лекувала съм сполучливо и бързо доста неща благодарение на нея.
Много се обърках, но до януари имам време, ще помисля дали пак при нея ще отида.

# 267
  Рени, а резултата от цитонамазката какъв е? Според мен има едно вярно нещо в думите на Мърмърова, първо трябва да излекуваш течението, ама да се "свие" раничката  Rolling Eyes не знам

Qnitza, има и нещо вярно в това което ти е казала, раничката не е рана в буквалния смисъл, ама и орган не е  Laughing Не съм лекар, но ми е странно как така ще изчезне от само себе си, това е изменение на тъканта  Rolling Eyes

# 268
  • Костинброд
  но ми е странно как така ще изчезне от само себе си, това е изменение на тъканта  Rolling Eyes

Ами, точно това ми обясни, че тази "болна" тъкан вече била изцяло покрита със здрава Rolling Eyes

# 269
Иве, резултатите  ще ги  разбера в сряда и  от цитономазката  и  от микробиологията.Точно обаче това свиване което ми каза ми се стори мнооого странно  newsm78.Незнам съвсем се обърках.

Общи условия

Активация на акаунт