Отговори
# 540
  • София
ще я вземем на гости, а Джес един ден у вас, един у нас  Whistling

Няма никакъв проблем за гостито!   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  

Хайде лека  ви нощ от мен , че ако не загася компа - дечурлигата не  щат да лягат....

smile3524 newsm46 1countingsheep   Приятни сънища , на който може да спи - щото чувам ,че май някои от белия равнец не можели..... newsm03

# 541
Какви 4удесни идей, коледно парти откога не съм ходила на такова Laughing Laughing Laughing
И аз ще взема Реата   така 4е няма проблем идвай в София

# 542
Абе хора що не го измислихте това със срещата по рано, аз понеделник почвам работа и нямам грам дни да ползвам. Е отпуска имам ама ще ме е срам да си взема даже ден.
Пойзън мн си мила, благодаря за предложението. Ама ако идвам в Сф ще се възползвам да се поглезя на хотел със екстри  Mr. Green

От няколко дни си мисля за Катка. Преди беше казала , че си с нова фризура , нали? Пусни снимки да те увидим, моля   bouquet
А иначе как си? Излезе ли епикризата?

# 543
От няколко дни си мисля за Катка. Преди беше казала , че си с нова фризура , нали? Пусни снимки да те увидим, моля   bouquet
А иначе как си? Излезе ли епикризата?

Тука съм но напоследък думите с ченгел трябва да ми вадиш. Епикризата е излязла но няма кой да я вземе. Нямам път към Сф в момента.
Не съм много добре, започвам да осъзнавам колко пострадах всъщност. Ще ми мине.
На срещи с бял равнец категорично отказвам да присъствам! По цяла сутрин, варя, запарвам, прецеждам билки! Стига ми Wink
Казаха ми страхотна рецепта за приготвяне на червено цвекло ако искате ще я напиша.
Снимки... имам във ФБ ревниво ограничени. Ще ви пусна след малко и за малко Wink

Бъдете здрави!

http://www.facebook.com/album.php?aid=119734&id=564633724&saved

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 09:59 от КатКа

# 544
КатКа много хубаво семейство сте!   bouquet
Горе главата и не мисли за това, което се е случило, а за това, което предстои! И как то да бъде пълно с усмивки!   bouquet
Аз съм ЗА среща, без бял равнец, естествено  Hug

# 545
Катка,давай рецептата!Аз съм фен на червеното цвекло,а за белия равнец съм си го
купила но все не си го правя на чайче!Пише,че служи за повишаване на апетита,а пък аз нямам такава нужда!

# 546
Страхотни снимки  много е сладка малката - голяма сладурана, ти нали ми даваше кураж  на мен как така си се от4аяла само кураж и напред имаме деца да гледаме няма да се предаваме я.Вси4ко ще се оправи.Как си сега какво ти каза лекаря?Аз имам ве4е 3 гинекологи4ни операции и два кръвойзлива ,какво да кажа опитвам се да гледам по ведро на нещата.Знай 4е колелото се върти след мрака се показва слънце и при нас ще дойде слънцето и вси4ко ще се оправи,само се усмихвай. Hug Hug Hug

# 547
Катка,много си красива !Имаш и прекрасно дете...не се отчайвай ...то сигурно и времето ти влияе депресиращо ...

# 548
Катка, горе главата!Помъчи се да мислиш за хубавите неща от живота!
Мисли за любимите си хора,за любимите си моменти  и си ги доставяй,доколкото ти е възможно.
Така ще повдигнеш настроението си,чети хубави книги,гледай комедии....те освежават мислите,
разглеждай хубави пейзажи,щом в момента не можеш да пътуваш....Моментите на релакс са особено полезни.
 Момичета искам да ви питам един въпрос,колкото и елементарен да е....
Възпалението има ли връзка с вируса на ЧПВ,след конизацията възпалението може ли да
бъде проява на тази гадинка ЧПВ или причината трябва да бъде някъде другаде..например да
е свързано със самата операция?

# 549
  • София
Звездичка,  вероятните причини за инфекция след операция са много. 

НРV също причинява инфекция , така че и той би могъл да бъде причина за възпаление - поне така мисля аз.....

# 550
  • София
Ъъъъъ като нямам регистрация във фейсбуук как да видя хубавата КатКа, искам и аз пък! Rolling Eyes

# 551
Цитат
Ъъъъъ като нямам регистрация във фейсбуук как да видя хубавата КатКа, искам и аз пък!
Скачай там и се регистрирай .... Grinning

# 552
  • София
Ъъъъъ като нямам регистрация във фейсбуук как да видя хубавата КатКа, искам и аз пък! Rolling Eyes

И аз точно това се канех да ви попитам ,  но много ме досрамя........  Embarassed   newsm78

Ама се справих деееее, видях  я Катка и детенцето - всички сте много  красиви , да сте живи  и здрави и само хубави мигове да имате!!!   newsm10 newsm51 

Катка,   Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 14:55 от Gesika

# 553
  • Пловдив
Здравейте момичета   bouquet
От няколко дни ви чета и сега се престрашавам да пиша. В началото на декември ми предстои конизация. Резултат от  цитонамазка PAP II и от биопсия CIN II, но имам кондилом и колпоскопията показа видими промени на маточната шийка.
Много съм притеснена, защото миналата година преди да родя ме тестваха за алергия към упойки и антибиотици и се оказа, че имам такава към повечето. За щастие родих нормално и не се наложи упойка. Сега  пак ще се тествам.
След конизацията доктора ми  предложи и типизация за HPV.
Кажете ми има ли момичета, които след конизация не са имали проблеми отново? Имам нужда от малко позитивизъм  Tired

# 554
Цитат
Кажете ми има ли момичета, които след конизация не са имали проблеми отново? Имам нужда от малко позитивизъм  
Има ,разбира се ....я виж колко сме много .

Общи условия

Активация на акаунт