Отговори
# 390
  • София
    Гергана, здравей!

Относно колпоскопията , не съм чула някъде да се прави по здравна каса - дори и  в онкологията е платена.  За микробиология , ако си с направление мисля,че може и по ЗК да мине, но това зависи - дали ходиш на платен преглед или с направление?

Относно изследването за НРV , ето ти адрес на още една лаборатория където правят ДНК анализ.  А какво ще ти бъде изследването - типизация на високорискови типове или скрининг?

http://www.genicalab.com/test4.php

Успех , дано резултатите ти да са добри!  newsm10  Peace

# 391
Деси, как сте, расте ли Александър Велики!  Hug
Ge(rga)na, типизация съм правила в лаборатория Геника - линка даден ти от Gesika. Щом като на колпоскоп нищо не се вижда, защо ще бързаш да даваш толкова пари за типизация. Не разбрах какви са резултатите от микробиологията?! Аз бих минала лечението, предложено от гинеколога ми и след това повторила цитонамазката. Успех и пиши какво е станало  Peace

# 392
 Този Сумамед защо е изписан? Невежа съм и затова питам?

# 393
  • Костинброд
Гергана, аз преди почти 3г си правих в тази лаборатория, към която е даден линк и изследването беше 70лв.
момичета, мен също колпоскопа нищо не показваше, но излезе ЧПВ6, обаче аз правих изследването, защото цитото някъде около половин година ми беше ПАП 3 и не се влияеше от никакво лечение.

# 394
Гергана, аз преди почти 3г си правих в тази лаборатория, към която е даден линк и изследването беше 70лв.
момичета, мен също колпоскопа нищо не показваше, но излезе ЧПВ6, обаче аз правих изследването, защото цитото някъде около половин година ми беше ПАП 3 и не се влияеше от никакво лечение.
[/quote И аз така. 2 години бях с ПАП 3 а на колпоскопа нищо и за ходих във Геника и изследването ми струваше около 70-80 лв, не помня точно. Е пак го написах както не трябва не знам защо един път успявам друг път не. Извинявам се закоето

# 395
 newsm17
[/quote И аз така. 2 години бях с ПАП 3 а на колпоскопа нищо и за ходих във Геника и изследването ми струваше около 70-80 лв, не помня точно. Е пак го написах както не трябва не знам защо един път успявам друг път не. Извинявам се закоето

# 396
Споко Чери не потретвай   Laughing Hug Heart Eyes

# 397
Нещо си загубих регистрецията. Как да се върна обрано при вас аз съм Смотаната 4eri. Нещо натиснах и сега не мога да вляза

# 398
 Joy Joy Joy
 hahaha hahaha Ред е на Чери с две точки  Joy Joy Joy

# 399
 Laughing Чери , щЪ мЪ убиИш бре жено  Joy
Като влезеш в БГ мама трябва да има потребител, парола, пробай така............
Ама като незнам какво си натиснала. Др. вариант направи си нова рег с Чери..

# 400
Mirania едно и също мислихме  Laughing

# 401
УРААААААААА момичета успях. Аз исках да изтрия поста си , че нещо го обърках обаче се изтрих съвсем. Сега се освестих и ето пак тук. smile3538

# 402
# 403
Добър ден /Добър вечер/ 4eri.   Hug

# 404
Добър и на теб скъпа  bouquet Какво става с КЮБИТ сетила съм се за нея отдавна не се е включвала дано всичко да е наред thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт