Отговори
# 615
  • София
   Чери ,   направо си страхотнаааааа   Hug Hug Hug   като прочетох това и пак се смях с глас да знаеш :

Цитат
   Айде, че имам малко да готвя. Най- мразя да готвя като имам да пиша ха-ха -ха

Няма такава скица като тебе  Hug newsm03 

И аз така все готвя ли готвя   food002 newsm64 и все  нищо не остава.....     smile3511

Пойзън ,  няколко теми по назад - всички сме се " изтипосали" на  снимки , но ти тогава май още не  беше дошла при нас , иначе който реши може да отвори да ни види там  photo  .

# 616
аз пък готвя и пиша по едно и също време  Whistling

# 617
Аз пък сготвих, нахраних, прибрах, измих, изкъпа се и пиша...........нати пък Синеоч  Mr. Green Hug Heart Eyes

# 618
Много се радвам, че сме в настроение и малко смях си е терапия newsm44. А за снимката не знам как да я сложа а пък синеца има да учи(той е студент)  smile3529и му е много трудна специалноста която учи ,та сещайте се кой го отнася като му е криво,обаче обеще да помогне ама после newsm10 Е нЕма по-вредни от нас и аз съм тук между две пробърквания

# 619

Чери
Цуни го от нас виртуално и му кажи да побърза  Mr. Green

# 620
  • София
      Ами  вие направо сте  " факири " брееееее .....  Wink Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Вие да не готвите по интернет ???   cook  comp03 1dishes  typeuu

# 621
  • София

Чери
Цуни го от нас виртуално и му кажи да побърза  Mr. Green
Joy  Joy
Еййй блазе ти ЧЕРИ , като не знаеш нещо - и питаш детето!

Черииии, може ли и снимка на студента да видим!

# 622
Gesika  а бой де............ако става въпрос за мен, аз съм мултифункционална, затова ме взеха  Mr. Green

# 623
Да няма проблем само да се навие да ги сложне тук. Peace

# 624
не, готвим ПО ИНТЕРНЕТСКИ  Whistling

тая па Реа и Бетичката са ненаситницииииии  Whistling ooooh!

# 625
Синеоч не мърсуваи , моля  Wink Я съм стара жена  Mr. Green

# 626
Синеоч не мърсуваи , моля  Wink Я съм стара жена  Mr. Green

не аз воайорствам  Whistling Mr. Green аре стига сме спамилииииии  ooooh!

# 627
Малеййй, тука як спам!  Mr. Green Нищо, това са положителни емоции, ей така искам да ви виждам - усмихнати!  Grinning Боби...къде изчезна пак? Кюбит и ти също! Липсвате ми! Hug Hug

# 628
  • Костинброд
Ех, какво купонче, ама така трябва, няма само за болести да се говори.

Аз погледнах пак листчето от колпоскопа, пише някои работи, обаче много неразбираеми, ще напиша така, както ми се вижда, пък вие дано се сетите в действителност какво пише.

До чертичката, водеща към центъра- Ectopis или Eotopis, Eotipis newsm78

Между двата кръга има един полукръг, подозирам, че това е раничката и пише 2Т или ZT.

И най- отдолу- Без коли. атипизъм Rolling Eyes

Но аз следващия път ще се старая да съм максимално изчерпателна във въпросите си, за да няма повече такива чуденки.

# 629
Един ден не съм влизала и що нещо сте изписали. Ама винаги така става! И Алфа Бета изпуснах да видя. Когато се разпишете така да знаете, че мен пък ме скъсват от работа яко!  Mr. Green
И за да не е съвсем спам да се отчета: за теченията - нямах никакви, прегледите не ги броя вече, а вагинални ехографи не ми бяха правили толкова често  Mr. Green Февруари пък ако ми е хубава цитонамазката започвам на 6 месеца да ходя и да действаме в леглото по важни въпроси отново!
Поздрави на всички и все такива весели страници да има!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт