Отговори
# 600
  • Костинброд
Както Blues е писала има стрелка, но утре ще ви кажа какво пише до нея. И аз си го обяснявах по подобен начин, другия път ще я питам какво точно е това.
ReaNora, аз по напред писах- правя си колпоскоп, цито и ехограф на всеки 6м, цитото ми е ПАП ІІ,  защото имам ЧПВ 6, но пък преди бях ІІІ.
Благодаря ви за отговорите, аз не се безпокоя толкоз, но ми е любопитно какво точно значи това и дали някоя от вас е получавала такива рисунки. Ама и аз нали винаги на прегледа съм толкова спечена и все забравям да питам за нещата, които преди това съм набелязала.

# 601
  • Пловдив
alpha_beta д-р Ангелов ще ме оперира в частна клиника в Пловдив.
Разбира се, че ще пиша пак и се надявам всичко да мине леко  Praynig.

Има нещо, което пропуснах да попитам доктора, но като се чуем няколко дни преди операцията ще го попитам.
Става въпрос за противозачатъчните, които взимам. От февруари месец тази година пия Линдинет 20, за пръв път в живота си. Та въпроса ми е дали точно преди операцията е подходящ момента да ги спра. Пада ми се един ден преди операцията да започна нова опаковка. При това положение в което съм ме дострашава да продължавам да ги пия.

# 602
Момичета, замислих се колко пъти съм ходила на АГ за последната година и малко. Е, колкото и да ги броя, по-малко от 11 пъти не излизат  smile3511 Като сложим и в болницата колко доктори ме поогледаха  newsm45 Ама човек си пати от главата. От друга страна пък, кой ти гарантира нещо в тоя живот... И по два пъти на година да бях правила цито, пак не се знае...

# 603
andonovag стискам палци за конизацията. Ще видиш , че е смешна работа. Успех!!!!

Димана
  Shocked кво ти става? Ходила си колкото е трябвало, защо си смятала ???? ОООО смятам , че ти е време да почнеш през 6месеца  Crossing Arms Убедена съм  Naughty Разсмя ме повярваи. Joy

# 604
  • София
alpha_beta д-р Ангелов ще ме оперира в частна клиника в Пловдив.
Разбира се, че ще пиша пак и се надявам всичко да мине леко  Praynig.

Има нещо, което пропуснах да попитам доктора, но като се чуем няколко дни преди операцията ще го попитам.
Става въпрос за противозачатъчните, които взимам. От февруари месец тази година пия Линдинет 20, за пръв път в живота си. Та въпроса ми е дали точно преди операцията е подходящ момента да ги спра. Пада ми се един ден преди операцията да започна нова опаковка. При това положение в което съм ме дострашава да продължавам да ги пия.

Този Ангелов друг ли е, в смисъл там ли си работи в Пловдив или е "моя" д-р от Онкологията в София, но привикан да оперира в Пловдив?  Simple Smile

А за противозачатъчните - не им разбирам, но знам, че ако не направиш паузата а направо започнеш новата опаковка, няма да ти дойде кървенето. Нали не трябва да си в менстр за да те оперират!

# 605
andonovag стискам палци за конизацията. Ще видиш , че е смешна работа. Успех!!!!

Димана
  Shocked кво ти става? Ходила си колкото е трябвало, защо си смятала ???? ОООО смятам , че ти е време да почнеш през 6месеца  Crossing Arms Убедена съм  Naughty Разсмя ме повярваи. Joy

Не съм предполагала, че на тия години  ще ми стане хоби  newsm62...Да, ако и тая цитонамазка е добра /дай Боже/, ще ги разредя.

# 606
  Не съм предполагала, че на тия години  ще ми стане хоби  newsm62...Да, ако и тая цитонамазка е добра /дай Боже/, ще ги разредя.
Значииииииии обещано. Ще помня да знаеш............ Mr. Green

# 607
  • София
Qanitza,   Blues  съвсем правилно ти е обяснила ,че  на тази рисунка  е изобразена маточната шийка.  Но и аз реших да ти отговоря , тъй като знам ,че ходиш при Д-р Тюфекчиева - ще ти кажа , че когато ходех при нея и на мен след колпоскопа даде същото листче ,  и такова дава на всички пациентки - това с двете кръгчета е схематично изображение на шийката и рисува какво точно вижда ( ако има изменен участък примерно). А не ти обяснява подробно , защото тя просто си е такава  - не разговаря кой знае колко с пациентките.

andonovaq, Успех и от мен за  конизацията  и спокойно всичко ще бъде наред!!!  newsm10  

Димана 27 , и аз съм като теб - вече не знам колко ли пъти съм ходила на прегледи и то вече  повече от  4 год. , но едва ли  е " хоби "  newsm62   по скоро симптомите и резултатите ме карат да не " мога да спра " да обикалям по лекари  - макар ,че много от тях вече  гледат на всичко това с  насмешка и  подигравка..... smile3532

# 608
Здравейте куклички. Да се запиша и аз. ПОИЗОН аз имам слабо кървене вече трети месец след конизацията. След цикъл спира силното течение и после 20 дни едно леко розово кървене. И аз много се притеснявам от това но доки ми каза преди 15 декември да не ходя. Моят цикъл през последните 2-3 години никак не е редовен по-принцип и може от това да е да няма връзка с конизацията ама знам ли. АЛФА БЕТА и мен ме оперира д-р. Ангелов, той по принцип е от Ботевград, но живее в София, обаче не вярвам за една конизация да ходи чак до Пловдив. Все пак това се води лека операция. Ама е голям образ нали, няма време да спре да го попиташ нещо вечно тича обаче хванеш ли го на мушка обяснява всичко подробно. За трихомони и на мен ми е правено отделно изследване след като бях ПАП3 във цибалаб много добра лаборатория, слава богу беше отр. Успех на всички оперирани и на които им предстои операция , няма страшно ножа е дървен Laughing Laughing Laughing И ПОИЗОН не си досадна ,просто повече те е страх а то каквото има да става ще става ама дано е хубаво за всички. Много сте готини всички на снимките. И аз искам да си сложа снимка ама ме е страх да не побегнете от форума като ме видите. #Silly

# 609
  • Пловдив
alpha_beta явно е друг д-р Ангелов. Този работи в онкологията в Пловдив, както и в още 2 частни клиники ходи, до колкото знам, и частен кабинет си има. Аз мисля в Medline Clinic да ме оперира, самата операция е с направление от касата, а си плащам само престоя в клиниката.
Вчера правих и тестове за алеригия към упойки и лекарства, излезнаха 3 положителни упойки и едно лекарство. Предполагам няма да е проблем.
Конизацията я планирахме на 4 декември точно заради цикъла, веднага след като ми свърши. Пада ми се на 29-ти да идва и има доста време до тогава, но доктора каза, че трябвало точно след цикъл да съм.

# 610
  • София
Чери , тъкмо съм се затъжила за теб - чудех се къде си???   Hug Hug Hug Hug Hug

Хайде давай снимката да те  видим ......  smile3509 

# 611
Е 4ери като се появиш във форума ме развеселяваш много ме кефиш да знаеш ,умирам да се смея  Joy,само така ,еми да си сложим вси4ки по някоя сним4ица  та да се опознаем,няма да се изплашиме спокойно Laughing

# 612
Ето мила видя ли пак се усмихваш, това е добре. Дано имаме повече поводи за усмивчици  love001  love001  love001  love001  love001Тук сум ДЖЕС трявба да кажа на детенце да ме изтипоса тука, че нали ме знаете какъв съм спец кой знае каква ще я свърша. Айде, че имам малко да готвя. Най- мразя да готвя като имам да пиша ха-ха -ха

# 613
  • София
......... Ама е голям образ нали, няма време да спре да го попиташ нещо вечно тича обаче хванеш ли го на мушка обяснява всичко подробно. ..............
Ахъм! Много е готин Ангелов и ми наподобява на д-р Хаус!
Обяснява обяснява!  Peace

Хайде ЧЕЕЕЕРИ! Днес е твой ред за СНИМКА! Чакамееее!

Dimana27, тука май всички сме таква ХОБИ! Споко, не си сама!  Joy

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 19:18 от alpha_beta

# 614
тук съм и ви чета, аааааа и веселба си правите, а?  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт