Помощ в търсенето на работа 2

• 73 709
  • 720
  •   1
Отговори
# 135
  И така-зареждам се с търпение и чакам сряда  wait
Вайлет, звънна ли днес? Стискам още  Hug

# 136
Момичета,искам да ви попитам имате ли информация колко е средното месечно възнаграждение на мениджър екип на застрахователни консултанти?

# 137
  • с трима мъже :)
рина, благодаря ти за статията - определено е доста полезна.  Peace

# 138
Момичета,искам да ви попитам имате ли информация колко е средното месечно възнаграждение на мениджър екип на застрахователни консултанти?

Деси, не мисля, че може да се говори за средно месечно възнаграждение при тази длъжност. Всичко е обвързано с реалните продажби и няма твърд доход, дори и минимален. Лично мнение, без да съм го работила!

# 139
  • Перник

Деси, не мисля, че може да се говори за средно месечно възнаграждение при тази длъжност. Всичко е обвързано с реалните продажби и няма твърд доход, дори и минимален. Лично мнение, без да съм го работила!

В тези времена има ли "хляб" в подобни професии Rolling Eyes Най-голямото задължение е набирането на нови клиенти. А повечето хора едвам свързват двата края. Не съм сигурна, че застраховките им са приоритет.

desinkata_85, не казвам това конкретно за теб. Дано да имаш успех Peace

# 140
 И така-зареждам се с търпение и чакам сряда  wait
Вайлет, звънна ли днес? Стискам още  Hug

Звъннах...какво ли ми трябваше  ooooh!
Вдигна секретарката и аз пак почвам....аз съм еди коя си...чухме се еди кога си...разбрахме се днес да се обадя и пр.....и отсреща се чува......офффф,добре,ей сега ще се обадя на шефа и ще ти звънна  Shocked И това беше...ни вест,ни кост  Sick Ужасно тъпо ми стана...все пак когато ми се обадиха за интервюто за час бях там,което за Сф. си е светкавично....поне да кажат,че не съм одобрена,или че не са взели решение...ама това е засега.Като един супер нахалитет се почувствах,ама длъжна бях да пробвам.Те губят  Laughing
Пуснах вчера пак СВ в една фирма...бе търся,ама нещо се отчайвам.За 10 дена само тази обява вчера беше що-годе като за мен.Страшно е....пък пари трябват  Sad

# 141
Защо не говориш с управителя? Все пак той решава, а не секретарката /надявам се  ooooh! / !

# 142
Mirama, моят съвет, за да не си изиграеш лоша шега, е да се избягва този въпрос доколкото може. Например, можеш да се усмихнеш и да кажеш нещо от сорта: "аз може и 10 000 лв. да искам, но едва ли имате възможност да ги давате, затова просто очаквам сумата, която сте определили за тази позиция".

# 143
вайлет, от колко време си без работа?

питам, защото искам да се подготвям и аз психически, за това, което ми предстои.
До 19 ноември съм на работа, но след това - на борсата  Cry

# 144
  • София по рождение
я и аз тук, пък дано да помогне ooooh!

# 145

питам, защото искам да се подготвям и аз психически, за това, което ми предстои.

Това е ужасно субективно. Зависи в коя област търсиш, имаш ли желаниер да почнеш каквото и да е и тн.
Мъжът ми си намери нова работа за месец или два. Аз си търся вече месец и съм била на 1 интервю. И съм решила да търся поне 1 година нещо добро (докато малката навърши 2 год). Ако не намеря почвам каквото и да е.
Не искам да работя като счетоводител за 350-500 лева чисто. С тези пари не можем да си платим най-основните разходи.

# 146

В тези времена има ли "хляб" в подобни професии Rolling Eyes Най-голямото задължение е набирането на нови клиенти. А повечето хора едвам свързват двата края. Не съм сигурна, че застраховките им са приоритет.

desinkata_85, не казвам това конкретно за теб. Дано да имаш успех Peace

Има "хляб" в застрахователното дело!

1.Всяко уважаващо себе си производствено предприятие прави застраховка "трудова злополука" на работниците.
2.Всеки далновиден арендатор прави застраховка "природни и стихийни бедствия" на отглежданите култури.
3.Всеки собственик на по скъпи електродомакински уреди би трябвало да си направи застраховка за т.н. "токови удари",
понеже при установяване на повреда причинена от "токов удар" гаранцията отпада.
4......

НО,какво се получава на практика:

Като начинаещ застрахователен агент нямаш право пряко ти да правиш този вид полици.
"Закарваш" в централата клиент.Еднократно ти изплащат някакъв %.
На следващата година този клиент отива в централата и му правят "отстъпка"-твоя %.
Застрахователните дружества с такива "агенти" си осигуряват клиенти,а ти съответно
си пренебрегната "финансово" и търсиш нов работодател.

# 147

Това е ужасно субективно. Зависи в коя област търсиш, имаш ли желаниер да почнеш каквото и да е и тн.
Мъжът ми си намери нова работа за месец или два. Аз си търся вече месец и съм била на 1 интервю. И съм решила да търся поне 1 година нещо добро (докато малката навърши 2 год). Ако не намеря почвам каквото и да е.
Не искам да работя като счетоводител за 350-500 лева чисто. С тези пари не можем да си платим най-основните разходи.

Аз вече трябва да започвам, защото сме с много кредити, децата са на детска и ясла, не мога да се бавя изобщо. Не съм в майчинство, което да ми се плаща и прочие... С една дума, нямам право на перкъсване.

Днес ми се обадиха за едно интервю утре, ще отида да видя какво точно предлагат.

# 148

Аз вече трябва да започвам, защото сме с много кредити, децата са на детска и ясла, не мога да се бавя изобщо. Не съм в майчинство, което да ми се плаща и прочие... С една дума, нямам право на перкъсване.

Днес ми се обадиха за едно интервю утре, ще отида да видя какво точно предлагат.

Успех! Дано да е твоята фирма!

# 149

Като начинаещ застрахователен агент нямаш право пряко ти да правиш този вид полици.
"Закарваш" в централата клиент.Еднократно ти изплащат някакъв %.
На следващата година този клиент отива в централата и му правят "отстъпка"-твоя %.
Застрахователните дружества с такива "агенти" си осигуряват клиенти,а ти съответно
си пренебрегната "финансово" и търсиш нов работодател.

Между  застрахователен агент и мениджър екип на застрахователни консултанти има много голяма разлика. Деси, пиши ми подробности на лични и ще се опитам да ти помогна.

Общи условия

Активация на акаунт