Помощ в търсенето на работа 2

• 73 661
  • 720
  •   1
Отговори
# 525
Честито на намерилите работа и дано и ние да ги последваме

# 526
  • с трима мъже :)
Честито на намерилите работа и дано и ние да ги последваме

утре отивам да подписвам договора - ще си повлека петите пред входа   Hug, въпреки че съм крайно не-суеверна. Дано пък да помогне  Peace

# 527
  • София
Браво, момичета! Това показва, че човек не бива да губи надежда и да вярва в доброто, което понякога е адски трудно. Пожелавам ви много успех и само напред и нагоре!  Peace

# 528
Честито на намерилите работа!

# 529
стискайте ми палци, утре съм на второ интервю Praynig

# 530
newsm10
Успех!

# 531

успех и от мен! Бог да бъде с тебе!

# 532
  • София
Вчера се опитах да се регистрирам в сайта на Менпауър, обаче сто пъти ми дава, че съм пропуснала някое задължително поле.
Сто пъти ги огледах - всичко уж е наред.
Гала, случайно да имаш представа как става номера с регистрацията?

# 533
happy_aneta  и аз стискам плаци на ръце на крачета Hug

# 534
Вчера се опитах да се регистрирам в сайта на Менпауър, обаче сто пъти ми дава, че съм пропуснала някое задължително поле.
Сто пъти ги огледах - всичко уж е наред.
Гала, случайно да имаш представа как става номера с регистрацията?

аз направо при тях ходих - не съм ползвала сайта им
кажи ми къде е проблема, за да пробвам и аз  Peace

# 535
Здравейте получих днес един въпросник от една фирма където бях кандидатствала.То въпросник добре ама този е от 65 въпроса.
Вие как бихте отговорили на тези въпроси,или по точно как да се отговори така че да им хареса отговора
1.Какъв тип сте в социален аспект?
2.Ако бяхте поискали препоръка,какво би съдържала тя?
3.За какво употребявате доходите си? Sick какво ги интересува

# 536
Бих им отговорила така:
1.Какъв тип сте в социален аспект? - достатъчно луда, за да кандидатствам при вас
2.Ако бяхте поискали препоръка,какво би съдържала тя? - че съм по-по-най и за това трябва да вземете точно мене
3.За какво употребявате доходите си? - за да живея, а не да съществувам

Rolling Eyes

# 537
Добри отговори аз затова си знам,че се пита защото лично на мен не бих ми дошли на акъла да отговора така.Единствено мисля че отговора на първият въпрос не бих го ползвала.Не биха ли се обидили на такъв отговор?

# 538
Привет,
Аз също съм от групата на търсещите работа Crazy Имам един въпрос, някой знае ли какъв е психотеста за заключително интервю за юрисконсулт, т.е. какво би представлявал този психо-тест? newsm78

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 20:19 от _KIARA_

# 539
Здравейте получих днес един въпросник от една фирма където бях кандидатствала.То въпросник добре ама този е от 65 въпроса.
Вие как бихте отговорили на тези въпроси,или по точно как да се отговори така че да им хареса отговора
1.Какъв тип сте в социален аспект?
2.Ако бяхте поискали препоръка,какво би съдържала тя?
3.За какво употребявате доходите си? Sick какво ги интересува

Това звучи като някакъв лексикон, съставен от някой самодеец. Не знам какво да те посъветвам, аз съм попълвала психометрични тестове, но не са имали нищо общо с посочените от теб въпроси, нито като формат нито като съдържание.

Общи условия

Активация на акаунт