Помощ в търсенето на работа 2

• 73 660
  • 720
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Като цяло идеята е да определят психологическия ти профил. Зад всеки въпрос има ключ отговор, от който правят някакво заключение, но тези въпроси, които са ти пратили на теб според мен целта им е да се откажеш от кандидатстване. Както може би бих направила аз, ако ме карат такава малоумщина да попълвам. Явявала съм се на психо в МВР, но тук няма нищо общо Simple Smile

# 541
Привет,
Аз също съм от групата на търсещите работа Crazy Имам един въпрос, някой знае ли какъв е психотеста за заключително интервю за юрист-консулт, т.е. какво би представлявал този психо-тест? newsm78
Не знам какъв е психотестът, но знам, че "юрисконсулт" се пише без "т" и без тире.

# 542
  • с трима мъже :)
Здравейте получих днес един въпросник от една фирма където бях кандидатствала.То въпросник добре ама този е от 65 въпроса.
Вие как бихте отговорили на тези въпроси,или по точно как да се отговори така че да им хареса отговора
1.Какъв тип сте в социален аспект?
2.Ако бяхте поискали препоръка,какво би съдържала тя?
3.За какво употребявате доходите си? Sick какво ги интересува

Подходи спокойно, мила  Peace
Всяко зло за добро. Не се знае дали пък после няма да ти излезе късмет от тук. Или се откажи или продължи напред разумно.

Ето ти малко отговори, искам да ти помогна:
Какъв тип сте в социален аспект?
Бих казала, че съм отворена към хората, позитивна личност, с интереси и желание за развитие. Обичам да работя с хора. Според мен работата в екип е доста по-вдъхновяваща, тъй като винаги стимулира всички членове на екипа, а освен това се обменят знания и дори в най-обикновен разговор, всеки от екипа се развива, ако "слуша" внимателно. Харесва ми да комуникирам и с клиентите. Обратната информация от тяхна страна е най-ценният подарък, когато е дори една най-обикновена похвала. От друга страна исканията и предпочитанията на клиентите ни помагат да се ориентираме по-добре на пазара и да разберем къде е мястото на нашята компания. Те са най-доброто "жури", според мен.
- тук пиша според лично моите виждания; ако твоите са различни - просто разкажи какво мислиш ти. Това е.

Ако бяхте поискали препоръка,какво би съдържала тя?
Мисля, че ще са единствено добри и искрени думи. Основна моя черта е отговорност и дисциплинираност. Сигурна съм, че моите мениджъри няма да пропуснат да споменат и професионализма и лоялността ми към цялата компания. Надявам се също и да намерят време да споменат поотделно някои от моите заслуги.
- и се надявам да е така, разбира се  Peace

За какво употребявате доходите си?
За съжаление, предимно за основни неща от бита. Храна, сметки и необходимите дрехи.
- по-добре го спомени така - откровено, нищо не губиш. Какво толкова? Тъкмо се разбира, че това е проблема при тебе.

УСПЕХ!

# 543
 Roly Poly, права си . Грешката е моя! Embarassed

# 544
Здравейте получих днес един въпросник от една фирма където бях кандидатствала.То въпросник добре ама този е от 65 въпроса.
Вие как бихте отговорили на тези въпроси,или по точно как да се отговори така че да им хареса отговора
1.Какъв тип сте в социален аспект?
2.Ако бяхте поискали препоръка,какво би съдържала тя?
3.За какво употребявате доходите си? Sick какво ги интересува

Подходи спокойно, мила  Peace
Всяко зло за добро. Не се знае дали пък после няма да ти излезе късмет от тук. Или се откажи или продължи напред разумно.

Ето ти малко отговори, искам да ти помогна:
Какъв тип сте в социален аспект?
Бих казала, че съм отворена към хората, позитивна личност, с интереси и желание за развитие. Обичам да работя с хора. Според мен работата в екип е доста по-вдъхновяваща, тъй като винаги стимулира всички членове на екипа, а освен това се обменят знания и дори в най-обикновен разговор, всеки от екипа се развива, ако "слуша" внимателно. Харесва ми да комуникирам и с клиентите. Обратната информация от тяхна страна е най-ценният подарък, когато е дори една най-обикновена похвала. От друга страна исканията и предпочитанията на клиентите ни помагат да се ориентираме по-добре на пазара и да разберем къде е мястото на нашята компания. Те са най-доброто "жури", според мен.
- тук пиша според лично моите виждания; ако твоите са различни - просто разкажи какво мислиш ти. Това е.

Ако бяхте поискали препоръка,какво би съдържала тя?
Мисля, че ще са единствено добри и искрени думи. Основна моя черта е отговорност и дисциплинираност. Сигурна съм, че моите мениджъри няма да пропуснат да споменат и професионализма и лоялността ми към цялата компания. Надявам се също и да намерят време да споменат поотделно някои от моите заслуги.
- и се надявам да е така, разбира се  Peace

За какво употребявате доходите си?
За съжаление, предимно за основни неща от бита. Храна, сметки и необходимите дрехи.
- по-добре го спомени така - откровено, нищо не губиш. Какво толкова? Тъкмо се разбира, че това е проблема при тебе.

УСПЕХ!
Благодаря, gala добри отговори,аз се изразих с по малко думи и снощи изпратих теста,сега виждам твоите отговори.Втази компания май куца звеното за подбор на кадри, защото като се разрових видях същите въпроси в нета,като най задаваните въпроси на интервю,ама едно към едно същите. newsm78Поне малко да ги бяха променили,а те просто ги видели и хоп задават ги на кандидатите си.Както и да е
Сега да попитам някои има ли информация за условията на работа в Техномаркет,че съм на интервю?

# 545
Нямам инфо за условията в ТехноМаркет - това е единственият магазин от който трупаме и трупаме каква ли не техника у нас, а и на приятели от там пазаруваме подаръците. Но каква им е работната система - нищо не знам. Знам само, че не е добра. Никога нямат достатъчно инфо за стоките си. Все не са разбрали  ooooh!
Особено пък ако трябва да се съгласуват с др.Техномаркет в граса  Naughty

Но ние само оттам сме пазарували досега - какво ли не  ooooh!

Относно подбора на кадри - аз постоянно попълвам тестове из нета. По фирмите на интервюта дават същите - в различни фирми, различни тестове. Дори не ги променят. Права си. Но, от дрега страна, за теб това може да е предимство  Peace

# 546
galaUSA, можеш ли да дадеш връзка към подобни тестове. До сега не ми се налагало да ги попълвам, не искам да бъда изненадана.

# 547
Да ви се оплача какво се е случило вчера. Отива на интервю и още с първия въпрос се оказва, че е станала грешка и че вместо на него е трябвало да се обадят на друг негов адаш. Ейчарката не е повярвала (като че ли е много трудно), че двама с едно и също име кандидатстват за едно и също място. Дала е да биографията на другия кандидат, за да се докаже, че чакат друг човек. Може те ли да си представите?! А на всякъде се пише за конфеденциалност. Смешна работа, щом на външен човек са дали да разгледа чужди документи, не ми се мисли каква им е вътрешната организация. Добре, че въпросната дама е избрала по-безобидна професия, че ако беше станала полицай или съдия току виж си заминал някой по невнимание. Да не говорим, че една такава грешка би могла да коства средства и време.

# 548
Да ви се оплача какво се е случило вчера. Отива на интервю и още с първия въпрос се оказва, че е станала грешка и че вместо на него е трябвало да се обадят на друг негов адаш. Ейчарката не е повярвала (като че ли е много трудно), че двама с едно и също име кандидатстват за едно и също място. Дала е да биографията на другия кандидат, за да се докаже, че чакат друг човек. Може те ли да си представите?! А на всякъде се пише за конфеденциалност. Смешна работа, щом на външен човек са дали да разгледа чужди документи, не ми се мисли каква им е вътрешната организация. Добре, че въпросната дама е избрала по-безобидна професия, че ако беше станала полицай или съдия току виж си заминал някой по невнимание. Да не говорим, че една такава грешка би могла да коства средства и време.
Това е пълно безобразие - за съжаление и аз все по-често попадам на такива некоректни работодатели.  Има няколко сайта, в които можеш да напишеш впечатленията си като работодател, кариери и т.н - аз лично оставям мнение там и чета написаното от служители в съответната организация, защото ми писна да ми губят времето с тъпотии.
Ако ми пратят такъв въпросник, въобще няма да го попълвам - това е пълна подигравка с хората. Ами замислете се - ако кандидатстват 100 човека и всеки им прати разсъжденията си върху тези 65?, аджеба дали има някой който да ги прочете #2gunfire А и дори да те одобрят на такова място, би ли желала след тази намеса в личното ти пространство да работиш за тях, защото аз не бих Confused

# 549

Е аз нямам думи . doh

# 550
Звучи дори малко унизително за сбъркания кандидат...
Но грешката е много груба, дори немислима. Като се работи с хора трябва много да се внимава, още повече с лични данни.

# 551
Мацки, утре съм на интервю. Стискайте палци  Praynig

# 552
ще стискаме на ръцете и краката

# 553
Мацки, утре съм на интервю. Стискайте палци  Praynig

Успех от мен!   bouquet Добър късмет!

galaUSA, можеш ли да дадеш връзка към подобни тестове. До сега не ми се налагало да ги попълвам, не искам да бъда изненадана.

http://save-darina.org/kafe/IQtest2.htm
http://www.english-test.net/esl/learn/english/grammar/ai178/esl-test.php
http://www.testsbg.com/

имаше един страхотен - не мога да го намеря - на три части - тестваш се в три области - слушане, преразказване, адаптивен тест, охххх не си спомням кви точно бяха...
ако го намеря ще ти го пусна. Общо взето, като търсиш работа, по сайтовете постоянно мигат такива тестове - оттам съм си ги пускала аз.

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 20:18 от galaUSA

# 554
  • София
ще стискаме палци Hugи дано всичко е наред...

Общи условия

Активация на акаунт