Помощ в търсенето на работа 2

• 73 541
  • 720
  •   1
Отговори
# 555
  • Ямбол
.......
Сега да попитам някои има ли информация за условията на работа в Техномаркет,че съм на интервю?
Не знам в кой град си, но тук условията са никакви. Заплата нето 300лв, като нещо над това е трудно постижимо, предвид ниското потребление в момента. Няма никакви обучения и мотивация за персонала, не се изискват и някакви особени познания. А това съчетано с малката заплата се получава една детска градина от персонал, който сам не знае какво прави там, чудят се къде да се скрият като влезе клиент, защото са не компетентни и не могат да отговорят на евентуалните въпроси. Изобщо много са ми смешни и същевременно сладки децата там. Но пък си остава магазинът, от който по-често пазаруваме, но само след прочуване в Интернет и естествено тук във форума, защото имат винаги актуална информация в мрежата и държат прилични цени, което е за сметка на ниските заплати на персонала.
Не съм работила никога там, знам го от вътрешен човек на ръководен пост.

# 556
Мина интервюто мисля, че се представих добра ама има още много процедури докато се разбере резултата.

Днес съм на още едно интервю в 3 часа. Ама се оказа, че работата е на смени  Tired Ще ида да вида пък ще умувам после.

# 557
  • Пловдив
Сестра ми, учи редовно магистратура в момента, си търси работа: нещо почасово, следобед или събота и неделя. Става въпрос за Пловдив.
Ако някой има нещо предвид, моля пишете ми на ЛС.
Благодаря!

# 558
Ето ме пак тук,след поредното интервю.Дори и да ми се обадят,няма да приема не ме устройва работното време нито заплащането.
Вече ми писна и тази седмица мина и пак нищо.
Сега да ви питам как седят нещата с брокерите на недвижими имоти.Аз нямам опит в тази сфера,но писнах на едно две места и те ми се обадиха почти веднага.Дали пък да не се пробвам в тази област,вече незнам

# 559
Моята приятелка я съкратиха /в провинция/ нямат продажби.
Четох в бгработодател за някои агенции, отзиви не са хубави.

# 560
  • с трима мъже :)
Кой ми беше казал, че ще ме търсят за работа със закъснение???
Май Ноеми беше  newsm78

Ега ти!
Оня ден подписах договора и вчера и днес телефона само ми звъни - викат ме вече от къде ли не - дето съм пускала СV-та  ooooh!

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 15:31 от galaUSA

# 561
Кой ми беше казал, че ще ме търсят за работа със закъснение???
Май Ноеми беше  newsm78

Ега ти!
Оня ден подписах договора и вчера и днес телефона само ми звъни - викат ме вече от къде ли не - дето съм пускала обяви  ooooh!
Браво, честито радвам се за теб.
Тези които ти се обаждат за работа пращаи ги на тук Joy че има бая безработни

# 562
Когато аз си тръсих работа, по финансови причини се хванах буквално на първото място, от където ме искаха (на интервюто бяха много смешни, щото хем казват че ще ми се обадят като решат, хем ме питаха дали мога да започна от следващия ден, както и стана де)
След това обаче, месеци наред телефона ми звънеше постоянно от разни фирми, за едната дори много се разколебах и съжалявах че не изчаках за там
Много познати са казвали същото Simple Smile

# 563
  • София
А какво означава това , че този, който са одобрили първоначално  е напуснал, махнали са го и т.н., и те звънят на следващия подред. Не ми се вяррва да пуснат обява и след 2-3 месеца да почнат да си търсят човек, няма логика?

# 564
А какво означава това , че този, който са одобрили първоначално  е напуснал, махнали са го и т.н., и те звънят на следващия подред. Не ми се вяррва да пуснат обява и след 2-3 месеца да почнат да си търсят човек, няма логика?

Не съм сигурна, че те разбирам правилно, но наистина има случаи, в които по обява се наема човека, когото най-много са харесали, следва пробен период, през който е възможно всичко да се случи. Например, да се окаже, че наетият не се справя с работата или пък тя се разминава с неговите очаквания...То нали за това е пробен период - да видят фирмата и служителят дали се "харесват" и могат да работят заедно дългосрочно. Понякога се оказва, че не могат, разделят се и работодателят може да реши да се обади на кандидата, когото са оценили като втори най-добър за позицията при първоначалния подбор. Така че, според мен логика има.

# 565
galaUSA, благодаря за тестове.
Кафе с Канела, съгласна съм, най-вероятно с избрания кандидат неще не се получи, дали във фирмата е проблем или с кандидата, това вече са подробности. Четох за доста фирми че обещават едно, а на практика излиза друго, пак и кандидатите понякога се надценяват ..

# 566
Момичета, а как кандидатствате, дали само за позициите по които покривате всички изисквания или се пробвате дори когато нямате например стаж в областта, или не сте работили със специализиран софтуер и т.д.?

# 567
Аз кандидатствам само, ако отговарям на всички условия.

# 568
Аз също
Аз кандидатствам само, ако отговарям на всички условия.

Аз също , но за последната си работа кандидатствувах въпреки, че отговарях частично на условията и ме взеха.

# 569
Кафе с Канела, съгласна съм, най-вероятно с избрания кандидат неще не се получи, дали във фирмата е проблем или с кандидата, това вече са подробности. Четох за доста фирми че обещават едно, а на практика излиза друго, пак и кандидатите понякога се надценяват ..

О, какви ли не неща стават. В една от предишните фирми наеха счетоводителка по обява, мацката започна, всичко точно - тя доволна, шефовете доволни, но няколко седмици преди да приключи пробният период се сгоди за приятеля си кипърец и замина скоропостижно за Ларнака. На пряката й ръководителка не й се занимаваше да пуска обява и отново да прави интервюта, така че се обади на втората най-подходяща кандидатка. Оказа се, че момичето е започнало работа, но не е доволна от условията и се съгласи да дойде при нас. Така че няма нищо странно, особено ако на работодателят му се налага бързо да запълни вакантното място.

Общи условия

Активация на акаунт