Помощ в търсенето на работа 2

• 73 535
  • 720
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
от вкъщи това, което се сещам - преводи ако знаете език и сайта на триваго: http://www.trivago.bg/vaflichka-205208m

Какви преводи???  Shocked

под преводи имах предвид езикови преводи Wink

# 616
  • Sofia
За преводи не се ли иска да си нещо като ЗАКЛЕТ ПРЕВОДАЧ  newsm78
Знам перфектно език,но в бюрата където съм питала искат диплома от университет или нещо подобно,за да ме регистрират.Нямам такава.

гледане на деца във вашия дом? една потребителка вчера питаше тук.

# 617
Знам перфектно език,но в бюрата където съм питала искат диплома от университет или нещо подобно,за да ме регистрират.Нямам такава.

Само към преводаческо бюро ли можеш да правиш преводи?

Според мен има и други варианти, можеш и сама да пуснеш обява, а има и форуми, където можеш да попаднеш на обява за преводач.

# 618

Според мен има и други варианти, можеш и сама да пуснеш обява, а има и форуми, където можеш да попаднеш на обява за преводач.
Можеш да се поинтересуваш и да вземеш някой курс или сертификат. Зависи от езика, сещам се за Гьоте институт (немски), Британския център (английски) и др.

# 619
Всички искат такава диплома, да не се бъркам, но мисля че има закон, който ги задължава (не съм сигурна). Попълва се една декларация, която трябва да се завери при нотариус. С въпросната декларация, ти ставаш "заклет певодач" и носиш отговорност за това, което си превела и т.н. Работи се, т.е. превеждат се много документи и педполагам затова е така.... В повечето агенции даже искат и успех от унито. В някои 4.50, в други 4 - различно.

# 620
  • В голямото море...Живот

Порових се,благодаря  Hug
Езикът е португалски.

# 621
  • София
от вкъщи това, което се сещам - преводи ако знаете език и сайта на триваго: http://www.trivago.bg/vaflichka-205208m

Какви преводи???  Shocked

под преводи имах предвид езикови преводи Wink

Не, няма такава функция в триваго, там всичко трябва да е авторско, а не преведено.

ДОРОМ много интересен език, слушала съм приятели Бразилци, звучи ми като говорене отзад-напред. Успех в търсенето  Hug

# 622
# 623
Как стои въпроса с ТРИВАГО?
Гледах,пулих се.....не вденах.
Май трябва да ви изчета  Blush

Само с документ за изкаран курс дали мога да стана преводач?

# 624
ДОРОМ, пиши ми на лични за Триваго, да не пълним темата, ако някой не ти е отговорил.

# 625
За "заклет преводач" изрично се изисква филология!

Е аз се надявам да си намеря "неофициална" възможност за преводи де - и не смятам да си търтя някакъв сертификат, мисля че езикова гимназия ми е достатъчна.

# 626
  • Перник
Момичета, все някоя от вас ще знае, за колко време излиза свидетелството за съдимост от съда? Днес отидох да си извадя, но трябвало и акта за раждане, а аз не го носех. В понеделник ще ходя пак, но дали ще стане до края на седмицата?

# 627
Момичета, все някоя от вас ще знае, за колко време излиза свидетелството за съдимост от съда? Днес отидох да си извадя, но трябвало и акта за раждане, а аз не го носех. В понеделник ще ходя пак, но дали ще стане до края на седмицата?

Ако си родена в същия град, ще стане още на следващия ден. Ако е в друг град - до седмица.

# 628
Тук при нас става веднага, стига да носиш всичко нужно, за тези които са родени на друго място, а подават молба в друг град, става за около 3дена

# 629

На мен ми го извадиха за минутка,но зависи от къде си и колко молби има.Срокът е до 3 работни дни.

Общи условия

Активация на акаунт