Звездни компромати - 51 част

• 96 870
  • 821
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Истината е, че Симона на Глория беше едно кюфте. Извинете, но на мен не ми се струва нито нормално, нито здравословно едно 7-8-9-10-годишно дете, каквото беше тя до скоро, да тежи колкото майка си. Доколкото знам, Глория води при д-р Емилова във Варна Симона, за да свалят заедно килограми. Бях приятно изненадана като разглеждах снимки от концерта на Глото. Симона вече си изглежда доста добре.
разбира се , че е така - не е нормално . Но Глория също  преди години беше с доста закръглен ханш, до колкото знам  дори си  е махнала плаващите ребра  за талия. Жената се подържа с непрекъснати диети и сигурне яде колкото едно мишле. Ако детето  е предразположено към  пълнота трябва да се  вземат сериозни мерки.

най идиотските татуировки на звезди  hahaha
http://allnews.comxa.com/?p=165

# 497
  • София
Мисля, че е супер пошло да се коментира колко дебело е едно ДЕТЕ! че и да се искат снимки за доказателство/опровержение

# 498
  • София
Мисля, че е супер пошло да се коментира колко дебело е едно ДЕТЕ! че и да се искат снимки за доказателство/опровержение
Напълно подкрепям! Има и редица заболявания, поради които се пълнее... А сравненията с "кюфте" са  ooooh!  Мислех си, че само децата могат да бъдат толкова жестоки откъм подигравки, но излиза, че и някои възрастни не са пораснали. Едно е да коментираме токчетата на Сури, друго е да се коментират физическите дадености на децата.

# 499
  • 221B Baker Street
Напълно подкрепям! Има и редица заболявания, поради които се пълнее... А сравненията с "кюфте" са  ooooh!  Мислех си, че само децата могат да бъдат толкова жестоки откъм подигравки, но излиза, че и някои възрастни не са пораснали. Едно е да коментираме токчетата на Сури, друго е да се коментират физическите дадености на децата.

абсолютно съм съгласна  Peace

Хан Соло и принцеса Леа  Кери Фишер пак

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 15:20 от anubhis

# 500
  • Burgas
Сериозно ли това е принцеса Леа  Rolling Eyes

# 501
  • 221B Baker Street
Сериозно ли това е принцеса Леа  Rolling Eyes

аха  Peace

# 502
Коя е принцеса Леа?  newsm78

# 503
Напълно подкрепям! Има и редица заболявания, поради които се пълнее... А сравненията с "кюфте" са  ooooh!  Мислех си, че само децата могат да бъдат толкова жестоки откъм подигравки, но излиза, че и някои възрастни не са пораснали. Едно е да коментираме токчетата на Сури, друго е да се коментират физическите дадености на децата.
Да, кюфте си беше. Това, че няма хранителна култура, а Глория се е сетила чак в пубертета му да го тормози с глад, си е друг въпрос. И да, наистина става дума за заболяване. Нарича се лакомия.

# 504
от междузвезни войни

# 505
Симона наистина беше доста дебело дете.Явно е наследило гена на майка си. Tired

# 506
  • София
Да, кюфте си беше. Това, че няма хранителна култура, а Глория се е сетила чак в пубертета му да го тормози с глад, си е друг въпрос. И да, наистина става дума за заболяване. Нарича се лакомия.

Много грозен коментар.

# 507
Глория беше слаба. След раждането напълня и после започна с д-р Емилова и отслабна много.

# 508
Да си 10 г., 1.40 и да тежиш колкото майка си наистина е красиво.

# 509
  • Зеленият рай в сърцето на България
Много грозен коментар.

Ами то има доста грозни коментари в темата, макар че не са по адрес на деца... и всички тук в темата си "чешем езиците" с клюки, и не дотам добронамерено обсъждане на клюките и често преминаваме границата  Naughty 

Е, аз не бих се изразила така по адрес на Симона, но темата затова е в клюкарника  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт