Звездни компромати - 51 част

• 96 872
  • 821
  •   1
Отговори
# 480
много ме дразни Брад Пит с тази брада, ужасен е  Sick

tonkabonka много ме изкефи личната ти титла ( споделям същата съдба )  Mr. Green

# 481
# 482
  • София
Ето актуални снимки на дъщерята на Глория.
1
2

Много хубаво момиче  Simple Smile

потребителката, която поиска снимки, за да види колко е дебела дъщерята на Глория, нека се пукне от яд.

# 483
потребителката, която поиска снимки, за да види колко е дебела дъщерята на Глория, нека се пукне от яд.
Брех, да му се не види! Верно ли искаш да се пукне!? Thinking

# 484
Много ми хареса роклята на Златка
Някой да има идея откъде е?

# 485

Първо,върни една страничка на зад и прочети какво съм казала ама добре го прочети а не между редовете,и тъй като ти нямам доверие че ще ме разбереш правило ще се цитирам:

Мацки можете ли да пуснете някой снимка на дъщерята на Глория,някъде четох че е 100кг.  Shocked,а била седмокласничка,намерих само 2 снимки но са малки пък и не ми изглежда толкова дебела  newsm78

И сега е време да ти го разясня май а... newsm78
-точно че от видените снимки на това момиче не ми изглежда никак да е 100кг. и затова попитах тук понеже мисля че е най-подходящо да си задам въпроса.

И за твое съжаление не мисля,ама никак да се пукам  Twisted Evil

# 486
# 487
Ох, то си менкаха един и същи мъж, тая, оная; цици развяваха нарочно, а уж случайно и к,ви ли още не курвенски номера... Ама пък Преслава ще се окаже най-голямата пачавра в Пайнер... ooooh!

# 488
  • Burgas
Мен Райна много ме кефи,не като другите от Пайнер дето се състезават коя е по ,,секси,,.Райна е много естествена,даже и силикон май няма.

# 489
Ох, то си менкаха един и същи мъж, тая, оная; цици развяваха нарочно, а уж случайно и к,ви ли още не курвенски номера... Ама пък Преслава ще се окаже най-голямата пачавра в Пайнер... ooooh!
да , не съм изненадана , просто си е типична селска пръчка , личи си й по физиономията
Райна доста съжалява за Коцето , вижда се , явно е очаквала нещо повече от връзката , и се чувства разочарована ,
ама и той един нехранимайко стана ...

# 490
Брад Пит тази козя брада май вече му е нещо като запазена марка  Mr. Green

И никой не се натиска да го копира..  Joy

Америка Ферера на плаж

Пак

Дъщеричката на Джъд Лоу

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 11:10 от BlackSnake

# 491
Мен Райна много ме кефи,не като другите от Пайнер дето се състезават коя е по ,,секси,,.Райна е много естествена,даже и силикон май няма.
Единствената без пластична операция е.Лещи не си е слагала, защото очите й са зелени.Екстеншъни няма-има гъста и естествена коса.
А другите ще се разпаднат от добавки и в стремежа си да са "секс бомби" , а всъщност са едни комплексирани грозотии. Sick

Майли Сайръс
Кристиано Роналдо
Рейчъл Билсън

# 492
# 493
Истината е, че Симона на Глория беше едно кюфте. Извинете, но на мен не ми се струва нито нормално, нито здравословно едно 7-8-9-10-годишно дете, каквото беше тя до скоро, да тежи колкото майка си. Доколкото знам, Глория води при д-р Емилова във Варна Симона, за да свалят заедно килограми. Бях приятно изненадана като разглеждах снимки от концерта на Глото. Симона вече си изглежда доста добре.

# 494
Шушон и аз съм на същото мнение, и за мен не беше нормално, Симона каква бухтичка беше. И много ме изненада на снимките на концерта. Макар че не знам колко е здравословно дете да се подлага на методите на Емилова. Но пък и повечкото килограми не са никак здравословни.

По повод Преслава, без значение дали е пачавра или не, това си е лично нейна работа, в тоя спор изобщо не смятам че тя има каквато и да е вина. Хареса ми и че Райна е на същото мнение, и не я намесва. В крайна сметка, тя от къде да знае какви са били плановете за тази песен. Коцето я кани, тя приема. Нищо лошо, не е направила. Вината за мен си е изцяло на Коцето. Много долна постъпка.

Общи условия

Активация на акаунт