Звездни компромати - 51 част

• 96 858
  • 821
  •   1
Отговори
# 525
О, да, с русата коса и късото бретонче е страхотна.

Шушон, ами да ти кажа... това са малко приказки като за пред медии. Дори и да имат някакво съдружие (все таки добрата реклама трябв ада се заплаща, а AGGATA e нищо без Алекс) то то е само на базата на това, че по някакъв начин тя трябва да вземе част от прихода заради рекламата. Но като идеи.. не.

Тotally*Av4e, работила съм в Агата

# 526
  • Зеленият рай в сърцето на България
На мен и така много ми харесваше

# 527
  • София - град
Не знам защо, но като я видя и се сещам за София Буш
пак тя пак

# 528
Тotally*Av4e, работила съм в Агата

Няма проблем, аз казвам тя какво е казвала, не си го измислям. Дали е било за пред медии или не, аз няма как да знам. Но винаги е обяснявала как модата я е влечала, и й било време да покаже моделите, които са й изниквали в главата.

# 529
Алекс Раева винаги съм я харесвала... има много специфично излъчване - на интелигентен човек. Не е от жените, които оставят един евтин привкус, както Андреа например.

# 530
И аз да се обясня в любов на Алекс Раева!  Grinning Много, много я харесвам, всякак я харесвам!  Hug

Страхотна!

# 531
МарияДоста изрязано облекло.
Андреа и Зл … 0;ка.Това не е секси тен , а приличат на моркови.
Памела Анд … 9;ън.Навремето беше много хубава,  а сега е направо плашеща.
Рийз Уидър … 87;ун
Ева Лонгория
Пак
Мария Игна … 6;ва.Винаги ми е евтинеела тази жена.
Никол и Люис Много са ми сладки.
Гергана

# 532
Хубаво де, може ли жена, майка и не знам още ква да ходи по гащи, от които половината подробности са и навън?!?Пък било то и сценично облекло Rolling EyesИначе е тъничка, мъничка, слава богу Mr. Green (Това за Мария, която ми е сладка...)

# 533
Е тя тук е малко като Мадона Simple Smile

Не харесвам Мария Игнатова и Александра Раева. Втората много харесвах, докато не открих, че реалността е друга.

# 534
  • София

Мария Игнатова.Винаги ми е евтинеела тази жена.

Мария изглежда по-добре по ТВ, на тази снимка носът й ми се струва малко груб. Сигурно го стесняват оптически с по-тъмен фдт.

# 535

Не харесвам Мария Игнатова и Александра Раева. Втората много харесвах, докато не открих, че реалността е друга.

В какъв смисъл?  Peace

# 536
Без грим , фотошоп и подходящо осветление.

# 537
Не мога да се съглася. Познавам Алекс Раева и познанството ни е такова, че я виждам без грим, без фотошоп и без специални тоалети в 90% от случаите. Красива, привлекателна и с приятно излъчване - това е тя и без фотошоп. Simple Smile

# 538
Ами то зависи... човек има дни дето на нищо не прилича и други, където без капка грим със ставането си както се казва е супер свеж и хубав. Peace

# 539

Общи условия

Активация на акаунт