SportsDirect.com - 4

• 49 691
  • 802
  •   1
Отговори
# 495
Дима   bouquet 10х! За сега се отказвам от бебешоческите, ще и взема от лаРедута, че там 20 лв ще ми излезнат, пък и са височки кецове.

Пак да пробутам питането за раничката - някой има ли тази? http://www.sportsdirect.com/puma-big-cat-small-back-pack-710267?colcode=71026706 интересува ме каква е като размер височина, ширина?
Алексова, мерсаж за предложението за синята раничка, амаааа...тя синя, ни щЪ такава  Crossing Arms Хареса горната Пума, но се страхуваме, че ще е малка като тази, която имаме.

# 496
Дима   bouquet 10х! За сега се отказвам от бебешоческите, ще и взема от лаРедута, че там 20 лв ще ми излезнат, пък и са височки кецове.

Пак да пробутам питането за раничката - някой има ли тази? http://www.sportsdirect.com/puma-big-cat-small-back-pack-710267?colcode=71026706 интересува ме каква е като размер височина, ширина?
Алексова, мерсаж за предложението за синята раничка, амаааа...тя синя, ни щЪ такава  Crossing Arms Хареса горната Пума, но се страхуваме, че ще е малка като тази, която имаме.
Аз имам такава раница много е хубава. Размерите са височина-35, ширина-28,  дълбочина-16
Изглежда малка но побира доста неща Simple Smile

# 497
jazzlady, мога ли да те помоля за снимка на екипчето.  Praynig
  bouquet  bouquet  bouquet

Разбира се! Само  че по-късно довечера или утре, че сега съм на работа .....уж  newsm03

С малко закъснение ....

Реалния цвят е като снимката на долнището Peace

# 498
  • Пловдив
Благодаря!   bouquet

# 499
На няколко човека писах на лични, че няма да пускам скоро поръчка, но в края на краищата ще пускам. Ако някой иска да се включи  нека ми пише. 1 лира на всеки 10 поръчани. Нещата могат да се вземат от Княжево или Лозенец или да ги пусна по Еконт.

# 500
Влизам в темата за да благодаря на Stryper за получената поръчка!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Нещата са страхотни ето и снимки от тук нататък.

Благодаря. Дано и момчето, за което е скейтборда да го хареса Simple Smile

Оооо той много го хареса  Mr. Green Само го подмята  и му се кефи  Laughing Laughing Laughing
Беше голяма лудница вкъщи,че и малката иска да се вози и само се караха,ама ще се оправят  Wink

# 501
Аз пускам в понеделник поръчка изпращам с поща или куриер Peace

# 502
Aleksova,Stryper,благодаря ви!

# 503

Оооо той много го хареса  Mr. Green Само го подмята  и му се кефи  Laughing Laughing Laughing
Беше голяма лудница вкъщи,че и малката иска да се вози и само се караха,ама ще се оправят  Wink

Супер Simple Smile

# 504
Дами, тези ги продавам на доста по-ниска цена. 7 номер. объркала съм и искам да поръчам моя размер.Ако имате интерес на лични ще се договорим Hug

# 505
  • Варна

Съвсем офф от темата, ама това нали е раничката, която подаряваха от Ларедут (ние имаме черната и ми се струва, че е съвсем същата) - страшна цена са й изпраскали в тоя сайт! Shocked

# 506
mcmaca, благодаря!   bouquet Моето и то не знае какво иска....вече така с нея -  #Crazy

chockolina, същата е раничката...за цената да не говорим, все пак българите сме къде-къде по-заможно от французите.  Mr. Green   #2gunfire

# 507
За утре вечер,ако някой иска да се включи в поръчката-доставка 10- лв.

# 508
Stryper
БЛАГОДАРЯ ТИ!

# 509
Папитууу  аз искам да се включа обаче имам няколко въпросчета. Харесала съм едни маратонки за мъжа ми и едни обувки за мен. Само че при модела, който съм му избрала, има размери 7 и 7.5 и аз не знам кой точно да му поръчам  Crazy  newsm78 А, и друго - не знам как трябва да ти пратя кои модели искам  Embarassed , къде трябва да ти преведа парички, абе общо взето май само знам кои модели искам  Laughing Исках да ти ги задам тези въпроси на ЛС ама май ти е пълна кутията. Извинявайте ако съм станала досадна с въпросите си

Уупс, маратонките са за мъжа ми не както бях писала - за мен

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 20:35 от dennii

Общи условия

Активация на акаунт