Отговори
# 540
minana доколкото знам в осми месец се взима, но не знам дали е за последно, днес си взех една разбивка на ЖК, защото ми трябва за Дженерали, та там пише, че ми се полагат 4 ПКК, на мен досега са ми правени 2, предполагам, е следващия път ще е в осми месец, а пък четвъртата, честно казано, не знам, ако съм секцио сигурно непосредствено преди операцията, имам впредвид на предния ден newsm78                          
Мамите, които са раждали със секцио, ако може да споделят нещо по-важно за операцията, което ще е от полза, аз се чудя, но сякаш искам секцио да родя, някак си имам чуството, че няма да се справя с нормалното Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 541
Аз се ядосвам само, когато ме прередят най-нахално, не храня илюзии, че някой ще ми остъпи място.Моят нисък хб не е следствие на анемия, защото преди да забременея беше над 150. Нещо имам болка в областта на ребрата, не е точно като болка де, но едно такова усещане имам все едно съм спала 8 часа на дясната страна, нещо като изтръпване, при вас случвало ли ви се е?Неприятното чувство се засилва като поема по-дълбоко въздух, да не би да е от това, че цял ден на работата стоя през компютъра в една и съща поза без грам движение?Или е от бебето, което в повечето случаи като рита го усещам от тази страна, дето ми е черния дроб?

# 542
Iri, tanchelina, благодаря ви за отговорите  Peace
tanchelina, ти твоето момченце как си го раждала, нормално ли? Аз не съм била със секцио, но имах същите опасения, че няма да се справя, а имах и известно извинение-диоптъра. Моя лекар обаче ме убеди, че ще се справя и аз му повярвах. Дотогава никой не можеше да ме убеди  Crossing Arms Това се случи обаче чак към края на 8 месец. По време на раждането ми идваше да го убия, че ме е излъгал  Mr. Green, но сега не съжалявам  Laughing
Момичета, приготвям се да се прибирам, желая ви приятен уикенд  Hug

# 543
Досега не ми се е случвало да се  пререждат пред мен,рядко пътувам с градския транспорт,но когато се е случвало винаги са ми отстъпвали място.
Аз пък да си се похваля,вчера си взехме количката от магазина и си взехме кошарка.Ето снимки,който иска да гледа
http://vankoeli.multiply.com/photos/album/7/pokupki#photo=4
http://vankoeli.multiply.com/photos/album/7/pokupki#photo=9

# 544
Елиа, страхотни покупки! Кошарката мноооого ми хареса! Откъде напазарувахте?

# 545
elia s, страхотни покупки, поздравления  Peace

# 546
Привет и от мен.
Копнеж и аз си говоря на бебето, може би от 3 месеца вече -  от както си го видях за първи път на ехографа с махащи ръчички и крачета и си обърна и главичката към апарата, сякаш разбра че ми е интересно да му видя личицето. Установила съм, че от силни шумове се стряска и даже имаше един случай като бях на работа, покрай прозореца мина вл;ак и изсвири много силно и то започна много силно да шава. Аз почнах да си галя корема и да го успокоявам, "Не се бой мамо, това е влакчето" и в един момент си представих какво ще си помислят колегите, ако някой влезе в стаята. А вечер като се разрита бебка, най я успокоява гласа на баща й и той като ми гали корема.
За забравянето и аз съм много разсеяна напоследък, добре, че вече не съм на работа, че и т отстъпвам често забравях какво трябва да правя.
За отстъпването на място в автобуса, на мен много не ми се е налагало, понеже съм в малък град, но няколкото пъти като ходих на консултации или да занеса болничния до работата са ми отстъпвали. Виж като тръгна да пресичам пешеходната пътека, много от шофьорите не се впечатлява да намалят поне, като ли да спрат, та аз като видя такива изчаквам, че не мога много да бързам.
Минана и на мен още не ми минава вируса две седмици вече. Носът ми продължава да е запушен и това ме дразни и да кашлям. Иначе и аз си капя от цитросепта(и го пия) и мед със счукан лук си капах в носа, а лимони сигурно съм изяла повече отколкото за последните 2 години взети заедно. На мен един лекар уши-нос-гърло вчера ми предписа виброцил гел, каза че става за бременни и от него ми е доста по-добре.
Моят скайп е silvia.gencheva, обикновено влизам вечер.
Лека вечер от мен.

# 547
Мерси много.Количката е от Премаман,а кошарката от Бейбимола

# 548
минана, нормално родих, но сега някак си съм изплашена, не знам дали ще се справя, но доктора каза, че ще говорим другия месец,
елия много са хубави покупки, количката каква марка е, кобинирана ли е

# 549
elia_s , честити покупки, благородно ти завиждам  Grinning

gitadam , имах предвид, че ниския хемоглобин сега, надали ще ти докара анемия при раждането, не виждам връзка. Така си мисля аз, че се понижава нивото му, заради бременността- увеличения обем кръвна плазма и т.н.
И след раждането се нормализира, а кръв че се губи, губи се във всички случаи.
Но не винаги води до анемия. Важното е накрая всичко да е ОК, в което аз силно вярвам.

bouquet

# 550
  • Чехия
MTV  знам я тази рецепта ама ето от тука...Наталинчето като пише й виждам постовете. http://natalyna.multiply.com/photos/album/46/46
Супер е...

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 23:58 от ivalex

# 551
Добър вечер!
След цял ден хоцкане най после сядам да пише.
Купих си две роклички за бременни едната от които се носи с клинче.Ботички така и не си харесах.
Купихме си и маслен радиатор.Дано да сме направили правилния избор и януари да успеем да докараме поне 22-23 градуса температура. Praynig
Сутринта почетох изживяванията на Копнеж и не мога да приема че това е реален случай.То ще се разбере де-като вземе да излиза малкото.Но за сега ,важното е че е добре и такива трябва да са ти мислите до края.
На бебето не говоря...имам чувството че си говоря сама.Като не виждам човечето пред мен.Само си галя корема.А тати го целува. Heart EyesИначе пускам музика и от другия месец започвам приказки на глас.Само половинката да не ме изгони  Laughing
За настинките наистина са добри Цитросепта и мед с орехи  и лимон.
Запушен нос имам само сутрин,но като си издухам съм супер.
На мен пък адски ми кървят венците и вече ще полудея.Сутрин особено  е най-гадното.Жабуря със Сандрин и вода за уста на Астера,но май ще пробвам и с Цитросепта,че е отвратително.
И аз открих източника си на киселини понякога-това са питките със сусам,които хапвам наместо филийка хляб  Wink
Стил влизай по- често!
Мамо Це винаги съм четяла постовете ти с интерес.Винаги пишеш много верни неща. Heart EyesНаистина имаш и дар слово  Wink
Забравих да ви се похваля днес за първи път половинката пожела да сготви сам Heart Eyes.Сега чакам да ме викне на готова маса да видя какво е сътворил Laughing.

# 552
Здравейте, ама с каква хубава дъга ни усмихва Верчето!
Тия ябълки са добра идея, и аз ще взема да пробвам, благодаря за линка.   bouquet  Да си призная и аз обичам да воайорствам в готварския  Mr. Green
За забравянето - аз пък чак сега след 5 месеца  Sick се чувствам адекватна и мога да мисля и да си върша работата като хората.
elia много хубави неща си купила.
Аз на моето бебе му четох "Приказка за Стоедин",  ама наум  Mr. Green . Много успокояващо действа, препоръчвам я, премахва всички отрицателни емоции.  Сега се чудя кое да препрочитам "Швейк" или "Дванадесетте стола"
gitadam и аз пия Тотема, ама честичко прескачам ден - два   Embarassed малко ми се беше вдигнал хемоглобинът последния път, но не знам от лекарството ли, или от задължителното парче цвекло вечер. А тоя път не ми пуснаха кръв  newsm78 .
В понеделник съм на преглед, дано всичко е наред!
Иначе и моите венци са едни такива подути, кървят, а косата ми все си пада  Sad , не съм настинала, а носът ми сутрин все е запушин. Иначе си купих един клин и пуловер, тип туника без ръкави и много им се радвам, това са ми първите, и вероятно единствените бременни покупки  Embarassed .
Бебчето много обича да мърда вечер, не мога да мигна, а се чувствам уморена  Sad, заспивам сутрин и рано вечер. Как ли ще се погаждаме като се роди  hahaha

# 553
Копнеж незнам кога ми излизат резултатите,но понеделник сигурно ще им се обадя,и аз акто теб ако ми забранят нещо то точно това ще искам да ям.
Иначе за говоренето ,ами покарай маалкта слушам музика ,чета и приказки и какво ли още не,та не съм седнала специално на бебето да говоря.
Скайпа ми е:Lubomira(united States,chicago,ne sam sigurna dali 6te me namerite lesno gledam 4e ima dosta)

# 554
Добро утро и хубав ден на всички!
Много ме е яд дето не мога да ви пускам кафенца, чайчета и закусчица, а имам такова голямо желание. Ама нищо все някой ден ще се науча.
Искам да ви питам на някоя от вас дали и е излязло пъпчето, защото моето още не е, а ми се струва, че е време вече

Общи условия

Активация на акаунт