Мамолози - гр. София

• 1 779 740
  • 6 395
  •   3
Отговори
# 165
Търсите добър мамолог? Препоръчвам ви д-р Гергов в НОЦ. Той е рентгенолог. Отличен специалист с огромен опит в изследвания на млечните жлези. Има пациентки от цяла България. Спаси ме е от безсмислена операция, от загуба на гърда, от ужасен стрес, а също и от загуба на доста пари, естествено. Всичките ми приятелки ходят на профилактика при него. Работи с направления, а има и частен кабинет. Момичета, един съвет от мен - не се подвеждайте по лекари с чудесна външност и много добри обноски. Такова поведение цели да ви направи впечатление и често крие недостатъчната компетентност на лекаря. Имам какво да кажа относно някои от най- често препоръчваните лекари тук, тъй като имам доста проблеми с гърдите. Патила съм си от тях - красив, мил и некомпетентен. Не искам да си спомням...

# 166
emy4 Имам нужда от съвет. Откриха ми фиброаденом преди две години и от тогава го следях редовно. Посещавам д-р Николова в АГ-Шейново. На последния преглед през август се оказа, че малко се е увеличил и тя предложи да се оперирам, въпреки, че не било наложително...
И аз ти препоръчвам доц. Гаврилов в НОЦ за оперативното лечение. А за профилактични прегледи - д-р Гергов пак от НОЦ. Не се страхувай. Всичко ще мине добре! Simple Smile

# 167
Д-р Иво Гергов в НОЦ. Отличен специалист. Тел. 0888930942. Работи със Здравна каса и на свободен прием. Има и частен кабинет на Раковска 52.

# 168
здравейте, може ли някой да ми даде координати на свестен/а мамолог/жка в Шейново, ще съм благодарна и на каквито и да е мнения за мамолози в Шейново, благодаря:)

# 169
Само едно ще ви кажа писах в един от форумите на 26 години съм точно преди 28 дена ми оперираха бучка която се оказа Рак 1 стадии хванато в началото още сам в шок.Бучката се появи за месец.Оперираха ме в Онкологията неискам да я лансирам защото с мен и с други жени се даржат повече от кошмарно,само аз си знам какво изживях и какво предстои.Моя съвет когато имате бучка или съмнение веднага търсете специалисти,не ходете при разни измислени доктори от разни болници има и добри но не са специалисти в Онкологията е стряскащо,но всичко е точно.По добре всичко да се хване в началото.Да се надявам че и аз не съм сбаркала и че ще се оправя. baby_neutral baby_neutral baby_neutral  

# 170
Mir0123 - Съгласна съм с тебе относно мнението ти за д-р Гергов. Много умерен и точен лекар. Ходя при него на профилактични прегледи след като ми остраниха киста на гърдата. Много съм доволна от отношението и професионализма му.

# 171
  • София
Само едно ще ви кажа писах в един от форумите на 26 години съм точно преди 28 дена ми оперираха бучка която се оказа Рак 1 стадии хванато в началото още сам в шок.Бучката се появи за месец.Оперираха ме в Онкологията неискам да я лансирам защото с мен и с други жени се даржат повече от кошмарно,само аз си знам какво изживях и какво предстои.Моя съвет когато имате бучка или съмнение веднага търсете специалисти,не ходете при разни измислени доктори от разни болници има и добри но не са специалисти в Онкологията е стряскащо,но всичко е точно.По добре всичко да се хване в началото.Да се надявам че и аз не съм сбаркала и че ще се оправя. baby_neutral baby_neutral baby_neutral  
PeaceСъгласна съм. Преди 15 години ме оперираха там. Двустранно и разни други.Абсолютно компетентно беше и последвалото лечение. И ето ме жива и здрава. Още работя и се радвам на три внучки. Дай боже всекиму !

# 172
  • Бургас
Тази седмица в Бургас гостува екип от София мамолог и гинеколог ( и още куп народ с тях). Мамологът е д-р Гаврилов ,зав. мамологично отделение в Онко болницата в София. Нека не звучи като реклама,но аз го посетих и съм много доволна. Имам доста големи бучки и веднага направи пункция и за 15-20 мин изследва. При мен яха профилактични прегледи от работата,но много жени бяха разбрали и за частен прием. Ако ви интересува повече пишете на лични,да не става реклама тук.

# 173
Аз преди време бях на преглед при д-р Василев от Тина Киркова. Докторът е ок, но за съжаление не беше много "слововохотлив" -  направи прегледа, вкл. и с мамограф, но ми почти не говореше.

Преди седмица бях при  д-р Стоименов от 1-ва Градска - оказас се близък приятел на мой приятел.  Изключително съм доволна - беше много внимателен, прегледа ме много обстойно, като през цялото време ми обясняваше. Обясни ми обстойно нещата, даде ми много съвети, каза ми как мога следващия път да мина чрез направление и др. неща.  Силно препоръчвам д-р Стоименов -  според мен има прекрасен подход към пациента, а доколкото успях да прочета тук е и много добър специалист.

# 174
може ли някой да даде точни, координати на д-р Гаврилов - телефон, адрес за частния му кабинет? Ще се радвам на бърз отговир и мнго ви благодаря предварително

# 175
може линякой да ми даде информация за д-р. Тихомир Гемеджиев, св. София

Случайно попаднах при д-р Гемеджиев преди месец в Мамологичния център в Св.София (Тина Киркова). 10-тина дни след раждането открих бучка в гърдата си (пиех лекарства за спиране на кърмата). Личния лекар ме изпрати на специалист вътр.болести, който установи на ехограф киста с размери 2-3 см и предположи, че просто е останала кърма. Но след това никой не можа да ми каже как мога да стигна до мамограф. От нета научих за Мамологичния център в Св.София и телефона там 9202029,30,31,32,33,34. Свързаха ме с изключително любезна и отзивчива сестра. Тя ме разпита за проблема, обясни ми, че личния лекар трябва да ми издаде само зелено талонче (старите направления), а не направление, което се води на отчет в здравната каса. На направлението ми написаха Спешно, защото иначе записванията са в началото на месеца за следващия месец. Д-р Гемеджиев ме прие на следващия ден, направи пункция и след 10 дни резултатите от биопсията бяха готови. Тъй като кистата се беше възпалила и беше нараснала, д-р Гемеджиев ми предписа антибиотик, който определено потисна развитието й. След няколко дни съм на профилактичен преглед и дано всичко е наред. Прегледите ми са безплатни, платих единствено биопсията 10 лв. Когато запишат час, ще ви предупредят, че за прегледа е небходимо личния лекар да направи заверка в здравната книжка, че сте здравноосигурена (в Мамологичния център няма интернет и не могат да направят тази проверка).
Д-р Гемеджиев ми направи добро впечатление, внимателен е, отговори на въпросите ми на разбираем език.

# 176
Аз съм оперирана от д-р Николай Марков. Работи в Онкологията и с касата в поликлиниката в Хаджи Димитър. Невероятно доволна съм от всичко.

# 177
Тази година през м.юли в Онкологията,ми премахнаха малък фиброаденом на лявата гърда.Операцията беше бърза и лека/на 26 год/съм.Преди няколко дни отидох на контролатам на ехографа ми откриха ново образувание с размер 4мм,сложиха го под въпрос-съмнение киста,на същата гърда.Д-Р Цонев от 25 ДКЦ при прегледа констатира че всъщност става въпрос за фиброаденом отново чрез ехограф!ДВЕ МНЕНИЯ,ДВЕ РАЗЛИЧНИ ДИАГНОЗИ!От ОНКОЛОГИЯТА КАЗВАТ ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА КИСТА 4ММ И ЧЕ ТРЯБВА ДА ХОДЯ ВЕДНЪЖ ГОДИШНО НА ПРЕГЛЕД А НА АПАРАТА НА Д-Р ЦОНЕВ СЕ КАСАЕ ЗА ФИБРОАДЕНОМ 7ММ,КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ ОТСТРАНИ М.МАРТ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА ОЩЕ!!!Объркана,моля за съвет!КАЖЕТЕ,ПОСОЧЕТЕ ЧАСТНИЯ КАБИНЕТ НА НЯКОЙ ПРОФЕСИОНАЛИСТ В ОБЛАСТА,С МОДЕРНА И СЪВРЕМЕННА АПАРАТУРА,ЛЕКАР КОЙТО БИ ОБУСНОВАЛ МНЕНИЕТО СИ!!!!

# 178
Д-р Гемеджиев Първа АГ Peace

# 179
Отзиви за д-р Свещаров от Панецея?

Общи условия

Активация на акаунт