Мамолози - гр. София

• 1 779 888
  • 6 395
  •   1
Отговори
# 180
Аз съм с две ръце за д-р Василев и д-р Младенов от Тина Киркова. А за Свещаров- по-добре не ходи при него. Нищо, че го наричат светило в областта си и т.н.

# 181
защо си на това мнение? Напротив.

# 182
Знам какво се случи с моя колежка, оперирана при него. И какво щеше да се случи с друга моя колежка, ако не беше потърсила и други мнения.

# 183
И аз имам молба, ако някой има координати на доц. Гаврилов от НОЦ  - телефон, адрес за частния му кабинет? Искаме да направим спешна консулатция за майка ми.
Предварително много ви благодаря.

# 184
Имам нужда от съвет.Откриха ми фиброаденом преди 2мес.Д-р Катерински от Онкологията в Дървеница ме прегледа и ми предстой операция.Как протича самата операция.Аз съм от друг град и това ме претиснява.

# 185
И аз имам молба, ако някой има координати на доц. Гаврилов от НОЦ  - телефон, адрес за частния му кабинет? Искаме да направим спешна консулатция за майка ми.
Предварително много ви благодаря.

доц Иван Гаврилов
8702216, 0887825538, 0888719270
ул. Манастирска № 8, партер, ляво

# 186
  • София
Имам нужда от съвет.Откриха ми фиброаденом преди 2мес.Д-р Катерински от Онкологията в Дървеница ме прегледа и ми предстой операция.Как протича самата операция.Аз съм от друг град и това ме претиснява.
Операцията е с местна упойка - кратка. Оперират те и след час си отиваш вкъщи. Не се притеснявай.

# 187
Аз ходих при д-р Василев от Първа АГ(след като бях ходила при д-р Гиздов), ами останах с добри впечатления от него, каза че имам някакви малки кисти, които както са се появили така ще и изчезна. А и имам образувание от струпване на хормони, което си мислех че е мастно образувание, което се увеличава преди цикъл, а и с тия противозачатъчни. Каза ми да не се притеснявам, всичко е в нормата, просто да ходя на профилактичен преглед.

Успех на всички.

# 188
dzatara ако се притесняваш от противозачатъчните, защо не се консултираш с гинеколог. Доколкото съм информирана, тъй като не ползвам такива, вече има противозачатъчни медикаменти, които не са хормонално базирани, а ако и те не стават има и много други средства, който не са орално приемащи се.

# 189
dzatara ако се притесняваш от противозачатъчните, защо не се консултираш с гинеколог. Доколкото съм информирана, тъй като не ползвам такива, вече има противозачатъчни медикаменти, които не са хормонално базирани, а ако и те не стават има и много други средства, който не са орално приемащи се.

да точно това ще направа утре като ида на преглед при гинеколога ми, ще му покажа изследванията от мамолога и ще обсъдим някаква алтернатива, мерси, tsveta_pile! Simple Smile

# 190
дюлгеров
това е светилото на капацитета и капацитета на светилата
само, че побързайте, докато е още жив

# 191
Не съм съвсем съгласна че лекари на преклонна възраст са най-добрите. Прекланям се пред постиженията и ерудицията им, вярно е че през дългите години докато са работили в една насока са добили огромен опит, но сякаш вече нямат сили за иновациите в медицината. В кабинетите им се тълпят хора, водени от слуха за светилата, но дали на тази възраст тези лекари са в състояние да не се изморят и да обърнат подобаващо внимание и прецизност на всеки пациент?  newsm78
По скоро те трябва да са консултанти за младите развиващи се лекари, но това разбира се е мое мнение.

# 192
Не съм съвсем съгласна че лекари на преклонна възраст са най-добрите. Прекланям се пред постиженията и ерудицията им, вярно е че през дългите години докато са работили в една насока са добили огромен опит, но сякаш вече нямат сили за иновациите в медицината. В кабинетите им се тълпят хора, водени от слуха за светилата, но дали на тази възраст тези лекари са в състояние да не се изморят и да обърнат подобаващо внимание и прецизност на всеки пациент?  newsm78
По скоро те трябва да са консултанти за младите развиващи се лекари, но това разбира се е мое мнение.

за да бъда разбрана правилно искам да уточня, че препоръчвам от цялото си сърце дюлгеров на всички ви НЕ заради преклонната му възраст
на мен помогна преди 6 години, но ме заведе там свекърва ми, която той е спасил когато е била млада
нейни дружки със същите оплаквания завършили зле, защото не му повярвали а легнали под ножа
така че, когато е лекувал нея преди 30 години съвсем не е бил на преклонна възраст.

# 193
Аз ходих при д-р Василев от Първа АГ(след като бях ходила при д-р Гиздов), ами останах с добри впечатления от него, каза че имам някакви малки кисти, които както са се появили така ще и изчезна. А и имам образувание от струпване на хормони, което си мислех че е мастно образувание, което се увеличава преди цикъл, а и с тия противозачатъчни. Каза ми да не се притеснявам, всичко е в нормата, просто да ходя на профилактичен преглед.

Успех на всички.
Dzatara можеш ли да ми дадеш някаква информация д-р Василев кога преглежда и със записване ли става? Някакъв телефон за връзка ако имаш. Това е в бившата Тина Киркова нали?

# 194
  • sofia
Д-р Василев приема и  в клиника Вита всеки четвъртък от 16,30 до 18,30 часа. Но там приема е частен, т.е. здравната каса не го поема.

Общи условия

Активация на акаунт