Мамолози - гр. София

• 1 780 651
  • 6 404
  •   1
Отговори
# 195
Др.Йордан Спирдонов Peace

# 196
Здравейте- от Пловдив съм- оперираха ме от рак на лявата гърда- др Гаврилов от Онкологията

Много добър специалист- никакви обяснения не дава- но си разбира от работата и щади женския организъм Naughty

Сега оценявам че ми е спасил живота- на 28 години съм baby_neutral

# 197
Kazvam zdravei na vsichki momicheta i jeni.Iskam mnenie za docent Gavrilov v onokologiata v Sf.Imam za poreden pat fibroadenom Gavrilov kaza 4e triabva da me operira ve4e mi e 4 ta operacia no za parvi pat hodia pri nego kajete mi MOLIA DOBAR LI E DA DAM LI PAK DA ME REJAT NA 26 GOD SAM          PREDVARITELNO BLAGODARIA NA VSI4KI PISALI

# 198
Здравейте бих искала да ви попитам каква е цената на профилактичен преглед при д-р Свещаров и какво включва ,за да зная колко горе долу пари да си приготвя.Предварително ви благодаря

# 199
Д-р Монева и доц.Гаврилов  Peace Много съм доволна и от двамата. Страхотни специалисти и лично към мен отношението беше много мило.
Величка, аз съм оперирана от фиброаденом м.Октомври 2006 г. и една година след операцията на същото място пак ми се появи фиброаденом. Бях много шашната. Ходих при д-р Монева, а след това и при доц.Гаврилов и двамата казаха едно и също. На мнение са, че трябва да се махне. Аз смятам, че е правилно да постъпиш както те посъветва мамолог, а не по съвети от форума. На мен също не ми се ходи пак на операция, но какво да се прави налага се...

# 200
Де да бяха единодушни всички мамолози по отношение на фиброаденоми и кисти. Понеже имаме фамилна обремененост по отношение на такива образувания и от доста години си ходя на профилактични прегледи - съм чувала доста противоречиви мнения:
За фиброаденоми - едни казват "ТРЯБВА да се оперира и да се махне", други казват "Има риск от рецидив, а това да не е цип отваряш махаш и затваряш... трябва да се вземе проба и да се наблюдава само"
За кисти - едни казват да се наблюдават само, други казват да се мажат с хормонални гелове и разни тям подобни, трети казват да се направи пункция и да се изсмуче като стане с определени размери (незнам точно как са ги определили), аз пък съм чувала че след такава интервениция отново се напълват кистите.
За съжаление ако човек отиде при 4-5 специалиста ще чуе поне 2-3 различни мнения и съвсем ще се обърка и после като се реши на нещо ще се пита дали беше правилно? Така че май всеки човек решава сам дали да се подлага на лечение и какво да е то след като чуе мненията на специалистите. Единно лекарско мнение няма  всичко е индивидуално и това важи за абсолютно всякакви болести като се започне от една елементарна настинка и се стигне до сърдечни и други операции. Дано Господ дава здраве на всеки!

# 201
Цвета съгласна съм с теб - да дава господ здраве на всеки!
При мен и двамата мамолога, както и хирурга, който ще ме оперира /а той ни е близък семеен приятел/, казаха да се махне. Явно от фиброаденом до фиброаденом има разлика. На мен също ми е доста неприятно да ходя от операция на операция, но при риск да се изроди и да стане някоя беля ще предпочета по-малкото зло...Все пак затова са лекарите и затова ги посещаваме, за да знаем как да се грижим за здравето си. Аз мисля, че лекарското мнение е по-важно от това, което мисля аз...но всеки сам си решава. Peace

# 202
..........
Д-р Николай Марков е хирург - работи в Онкологията. Двамата заедно консултират жени с мамологични проблеми дали са за операция или не. Преди време имаха консултации в Младост и в Хаджи Димитър, и аз там попаднах на тях.
Тъй като не съм ходила от години и координатите им и инфото ми за тях въобще не са актуални , пуснах това питане във форума.....
За Д-р Николай Марков мога да кажа,че е добър професионалист и най-вече човек.Той ме оперира преди 2 години от фиброаденом.Операцията мина успешно и имам малък белег,който почти не се забелязва.Имам негова визитка,но не съм сигурна дали телефонът му е актуален.Скоро ми предстои да отида на консултация при него в Хаджи Димитър и ако някой се интересува ще взема номера му.

# 203
Д-р Николай Марков е велик хирург! Оперирал ме е през 2002 год. от фиброаденом на едната млечна жлеза. Операцията трая 20 минути, разреза е минимален - 2 см. Ходя 1-2 годишно при него на профилактични прегледи. Смело мога да кажа, че е едно от светилата в онко-хирургията. Обяснява максимално според случая и на 100% решава проблема на пациента с успех. Да е жив и здрав!

# 204
дюлгеров
това е светилото на капацитета и капацитета на светилата
само, че побързайте, докато е още жив

здравейте.
и аз ходя на прегледи при проф. Дюлгеров.миналата година юни родих и сега се каня да го посетя профилактично.
преди 3 години имах проблеми и съм много доволна от лечението му. а майка ми е оперирана от него преди много години.
тя ме заведе при него.

# 205
  • София
Здравейте бих искала да ви попитам каква е цената на профилактичен преглед при д-р Свещаров и какво включва ,за да зная колко горе долу пари да си приготвя.Предварително ви благодаря
Д-р Свещаров приема в медицински център "Панацея" в София,можете да се информирате по телефона за ценоразписа.Принципно прегледа включва ехограф и ръчен преглед и това е 25-30 лв.,при нужда се прави и мамография която е още около 20 лв.,но може да има изменение в цените.Прегледа е след предварително записване,аз лично съм негова пациентка от 9 години и съм много доволна от професионалното му отношение.Един от най-добрите диагностици в България.

# 206
много ти благодаря ,смятам да се обадя  в понеделник и да си запиша час за профилактичен преглед .още веднъж благодаря за отзивчивоста  Hug

# 207
благодаря Hug

# 208
Ходила съм при Свещаров 3 пъти въпреки противоречивите мнения които чух за него. 30 лв беше цената на прегледа, а веднъж ми прави пункция на киста. Бих казала че почти нищо не обяснява, а на който доктор след това съм казала че ми е правил пункция без да изпрати пробата за анализ, направо се ококорват. Днес ходих при мамолога в МЦ Леонардо да Винчи и той беше направо потресен, още повече че за мен било противопоказно да пия противозачатъчни, тъй като се смята че може от тях да се образуват кисти. Изрично попитах Свещаров за това и той само дето не ми каза че говоря глупости. Не бих го препоръчала.

# 209
  • София
Ходила съм при Свещаров 3 пъти въпреки противоречивите мнения които чух за него. 30 лв беше цената на прегледа, а веднъж ми прави пункция на киста. Бих казала че почти нищо не обяснява, а на който доктор след това съм казала че ми е правил пункция без да изпрати пробата за анализ, направо се ококорват. Днес ходих при мамолога в МЦ Леонардо да Винчи и той беше направо потресен, още повече че за мен било противопоказно да пия противозачатъчни, тъй като се смята че може от тях да се образуват кисти. Изрично попитах Свещаров за това и той само дето не ми каза че говоря глупости. Не бих го препоръчала.
Няма много логика да Ви направят пункция и да не направят анализ след това.А като Ви интересува нещо ,защо не питате.Човека винаги отговаря на зададените въпроси и още като не ви харесва защо ходихте 3 пъти при него?!Всеки сам прави своя избор,нали! Peace

Общи условия

Активация на акаунт