Мамолози - гр. София

• 1 780 696
  • 6 404
  •   1
Отговори
# 210
Nadin_ka мисля че добре си се насочила в МЦ Леонардо да Винчи - там преглежда Спирдонов и аз ходя при него и го проучих (добри отзиви има за него). А за анализа на пункцията, спомням си че преди време аз също попитах Спирдонов: "Като се направи пункция, нали се изследва материала след това?", а той шеговито ми отговори: "Естествено, пациента да не е куче и въобще как може да направим пункция и чвък в мивката и в канала  Laughing" Спирдонов поне няма да ти спести обясненията, обяснява и отговаря на всякакви въпроси отзивчиво.

# 211
Може ли някой да ми даде телефон на др. Монева от 25-та поликлиника?

# 212
Ходила съм при Свещаров 3 пъти въпреки противоречивите мнения които чух за него. 30 лв беше цената на прегледа, а веднъж ми прави пункция на киста. Бих казала че почти нищо не обяснява, а на който доктор след това съм казала че ми е правил пункция без да изпрати пробата за анализ, направо се ококорват. Днес ходих при мамолога в МЦ Леонардо да Винчи и той беше направо потресен, още повече че за мен било противопоказно да пия противозачатъчни, тъй като се смята че може от тях да се образуват кисти. Изрично попитах Свещаров за това и той само дето не ми каза че говоря глупости. Не бих го препоръчала.

# 213
При д-р Николай Марков резултатите от пункцийте стават за около 30 минути след  направата им и веднага ти казва, какво лечение ти препоръчва. Благодарение на него днес съм жива, а съм само на 36 години! Успех на всички!

# 214
здравей, аз също имам фиброаденом на лявата гърда и единственият лекар при когото ще отида (вече ходих при разни самозванци Sad() е Гаврилов. Намерих му и частния кабинет, адреса е в квартал Гео Милев улица Манастирска 8
за всеки случай ето  ти и телефона му който намерих 0887825538
най-добрия мамолог в България е професор Киров, а Гаврилов е негов зет и се е обучавал от него
пожелавам ти успех и ти ми пожелай също, защото наистина съм притеснена
УСПЕХ!!!!

# 215
Здравейте! Преди два месеца ме оперираха от фиброаденом. Преди 3 г. бяха просто кисти. Доц. Йорданов ВМА ми препоръча операция, защото само когато въпросното образование се извади може да се направи точно хистологично изследване. На моята възраст (43 г.) съществува 10% вероятност да се окаже и карценом. Радвам се че при мен се потвърди фиброаденом. Изчетох много по темата и смятам, че съм направила правилния избор, защото наистина  на пръв поглед доброкачествени образувания се израждат в злокачествени. Вярно е също и че фиброаденомите често се появяват отново, така че всеки сам трябва да избере как да постъпи. Била съм и при д-р Свещаров и при д-р Василев, доволна съм и от двамата, но моят доктор на 100% вече е доц. Йорданов. Успех на всички!

# 216
Доктор Е. Василев или Н. Марков?

Преди близо две години имах киста, д-р Марков ми направи пункция, нищо не усетих, резултатите бяха готови за 15мин, видя ги и си тръгнах спокойна. Нямала съм проблеми с тази киста, минах на преглед след 3 месеца както препоръча-нищо!
Супер, ама после почнах да ходя на профилактични при Василев, че ми е по близо Вита от Хаджи Димитър, и при поредния преглед откри киста, първо малка, после стана болезнена, реши да я маха - ужас, болки, мъка, нищо не можа да изкара, прати на изследване, каза ела след седмица. След въпросната седмица търси изследването из цялата болница, най-накрая го намери, погледна го, каза "ходи си спокойно" и аз си тръгнах, ама по пътя си чета и пише нещо накрая"с препоръка за биопсично изследване"...
Та въпроса ми е: Как да се доверя ли на този Евгени Василев?
Освен че е симпатяга, решавал ли е проблеми на майчета...защото аз от Марков забележки нямам, но при Василев не искам да стъпвам. Мисля да отида при Марков с резултатите от Василев и да го попитам за мнение.

# 217

Преди близо две години имах киста, д-р Марков ми направи пункция, нищо не усетих, резултатите бяха готови за 15мин, видя ги и си тръгнах спокойна. Нямала съм проблеми с тази киста, минах на преглед след 3 месеца както препоръча-нищо!
Супер, ама после почнах да ходя на профилактични при Василев, че ми е по близо Вита от Хаджи Димитър, и при поредния преглед откри киста, първо малка, после стана болезнена, реши да я маха - ужас, болки, мъка, нищо не можа да изкара, прати на изследване, каза ела след седмица. След въпросната седмица търси изследването из цялата болница, най-накрая го намери, погледна го, каза "ходи си спокойно" и аз си тръгнах, ама по пътя си чета и пише нещо накрая"с препоръка за биопсично изследване"...
Освен че е симпатяга, решавал ли е проблеми на майчета...защото аз от Марков забележки нямам, но при Василев не искам да стъпвам. Мисля да отида при Марков с резултатите от Василев и да го попитам за мнение.
ЗДРАВЕЙТЕ, ОПЕРИРАНА СЪМ ПРИ МАРКОВ И СЪМ СТРАШНО ДОВОЛНА ОТ НЕГО. ОПЕРАЦИЯТА ТРАЯ 20 МИНУТИ И МЕ ПУСНА ДА СИ ХОДЯ. АКО МЕ ПИТАШ ИДИ ПАК ПРИ НЕГО И НЕ МУ КАЗВАЙ ЗА ДРУГИЯ, А НЕКА ТОЙ ДА ПРЕЦЕНИ КАКВО ДА ПРАВИ! УСПЕХ!!!!!!!!

# 218
mmaria, ама разбира се че ще отидеш при лекаря от когото си доволна. Ако не са могли да изсмучат нищо от "кистата", ами може да не е било киста, която е пълна с течност ами нещо плътно, кой знае... Затова освен че трябва да е добър лекаря като мамолог, трябва да е добър ехографист, за да прецени какво е нещото в гърдата като го види на УЗ. Има много добри специалисти, ама не умеят да боравят със съвременните уреди добре и съответно да поставят правилната диагноза от образната диагностика.

# 219
Бих искала да ви попитам къде работи д-р Николай Марков и може ли някакви негови кординати

# 220
Правена ми е вече операция за премахване на фиброаденом и сега искат да ме режат пак на 5 места! ShockedНе знам какво да правя, нещата според мен са свързани и с гинекологичен проблем. Инааче за проблеми на гърдите не ходете при гинеколог, а при мамолог. Само на 23 г. съм, и вече се боря  с такива проблеми от 4 години, имаше едно момиче на 16 като ме оперираха! Shocked
Сега смятам да потърся други мнения и мисля след добрите отзиви за Марков, да го посетя.
Успех на всички! Hug

# 221
.Ето тел. на Монева тя е в 25 и на друго място но трябжа да се чуете по телефона за да се знае най добре,къде,кога и как.0887267105.  Grinning wavey newsm10

# 222
Моля ако някой знае координатите на Д-р Гаврилов да ми ги каже,защото телефоните които имам не отговарят !!!

# 223
Телефонът на д-р Гаврилов в Онкологията е 8076334.
Той е много зает и вероятно зтова не отговаря.

# 224
д-р гаврилов ме оперира преди 7год,фиброаденом и каза че пак може да се появи,и така и стана.аз лично от д-р гемеджиев не съм доволна,не разбра,че сам оперирана докато аз не му казах,а после ми каза,че имам киста на същото място и трябва да се махне.тогава отидох при проф.киров ,който каза,че има срастване след операцията.преди ходех само при проф,киров но,защо ми трябваше да го сменям.а за д-р гаврилов ми дадоха час след 2мес,  психически е много дълго време,а за д-р полихронов нещо добро да ми кажете,че имам час при него

Общи условия

Активация на акаунт