Мамолози - гр. София

• 1 780 720
  • 6 404
  •   3
Отговори
# 225
  • sofia
Здравейте,може ли тел.и кординатите на Д-Р Марков,че отдавна не съм ходила при него а в онкологията не ми се ходи. newsm78

# 226
за д-р Полихронов ще ми кажете ли нещо bowuu

# 227
Момичета, ако искате да сте сигурни за здравето си, задължително трябва да се преглеждате само от мамолози специалисти. Най-добрите работят в Онкологията защото по цял денс се занимават с това. Горещо ви препоръчвам д-р Гаранина. Тя приема и на друго място, където не е толкова подтискаща атмосферата това е МЦ ГИНЕКА. Може и по здравната каса. Записвания на тел. 8701118. Успех.

# 228
за д-р Полихронов ще ми кажете ли нещо bowuu
  Отзивите за него са отличи, но се чака за час

# 229
Аз ходя при Стоименов от 1-ва градска, много внимателен и доколкото чувам от различни места - много положителни отзиви.
Д-р Монева от 25-та - имах проблем и тя се отнесе меко казано доста зле с мен, в труден момент.

# 230
 Свързах се с д-р Полихронов.Даде ми час след 5 дни,много е внимателен обясни ми поне 4 пъти какво трябва да направя.Докато  д-р Гемеджиев ми казва да чакаме фиброаденома да порасне,д-р Полихронов каза веднага да се махне.Така че се отказвам от услугите на д-р Гемеджиев защото ходя от 3год.при него и той не е видял че фиброаденома е пораснал с 2см.но снимка и ехограф ми прави всеки път

# 231
Аз препоръчвам д-р Йордан Спирдонов, уникално добър специалист!
Ето линк към неговия сайт    http://www.mediart-bg.com/

# 232
Здравейте,може ли тел.и кординатите на Д-Р Марков,че отдавна не съм ходила при него а в онкологията не ми се ходи. newsm78
23-та поликлиника, всяка сряда от 13:00 часа в кв."Хаджи Димитър". Успех!!!!!!!!!

# 233
Бъдете здрави! wavey

Профилактичен пакет - МАМОЛОГИЯ

ПРОФИЛАКТИКА  НА РАКА НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА

Уважаеми пациентки,

РАКЪТ НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА е най - честото злокачествено заболяване при жените – за България около 3000 новозаболели годишно. Заболяването има над 10 разновидности. Поради това проявата, протичането на заболяването и прогнозата са различни за всеки един от типовете.

Основните методи за диагностика са:

- клиничен  преглед – извършва се с в право и легнало положение, като се включват и двете подмишнични ямки

- ехография на млечната жлеза – извършва се с ехограф със специализиран трансдюсер за млечна жлеза

- мамография – извършва се с рентгенов апарат /мамограф/, което е прието за стандарт в диагностиката на млечна жлеза

- дуктография – контрастно изследване на млечна жлеза чрез вкарване на контраст в каналчето и последваща мамография.

- ТАБ /тънкоиглена аспирационна биопсия/

От особена важност за успеха на лечението и прогнозата е ранното откриване и активно поведение.

Ето защо ”Вита” предлага на своите пациентки пакет от прегледи и изследвания, който включва:

-          Клиничен преглед от специалист

-          Ултразвуково изследване на млечните жлези

-          Мамография на млечните жлези

Цена: 56,00  лева

Допълнителни услуги:

# 234
Момичета, моля ви дайте ми телефона на д-р Марков.

Кърмя, а ми се появи от 15 дни вече бучка, която не се махна въпреки всички мерки, приложими в такива случаи.  Нямам температура, което успокоява личната  ми лекарка, но не и мен... , а и имам болка в определено положение на тялото...

Ще съм ви благодарна, ако получа бърз отговор.

# 235
...

Последна редакция: пн, 26 май 2008, 14:53 от Gigi

# 236
...Кърмя, а ми се появи от 15 дни вече бучка...
                   Само за успокоение, 'лошите' бучки не се появяват толкова бързо. Мен ми се беше появила почти изведнъж, когато пих Бромокриптин (хапченца за спиране на кърмата). Въпреки това е хубаво да минеш преглед. Нямам инфо за Марков, но аз лично бях мн. доволна от мамолозите в 4-та градска, писала съм по-нагоре, ако те интересува.

# 237
в петък ме оперира д-р Полихронов  с диагноза фиброаденом,но се оказа карцином ин сито каза че ще чакаме крайния резултат след 10 дни адски съм притеснена

# 238
знаете ли какво е лечението на тази диагноза

# 239
23-та поликлиника, всяка сряда от 13:00 часа в кв."Хаджи Димитър". Успех!!!!!!!!!
Този човек,незнам защо го прехласвате толкова.Сестра ми я оперира в онкологията 2000г.Поиска си пари за биопсията и аз операцията после,на всичкото отгоре след наколко месеца слабеене и болки се оказа че е била с инфекция в гърдата,от операцията.Не искам и да чувам за него,и като човек е неприятен! #2gunfire #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт