Мамолози - гр. София

• 1 752 090
  • 6 290
  •   2
Отговори
# 1 965
Аз скоро ходих на мамолог в Шейново, мисля д-р Михайлова, много внимателна. Прие ме извън свободния прием, направи ми ехограф и мамография, но ми взе пари само за снимката. Обстоен преглед и каза след една година отново.
Аз имам болки в дясната гърда и леко придърпване, каза, че съм много добре,
Откриха наскоро рак на гърдата на 3 мои приятелки и за това се бях изплашила. А и съм след ин-витро.

# 1 966
Откакто доц. Байчев почна да работи в медицински център, е невъзможно човек да си запише час в рамките на седмица. Първият свободен е за 5.06.

аз знам че работи във ВМА - къде другаде работи?

# 1 967
tky,
сега преглежда в медицински център в сградата на ВМА, Медицински център Спектромед. Звънях му на мобилния, каза ми да си запиша час там. Обаче за юли имат само за 10, после излиза в отпуск.

# 1 968
tky,
сега преглежда в медицински център в сградата на ВМА, Медицински център Спектромед. Звънях му на мобилния, каза ми да си запиша час там. Обаче за юли имат само за 10, после излиза в отпуск.

аз имах друго предвид като питах - предстои ми пореден преглед и на моменти доста трудно се свързвам с него, .....  но ходя   директно във ВМА високата сграда  , след  като предварително по телефона ми насрочва час  - аз съм не съм от София...

# 1 969
Разбирам те, и аз бях така преди, но като му звъннах последния път - това ми каза  Simple Smile

# 1 970
На мен ми откриха образувание на профилактичен преглед. Отидох в Токуда при д-р Панов. В интерес на истината не проверих предварително къде, защото и не очаквах да ми открият нещо. Според него беше фиброаденом, т.е. доброкачествен тумор, но препоръката му беше операция за отстраняването му и последващо хистологично изследване. Това малко ме притесни, защото ако е доброкачествено, защо да се оперирам. Четох тук и по други форуми и в повечето случаи всички го препоръчват. исках да имам и второ мнение от Онкологията, но там силно се изнервих, защото чаках 3 часа и накрая лекарката не дойде. Сигурна съм че са най-добрите специалисти, но отношението е просто недопустимо. Затова в крайна сметка се върнах в Токуда, за да мине. Слава богу, всичко мина добре. Доктор Панов не е най-общителният лекар, който съм срещала, но се справи чудесно - на практика нямам белег, никакви усложнения и всичко беше бързо и безпроблемно. Така че от моя гледна точка - бих го препоръчала.

# 1 971
  • с/у ОколоМръсТното
Аз имам болки в дясната гърда и леко придърпване, каза, че съм много добре,

и аз съм така, но в лявата.
Още през януари-февруари бях по д-ри и все ме уверяват, че съм ОК.
А болката си я имам. От пареща, до щипеща и боцкаща.
И сега се чудя при кого да отида.
До сега ходих при Монева, в 25 ДКЦ.
Искам сега при друг.

# 1 972
Уф, и мен пак започна да ме боли от време на време, все едно нагорещена игла ме пробожда.  Sick

# 1 973
Здравейте. Може ли информация за Доц. Георги Байчев от ВМА ? Приема ли по здравна каса ? Извършва ли мамологични прегледи или само оперира ? Приемно време във ВМА или някакви контакти.

# 1 974
Didi smile,
преглежда в поликлиниката на ВМА, 116 кабинет, срещу 40 лв или по ЗК с талон с код 25. Телефонът на регистратура е 02/922 58 67.
Доста е трудно да се запише час, защото преглежда един или два следобеда в седмицата.

# 1 975
zigizagi Благодаря!

# 1 976
Здравейте, къде в момента приема Полихронов освен в Онкологията?
Мерси

# 1 977
И на "Цар Асен"-16.

# 1 978
  • София
И аз се интересувам за д-р Полихронов,ако някой има актуална информация за прегледа в частния кабинет на "Цар Асен"-16-колко струва прегледа,работно време,събота дали преглежда,тел.за записване на час,как протича прегледа,предразполага ли?

До сега ходих на профилактични прегледи при д-р Перчева,най-вече ме устройваше,че преглеждаше и в събота,а и бях доволна като цяло но последните един-два пъти нещо неостанах особено доволна и мисля сега да се прегледам при д-р Полихронов.

# 1 979
За д-р Полихронов мога да кажа, че е внимателен и всичко обяснява, можеш да си зададеш всички въпроси. Аз обаче, ходих на преглед само в Онкологията.

Общи условия

Активация на акаунт