Мамолози - гр. София

• 1 752 139
  • 6 290
  •   3
Отговори
# 2 040
  • София
Момичета, някоя от вас да  е ходила на профилактичен преглед в ДКЦ Гургулят? Rolling Eyes Има оферта за там и се чудя дали да се възползвам...

# 2 041
  • София
Момичета, някоя от вас да  е ходила на профилактичен преглед в ДКЦ Гургулят? Rolling Eyes Има оферта за там и се чудя дали да се възползвам...
Никога не бих отишла на такъв преглед по оферта, просто за този преглед е небходим специалист в областта. Мое мнение  Peace.

# 2 042
  • София
Да, аз се отказах също! Confused Ще си ходя при Василев другия месец...

# 2 043
След първоначален преглед по здравна каса и откриване на образувание в гърдата и назначена операция,следва втори частен преглед при д-р Василев,който не откри никакво образувание и никаква причина за притеснение след един много обстоен преглед с модерна апаратура!
Отличен лекар!

# 2 044
Знаете ли д-р Полихронов къде преглежда с направление или има само платен прием? Имам направление за профилактичен ехографски преглед и по принцип ходя при Байчев, но при него мога да отида чак в края на месеца, когато вече ще ми е изтекло направлението и така реших да търся друг.

# 2 045
Има ли нова тема? Искам да задам въпроси, но не зная къде да пиша. Моля за бърз отговор. Благодаря предварително.

# 2 046
  • София
Питай тук.

# 2 047
Благодаря. Изчетох темата, но така и не разбрах кои мамолози преглеждат на ехограф и са добри? В повечето случаи проф. Гаврилов е сочен за добър, но доколкото разбирам той не гледа на ехограф. Бихте ли ми казали от мамолозите в онкологията кои са добри ехографисти? Открих си топче на зърното и съм много притеснена, защото д-р Василев миналия път явно ме претупа, аз му се доверих и две години си лежа спокойна, а сега като гледам пак листа с консултацията от него там е написал някакви неразчитаеми йероглифи, сред които се откроява фиброкистозни или нещо от тоя род. Тогава, преди две години като го прочетох помислих, че е писал че не се намират фиброкистозни участъци или нещо такова, защото изрично ми каза че нямам кисти и други образувания, но сега почвам да се замислям дали пък ми е казал едно, а написал друго. От къде да знам какво може да значи това. Полудях от притеснение. И още един въпрос: д-р Иво Гергов добър ехографист ли е? Четох му биографията и че интересите му са в тази обладст, но това не е достатъчно за да разбера. Има ли отзиви за него? Другият ехографист за който прочетох в онкото е  К. Катерински, но няма как да разбера докато не чуя вашите отзиви.

Просто искам добър мамолог, който да е добър диагностик на ултразвук.
Благодаря предварително.

# 2 048
  • София
За тези, които споменаваш, не знам - аз ходя при Стоименов, преглежда на ехограф.

# 2 049
За тези, които споменаваш, не знам - аз ходя при Стоименов, преглежда на ехограф.
Благодаря, но бих предпочела да е специалист от онкологията, тъй като съм чула, че там са най-добрите. надявам се да получа и други отговори.

# 2 050
И аз ходя при д-р Стоименов.

# 2 051
Момичета реших да отида на преглед придр.Полихронов.Но от скоро сам в сф и нз каде е тази улица цар асен 16 .на навигацията ми излизат цар асен 1 цар асен 2.Моля някои ако е ходил да ми обесни по подробно😓

# 2 052
Здравей те,
ул. Цар Асен е пряка на ул. Алабин от страни на Съдебната палата., където минават трамвайте.

# 2 053
Ако не се лъжа имаше и още една Цар Асен, която беше някъде покрай Орлов мост.

# 2 054
  • София
От Орлов мост започва "Иван Асен II", не бъркайте двата щата.

Общи условия

Активация на акаунт