Мамолози - гр. София

• 1 763 590
  • 6 334
  •   1
Отговори
# 3 540
А и ще си направя отново еластография - нея миналата година я правих в б-ца "Щерев", като тази година ще питам в Онкологията, разбрах, че и там вече правели, ще питам дали правят и по каса, или е платено.
хадзапи, а защо не трябва да ти правят мамография?
Колко струва еластографията в "Щерев"?

# 3 541
Здравейте,

може би вече го има изписано, но може ли да ми дадете актуални телефони на др Василев. Благодаря предварително.

# 3 542
А и ще си направя отново еластография - нея миналата година я правих в б-ца "Щерев", като тази година ще питам в Онкологията, разбрах, че и там вече правели, ще питам дали правят и по каса, или е платено.
хадзапи, а защо не трябва да ти правят мамография?
Колко струва еластографията в "Щерев"?
При уплътнени гърди не се прави никога мамография, а по принцип мамолози са ми казвали на уше..., че около30  на сто от рака се причинява от рентгеновите снимки.
За  еластограията при д-р Билчев платих миналия април 65 лв., той също ми потвърди, че при уплътнени гърди, не се прави рентген. Правила съм МРТ.

# 3 543
  • София
Какво значи уплътнени?И колко рентген трябва,за да се появи рак???

# 3 544
Здравейте, по-назад в темата писах за съвет. С майка ми бяхме на преглед при д-р Полихронов и за жалост новините не са добри. Откри и туморна формация -12мм, която според него 95% е злокачествена. Даде и един списък с изследвания, които трябва да направи, за да мине в Онкологията на комисия, ако реши да се оперира там. Видимо беше разстроен човека. Сега съм много объркана и не знам какво да правим. Каза, че е малко образуванието и ако няма никъде разсейки, има шанс 90% за излекуване. На него ли да се доверим за операцията? Да търсим ли друго мнение? Ако решим да мине майка на преглед при още един специалист от Онкологията да не се обиди д-р Полихронов? Може ли някой да ми разясни процедурата, ако е минал през това? Може и на лични. СТрах ме е, хора. Не искам да загубя майка. И за себе си запонах да се притеснявам с тия кисти дето правя в послените гидини.

# 3 545
Betty, много съжалявам за новините. Имам спомен, че при Полихронов бяхте за второ мнение? Ако е така и второто мнение потвърждава първото, според мен не губете време. Правилно е казал човека, че шансовете са повече от добри, ако няма разсейки. Именно затова времето е важно. Стискаме палци, успех и ни дръж в течение.

# 3 546
Betty, много съжалявам за новините. Имам спомен, че при Полихронов бяхте за второ мнение? Ако е така и второто мнение потвърждава първото, според мен не губете време. Правилно е казал човека, че шансовете са повече от добри, ако няма разсейки. Именно затова времето е важно. Стискаме палци, успех и ни дръж в течение.
То мнението е трето, но видя тумор на съвсем друго място, а не на това, което беше казал първия според мамографията. Дето се вика, ако не си е минал прилежно цялата гърда на ехографа като нищо мжеше да и каже, че нищо и няма, както беше направил втория лекар.

# 3 547
Полихронов оперира майка ми преди години, махна цялата гърда, защото тя не можеше да изтърпи химио и лъче след това. Мина добре, обаче беше забравил някакъв конец в раната, доста изтърпя жената докато една сестра от онкото не извади гноясалия конец от раната при смяна на превръзката, доктора беше в отпуск, ама как някой от колегите му не видя това.....Със смесени чувства съм, по-скоро смятам, че е добър лекар, но майка ми я претупа в известен смисъл.
Аз съм с плътни гърди и си правя мамография на общо основание на 2 години, че и съм наследствено обременена.  Обаче последния път в Токуда ми я прави такова говедо без извинение, че седмици след това гърдите ми бяха като отрязани и се наложи да ходя при Василев за ехография допълнително, защото се уплаших яко. Досега винаги са ме питали докъде може да стискат с уреда, сега направо ме подложи на менгеме без да пита. Беше мъж, не зная дали има значение, викаха му Боби, обаче аз заради този смотан лаборант няма да стъпя повече в Токуда на такова изследване.

# 3 548
Сега най-голямата ми чуденка е дали да отидем и другаде на преглед и къде? Нямаме време да чакаме с месеци.

# 3 549
BettyBoop това е някакъв ужас за вас, съчувствам ви наистина. Как сега пък на съвсем друго място видял нещо Полихронов. Вие занесохте ли му мамографиите от предния път да ги види и тях?

# 3 550
Сега най-голямата ми чуденка е дали да отидем и другаде на преглед и къде? Нямаме време да чакаме с месеци.
Отидете при Василев, Младенов или Байчев, Александрова все имена

# 3 551
BettyBoop това е някакъв ужас за вас, съчувствам ви наистина. Как сега пък на съвсем друго място видял нещо Полихронов. Вие занесохте ли му мамографиите от предния път да ги види и тях?
Да, не е отворил изобщо диска.

# 3 552
Чувала съм добри отзиви за Спирдонов като диагностик, той не е хирург или мамолог, но били доста точни изследванията при него и разчитанията им

# 3 553
Отидете при Василев, Младенов или Байчев, Александрова все имена
Василев е в отпуска до колкото разбрах и ще преглежда евентуално чак февруари. Да търсим контакт с Гаврилов? Дали ще стане проблем, че се търсим второ мнение след Полихронов?

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 17:29 от BettyBoop

# 3 554
Betty, вижте при кой най-рано можете да запишете час. Не месеци, ами и една седмица не е за чакане. Вижте в частния кабинет на Младенов, обикновено има скорошни часове. И за него са противоречиви мненията, но за вас това ще е четвърто мнение, така че след това ще трябва да се решите накъде да вървите. Василев е в същия частен кабинет, но обикновено са по-далеч и часовете. Ако не ви дадат скорошен като обясните по телефона, записвайте за Младенов.

Общи условия

Активация на акаунт