Мамолози - гр. София

• 1 821 451
  • 6 661
  •   2
Отговори
# 4 035
  • София
Проф. Байчев също е много добър избор за операция.

# 4 036
А каква е цената на прегледа при Гергов? Аз имам желание да отида при него на ехографски преглед и на други органи. Няма информация на сайта.
60 лв.

# 4 037
  • SF
Защо не са премахнати лимфните възли с първата операция?

# 4 038
Здравейте!
Знаете ли дали д-р Монева преглежда някъде по здравна каса?

Хубав ден!

# 4 039
Здравейте!

Хубав ден!

Здравейте,
Д-р Монева не преглежда по здравна каса.
Преглежда на частно в лаборатория Бодимед на ул. Позитано 24. В кабинета до 22 ДКЦ вече не ходи.
Взима за преглед и ехография 40 лв. Ако е необходимо ще Ви насочи за мамография, където може да ползвате направление от личен лекар.

# 4 040
Здравейте!

Хубав ден!

Здравейте,
Д-р Монева не преглежда по здравна каса.
Преглежда на частно в лаборатория Бодимед на ул. Позитано 24. В кабинета до 22 ДКЦ вече не ходи.
Взима за преглед и ехография 40 лв. Ако е необходимо ще Ви насочи за мамография, където може да ползвате направление от личен лекар.

Благодаря!

# 4 041
Определено не съм доволна от доктор Средкова- много повърхностен преглед. Имах оплакване, което можеше лесно да се разреши. Едва ли не трябва да чакам малък кожен проблем да стане абсцес, за да го оперира, което е просто непрофесионално и неетично спрямо пациента. Не смятам, че малкият проблем трябва да стане голям, за да се лекува, но така е по-изгодно за докторите- търговци.

# 4 042
Аз пак да питам, освен Гаврилов и Стоименов, кого бихте препоръчали за преглед на кърмещи жени?

# 4 043
  • София
Аз пак съм си ходила при Василев и по време на кърменето.

# 4 044
Момичета, дайте мнение за др Виктор Йорданов Сити Клиник Младост

# 4 045
Той беше доктора, който видя рака ми, след няколко годишно следене при  д-р Перчева.  Беше много старателен и изчерпателен.
Миналия декември и този пак ходих при него. Първия път ми се стори преуморен , а сега директно ми даде документите и каза, че всичко е наред и си влезе в отделението.  Когато прочетох становището му се оказа, че има неща , които за първи път ги виждам. Нови образувания, незнайно откога . При положение, че юни имам друго образно изследване там и то беше чисто.Нито ги обсъди, нито нищо. Пък даже и били калцирали вече.
Остана ми усещането за поредните усвоени пари и претрупан преглед.

# 4 046
Той беше доктора, който видя рака ми, след няколко годишно следене при  д-р Перчева.  Беше много старателен и изчерпателен.
Миналия декември и този пак ходих при него. Първия път ми се стори преуморен , а сега директно ми даде документите и каза, че всичко е наред и си влезе в отделението.  Когато прочетох становището му се оказа, че има неща , които за първи път ги виждам. Нови образувания, незнайно откога . При положение, че юни имам друго образно изследване там и то беше чисто.Нито ги обсъди, нито нищо. Пък даже и били калцирали вече.
Остана ми усещането за поредните усвоени пари и претрупан преглед.
благодаря за отговора, каква е цената на преглед при него

# 4 047
С направление бях сега. Преди по спомен 35 за ехограф и 50 мамограф.

# 4 048
А, направлението обяснява всичко. Ако не сте на платен преглед, претупването е задължително. На мен веднъж дори не ми казаха нищо след мамографията, просто лекарката /Дойчева/  в Токуда хвърлила амбулаторния лист при рецепционистката, да си го взема от там. Възмутително.

# 4 049
Ами не е до направлението.  Предния път бях платено и на ехо и на мамо в рамките на няколко дни. Просто сигурно имат прекалено много пациенти.

Общи условия

Активация на акаунт