Мамолози - гр. София

• 1 811 331
  • 6 577
  •   2
Отговори
# 4 530
Но това е огромна цена за тези изследвания. 🤔

# 4 531
За мен не е огромна, ако трябваше да мина по ЗК щях да чакам с месеци, за направления, свободни часове, особено за ЯМР. Всичко беше спешно, ЯМР дойде и ми разчете в почивния си ден, събота!
П. П. За мен дадените за здраве пари са най-добре похарчените. Абсолютен приоритет.

# 4 532
Аз мисля че това е злоупотреба с притеснението на пациента. Ямр е 350 лв, като при директно плащане часове има до ден-два. Колко да е една биопсия - 100 лв да е, мамографията не знам колко е, но я слагаме 50 лв, и 100 да е, и 100 слагаме за преглед, и цената става съвсем различна. Този лекар е взел почти тройно.

# 4 533
  • София
Здравейте, кой бихте ми перпоръчали за второ мнение Гаврилов или Гергов. Принципно се следя при Василев в Тина Киркова. На последния преглед откри образование в лявата гърда с размер 7 мм. Според него е фиброаденом или стара киста, да не се притеснявам и след 8 месеца да отида на отвоно на преглед. Искам да получа и второ мнение. Имам доверие на Всилев, но ми е много притеснено. Чудя се дали да не отида в Сити Клиник, уж техниката им била най-нова, но при кой лекар ?!

# 4 534
ЯМР беше 700 лв + контраст 180, и то с фактура. Разчитане на другия ден, събота. Някои хора чакат по 3 седмици резултати от скенери и ЯМР....
Биопсия тънкоиглена + кор биопсия и т. Н.
За всичко имам фактури заради допълнително здравно осигуряване. Та са ми доста точни цифрите.
Не искам да споря и да се обяснявам, и 5000 бих дала.
МЕРИ,
Проф. Гаврилов е човекът, но часове се записват за след 2 месеца и половина.

# 4 535
Аз го пиша за другите хора, да не се подведе още някой.
Четири магнитни резонанса имам без контраст, това е цената, че някой даже са и по-евтини - 300 лв. Разчитането става или същия ден или на другия ден ти е готово.

# 4 536
  • София
Последно ходих при д-р Йорданов в Токуда на Цариградско. Доволна съм от прегледа и разясненията. При последните прегледи при проф. Гаврилов имаше доста претупване и не бях спокойна.

# 4 537
  • София
Благодаря ви, момичета ! Имам час за Гаврилов на  21 февруари, така че ще отида при него. Ако ме претупа ще ходя на трето мнение. Надявам се всичко да е наред при мен и да не се налага да търся трето мнение. Доста съм се ошашкала.

# 4 538
Спирдонов не бих си го причинила - големи схеми с лаборатории, хирурзи, аптеки.....

# 4 539
Здравейте, търся мамалог по Здравна каса в централен район. От 15г.ходя при д-р Спиридонов, но ме вкарва в някакви филми, после ходя за втори преглед при него, после при още един мамолог на частен преглед, защото не разбирам има или няма проблем, после на трети лекар, който все пак да каже нещо категорично...имам нужда от смяна на мамолога.

# 4 540
Спирдонов не бих си го причинила - големи схеми с лаборатории, хирурзи, аптеки.....

яко схемаджия, мдааа......много неприятен тип.

# 4 541
  • София
Здравейте, търся мамалог по Здравна каса в централен район. От 15г.ходя при д-р Спиридонов, но ме вкарва в някакви филми, после ходя за втори преглед при него, после при още един мамолог на частен преглед, защото не разбирам има или няма проблем, после на трети лекар, който все пак да каже нещо категорично...имам нужда от смяна на мамолога.

Мамлозите в Тина Киркова

# 4 542
  • София
Здравейте момичета, в понеделник има час при Гаврилов. Днес ходих до адреса, на който се намира частния кабинет на Гаврилов, но не го открих. На посочения адрес ул. Преславска планина №2 е жилищна сграда, на партерния етаж имаше само дентално студио. Някоя от вас може ли да ме ориентира къде точно се намира кабинета. Не искам да се лутам в понеделник и да си изпусна часа.

# 4 543
  • София
Трябва да заобиколите блока. Кабинетът е отзад. Някъде пред един от входовете даже живущите бяха оставили указателна табела.

# 4 544
  • София
Кабинета на Гаврилов е в същата сграда просто продължете до края на сградата и като свърши сградата свивате надясно и ще видите вратата на кабинета, той е малко на ъгъл на сградата.

Общи условия

Активация на акаунт