Мамолози - гр. София

• 1 822 547
  • 6 666
  •   2
Отговори
# 4 575
Младенов преглежда до към 19:30, поне преди.И аз поради тази причина се подведоха да отида при него, за да не излизам в работно време.Но не останах доволна и пак си ходя при Полихронов и специално си излизам от работа за прегледа 🤷В крайна сметка здравето ни е най-важно .

# 4 576
Да, прави сте за това. Здравето е най-важното.

# 4 577
Най-добре си освободете един ден, защото може да ви прати на мамография, или някакво допълнително изследване/консултация.

# 4 578
  • София
А доволни ли сте от д-р Монева или д-Дилова, втората преглежда в МЦ Фемина?

# 4 579
За д-р Василев нямам лични наблюдения. На мен карцинома ми го откри д-р Монева. Беше още фаза 0.

Колко голям е бил за да е 0 фаза?

# 4 580
  • София
Около 5 мм, доколкото помня.

# 4 581
Рано сутрин не става ли? Полихронов преглежда в Онкото от 8ч. Поне като се обаждах, така ми казаха. Ако човек отиде и е пръв, би трябвало до 9 да може да мине и до 10 да е на работа.

# 4 582
Рано сутрин не става ли? Полихронов преглежда в Онкото от 8ч. Поне като се обаждах, така ми казаха. Ако човек отиде и е пръв, би трябвало до 9 да може да мине и до 10 да е на работа.
Не става при мен, а и всичко може да стане и да се закъснее. Наистина най-добре е човек да си освободи деня. Полихронов имаше и частен кабинет нали? Някой знае ли адрес и има ли мамограф при него?

# 4 583
  • София
Какъв мамограф в частен кабинет?! Има ехограф. Адресът му взех от Гугъл, но не го помня. В центъра, около Солунска.
Препоръчвам го като доктор и като отношение!

# 4 584
  • София
Не става при мен, а и всичко може да стане и да се закъснее. Наистина най-добре е човек да си освободи деня. Полихронов имаше и частен кабинет нали? Някой знае ли адрес и има ли мамограф при него?
На ул. Цар Асен е кабинетът на д-р Полихронов. Препоръчвам и аз. Изключително внимателен и доста обяснява.

# 4 585
Какъв мамограф в частен кабинет?! Има ехограф. Адресът му взех от Гугъл, но не го помня. В центъра, около Солунска.
Ами Свещаров има мамограф, какво странно има във въпроса? Иначе благодаря за инфото.

# 4 586
  • София
Преди време,когато се обадих да запиша час за частния кабинет на д-р Василев,попитах дали има мамограф.Отговориха ми,че в жилищна сграда не може да има такъв.

# 4 587
Преди време,когато се обадих да запиша час за частния кабинет на д-р Василев,попитах дали има мамограф.Отговориха ми,че в жилищна сграда не може да има такъв.
Този в кабинета на Свещаров е в къща, която е пригодена за клиника. Тоест няма други живущи.

# 4 588
Четох във форума и избрах доц. Гаврилов. Отидох в болницата и чаках пред кабинета му, докато приключи с операциите. Прегледа ме само с ръце, видя заключенията на другите лекари и ме извика в частния си кабинет за биопсия и ехограф. В резултат заключението му беше, че това, което другите лекари казват, че е фиброаденом, всъщност  е калцирана киста, която трябва да наблюдаваме редовно. Появила се е, предполагам, по време на кърменето, повече от 15 години преди този преглед, поне така си спомням, че ми беше обяснил. Държи на всеки 6-8 месеца да ходя на преглед  и така досега...
Що се отнася до оплаквания - имам понякога болки в гърдата към лимфните възли (подмишницата), но при последния преглед Гаврилов ми каза, че това не е от кистата или нещо, от което да се притеснявам, а са възрастови изменения. Преди менопаузата, ползвах прогестеронов крем, сега нищо вече не ползвам за облекчаване, но пък и оплакванията не са сериозни засега.
Що се отнася до мамографиите - Гаврилов, а и всички други лекари, предполагам, препоръчва мамография на 2 години, между тях -  преглед с ехограф.
И аз се преглеждам при него всяка година, като на 2г. правя мамография. Мисля, че той е много добър.

# 4 589
  • В царството на игрите:)
Ами Свещаров има мамограф, какво странно има във въпроса? Иначе благодаря за инфото.
Свещаров и летяща чиния да има все не става. Не е вариант този човек.

Общи условия

Активация на акаунт