Мамолози - гр. София

• 1 753 109
  • 6 290
  •   2
Отговори
# 480
  • София
Лиличка, много благодаря  Hug

# 481
  • София
Шапокляк, обърках те, на Позитано е Бодимед. Извинявай  Hug

# 482
  • София
Привет отново с едно ново питане Simple Smile Пили ли сте окситоцин докато кърмите или след това?!? Ако някой има опит или инфо моля да сподели!!!  Hug Поздрави

# 483
  • Костинброд
Здравейте, момичета.
Майка ми ми записа час за профилактичен преглед при някакъв д-р Василев, ще ходя в частния му кабинет, който е на бул. "Мария Луиза", до обяд работи и някъде в държавна болница, но не знам къде точно.
Някой сеща ли се за него и ако да, какви са ви отзивите?

# 484
  • София
Здравейте, момичета.
Майка ми ми записа час за профилактичен преглед при някакъв д-р Василев, ще ходя в частния му кабинет, който е на бул. "Мария Луиза", до обяд работи и някъде в държавна болница, но не знам къде точно.
Някой сеща ли се за него и ако да, какви са ви отзивите?
Разгледай темата, в нея има много отзиви за доктор Василев - основно положителни. Държавната болница, в която работи е бившата Тина Киркова.

# 485
  • Костинброд
Ами, аз четох в темата за него, но не бях сигурна дали е той, защото нали не знам в коя болница работи.
Но щом е той съм спокойна.
Благодаря  bouquet

# 486
  • Костинброд
Забравих да ви питам- има ли период, в който не е удачно да се ходи на мамолог, т.е. по време на цикъл или на ПМС.....защото майка ми ми е записала час за 13-ти , а на мен трябва да ми дойде на 14-ти?

# 487
Забравих да ви питам- има ли период, в който не е удачно да се ходи на мамолог, т.е. по време на цикъл или на ПМС.....защото майка ми ми е записала час за 13-ти , а на мен трябва да ми дойде на 14-ти?

Няма проблем. Ако има въпроси, той ще те пита.

# 488
  • Костинброд
Мерси, бях чела, че се ходи 3-5 дни след цикъл и мислех да не ме върнат. Поуспокоих се сега   bouquet

# 489
Здравейте момичета! От доста време с интерес следя темата и най накрая се реших и аз да посетя мамолог. От написаното в темата най ми допаднаха мненията за д-р Василев от бившата Тина Киркова. Бих искала да ви попитам този доктор още ли работи там и дали телефона който е на първата страница е още актуален и на него ли става записването. Прегледите на частно също ли са в тази болница или има и частен кабинет и последно каква е цената на прегледа?
Благодаря ви предварително.

# 490
  • София
Нямам лично мнение за док. Василев, тъй като посещавам друг лекар в Мамологичния център на бившата ТК. Цената на платения преглед палпация + ехография е 30лв. , има възможност за посещение с направление за който вариант много се чака , докато платения преглед се организира за 1 ден.
Док. Василев е там , телефоните на самия мамологичен център са актуални.

А моето питане е за доц. Гаврилов, някоя от вас била ли е на преглед при него в Онкологията и какъв е начинът да се влезне на преглед при него там , тъй като на телефоните в частния му кабинет никой не отговаря.

# 491
На мене д-р Перчева, при която ходя, ми е казала, че най-добре е след цикъл да се преглеждат млечните жлези. В противен случай може да е нещо хормонално, което след цикъл да изчезне. А това са хем напразни притеснения до следващото проследяване, хем още един преглед, за да се види пак точно какво е.
Така, че ако не е нещо спешно, мисля, че не е проблем да се съобразим с това. Peace

# 492
  • Костинброд
Здравейте момичета! От доста време с интерес следя темата и най накрая се реших и аз да посетя мамолог. От написаното в темата най ми допаднаха мненията за д-р Василев от бившата Тина Киркова. Бих искала да ви попитам този доктор още ли работи там и дали телефона който е на първата страница е още актуален и на него ли става записването. Прегледите на частно също ли са в тази болница или има и частен кабинет и последно каква е цената на прегледа?
Благодаря ви предварително.

Катя, аз днес бях при д-р Василев, личния му телефон, на който също можеш да си запишеш час е: 0888932038, в Тина Киркова работи на частно то 13 до 15ч, преди това е по ЗК, в четвъртък следобяд работи на частно във Вита, но не знам точно часове. Днес в Тина киркова ми взе 30лв за ехограф и преглед на ръка, а съм чула, че като е на друго място взима по 50лв.

Bibita, аз днес точно това попитах доктора, защото бях преди цикъл, той каза, че има значение ако се извършва преглед само на ръка, а щом се използва ехограф или мамограф нямало никакво значение.

# 493
Д-р Монева - мамолог
25-та поликлиника

# 494
трябва ми телефон на някои др. мамолог   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт