Мамолози - гр. София

• 1 752 591
  • 6 290
  •   1
Отговори
# 495
Знаеш ли, аз ходих в началото на декември при д-р Перчева - МЦ Полимед. "Избрах" си я по мненията във форума, които прочетох за нея, освен че ми е наблизо. Въобще не съжалявам. Много внимателна жена, показва ми всичко на монитора на апарата, обясни ми за кистата, която ми откри вдясно, надълго и нашироко ме разпита и записа във файла ми за операцията на майка ми преди години на лявата гърда. Направи ми впечатление, че сваля цялата информация на диск, който пациента си съхранява. И мисля, че е много удачен вареант, вместо като тръгнеш да носиш всички бележки от изследвания и т.н. Аз лично останах доволна и през юни ще отида пак на контролен преглед.

# 496
Qnitza, явно различни лекари - различни препоръки и мнения. Peace
Важното е да вярваме на лекаря, който посещаваме и да ходим редовно на прегледи! Peace

# 497
Аз съм много доволна от д-р Панов от Токуда. Ходих преди няколко месеца, тъй като родих в 25 г.с. и ми спряха кърмата, след това ми се появиха малки бучки. Оказа се, че всичко е наред. просто ми е такава структурата на гърдите.

# 498
Да, д-р Перчева е наистина прекрасна!
Рядко има такива мили и отзивчиви лекари. Тя се държи като приятел, освен че обяснява всичко подробно.
На мене не ми е записвала на диск, явно при тебе, tzarina, е било заради по-голямото количество информация, но това няма чак такова значение, де... На мене ми пусна смс за подсещане, че ми предстои профилкатичен преглед.
Не случайно по-миналата година тя взе някаква награда за най-добър образен диагностик.
Който не е ходил до сега на преглед, със сигурност ако отиде при нея, ще го прави от там нататък с желание. Peace

# 499
Аз съм ходила при д-р Перчева в Дженерали и също съм много доволна. Тогава тя ми даде направление за биопсия на 2 кисти, които бяха назряли.
Наскоро обаче ми предстоеше профилактичен преглед и питах специално за нея, но ми казаха че е в много дълга отпуска 7 месеца или нещо подобно. Някой знае ли кога ще се върне на работа в мед. център на Дженерали?

# 500
Това за диска и съобщението е нормална практика в развитите страни.

# 501
tsveta_pile, аз днес бях при нея на профилактичен преглед.
Да, била е в отпуска, но вече преглежда в нейния си кабинет близо до моста Чавдар, за Дженерали не зная. Преглежда и до 2 ч. всеки ден в Полимед.
Ако решиш да отидеш в частния и кабинет, мога да ти дам кординати, ако нямаш... или просто и звънни на мобилния да я питаш за Дженерали.

# 502
zila1, сигурно е така! Но в България тези неща правят впечатление, защото знаеш колко малко лекари наистина са призвани да бъдат такива!

# 503
zila1, сигурно е така! Но в България тези неща правят впечатление, защото знаеш колко малко лекари наистина са призвани да бъдат такива!
Знам, че е така от опит, споменах го, за да не се впечатлявате толкова, просто малко взаимствана практика.
Не знам доколко е добра въпросната лекарка, но знам, че отношението не прави специалиста, за съжаление.

# 504
Bibita, благодаря ти за отзивчивостта! Ще звънна в Дженерали да попитам дали се е върнала, понеже там имам застраховка.

# 505
Здравейте отново. Вчера бях при доктор Василев от бившата ТК. Миля, че е изключителен човек. За първи път да отида някъде и да не ми претупат прегледа. Доктора беше доста внимателен, изслуша оплакването ми прегледа ме внимателно и доста подробно обясни от къде идват проблемите ми. От известно време се лутам от доктор на доктор , но единствено Василев си направи труда да ми обясни какво ми е . За моя голяма радост няма нищо опасно.  Hug Hug Hug

# 506
е, браво, че какво по хубаво от това Hug нека все така да няма притеснителни новини при всички мами

# 507
  • София
Момичета, може ли да ми дадете някакъв телефон за връзка с д-р Монева от 25 ДКЦ. Искам да си запиша час, а не просто да отида на сляпо. Или поне номера на регистратурата на 25-то.
Умирам от притеснение, че ми има нещо... Имам болки в гърдите и вече съм се вкарала във филм, че напипвам нещо на лявата. Болките отиват до подмишниците. Само като се сещам и ми се реве  Sad

# 508
Момичета, може ли да ми дадете някакъв телефон за връзка с д-р Монева от 25 ДКЦ. Искам да си запиша час, а не просто да отида на сляпо. Или поне номера на регистратурата на 25-то.
Умирам от притеснение, че ми има нещо... Имам болки в гърдите и вече съм се вкарала във филм, че напипвам нещо на лявата. Болките отиват до подмишниците. Само като се сещам и ми се реве  Sad

споко, тонка,  Hugаз ги имах същите страхове, докато се реша да си запиша час за преглед, едва ли не бях подредила живота на всичките ми близки без мен. И мен ме болеше под мишницата, ама накрая се оказа, че съм по чувствителна преди и след цикъл.

# 509
  • София
tzarina, благодаря за бързото успокоение. Имам съмнение, че болките са ми около овулацията. Но нали уж и напипвам "нещо". Това същото пак го напипах и преди 5 год, но тогава не обърнах внимание и забравих. Странното е, че само когато ме боли гърдата, тогава го напипвам  Rolling Eyes Аз само като си помисля, че може да ми се случи нещо и да си оставя детето, сълзите ми почват да текат от самосебе си. Преди да забременея не ми пукаше особено за здравето, но сега е коренно различно.

Аз продължавам иначе да чакам за координати на д-р Монева или друг специалист в района на Дружба и Младост-ите.

Общи условия

Активация на акаунт