Мамолози - гр. София

• 1 753 442
  • 6 295
  •   1
Отговори
# 4 935
на мен ЛЛ ми дава направления. код 10.04 за ехография, а 10.03 за мамография.

# 4 936
Здравейте,
Бременна съм в 23 г.с. и по пакета за следене на  бременност (първа част до 24 г.с.) имам ехомамография, но ще успея да отида чак в 26 г.с., понеже само тогава има свободен час и се чудех опасно ли е да се ходи след 24 г.с., както е предвидено по пакет? Някой ходил ли е на по-късен етап от бременността?

# 4 937
Ехомамография означава ехография на млечните жлези - ултразвуково изследнане. Сигурно ви гледат плода в корема с ехограф всеки месец? Е, по-безопасно е от това Simple Smile
Не бъркайте понятието с мамография, което е рентгеново изследване.

# 4 938
  • София
Моля да споделите какво направление трябва да се вземе за ехографски преглед при д-р Евгени Стоянов! Може ли ЛЛ да го издаде или той издава за гинеколог, а той от своя страна - за ехограф на гърди?
Миналата седмица звънях в Полимед за час за д-р Стоянов - някакво момче отговори  - каза, че в момента не записвали часове. И не можа да каже кога ще започнат да записват...за април.
Но някак безхаберно звучеше...почувствах се натрапник, че искам да знам как да разбера кога ще започне записване.
Та, ако някой скоро е успял да запише час, моля да сподели ориентировъчно за кой период записват. Винаги са ми давали час в рамките на 2-3 седмици...

Здравей,
ЛЛ може да издаде направление за Ехомамография. Другия вариант (ако има някаква причина да не може да ти издаде в момента) е да вземеш за гинеколог и той да ти даде за ЕХ. При мен ЛЛ можеше да ми издаде чак април и затова си взех за гинеколог. Ако и при теб стане така вземи за гинеколог, обади се в Полимед и след като запишеш час за Стоянов, според този час на момента си запиши и за гинеколог (пак там и преди часа за ЕХ). Гинеколога да е при д-р Е. Маркова, не за друго, а защото със сигурност ще ти даде направление. Направи си преглед и искай направление. Ще ти даде, няма проблем. При д-р Стоянов записват за април. Според мен това момче е вдигнало случайно. Само жени са на регистратурите. Звънни отново.
Друго което мога да ти дам като идея е да проверяваш в приложеието My health, към което даже от сайта на Полимед препраща. Аз така си записах часовете.
Една-две страници назад съм описала как протече прегледа при него.

Лек и усмихнат ден 🙂

# 4 939
ANETA B, благодаря за насоките и най-вече за my health! Снощи излезе час за д-р Стоянов за 15.03. и го запазих. Изключително неудобен ми е като ден, но не ми се чака до май месец. След  17.03. или преди 14.03. ще ми е идеално. Ако някоя от вас е в подобна ситуация, бихме могли да се разменим.

Благодаря на всички за уточненията по отношение на вида направление!

# 4 940
Здравейте,как записахте час за ултразвук в Онкологията с направление?

# 4 941
  • София
Здравейте, може ли актуална информация каква е цената за преглед в Света София Санте при д-р Василев и прегледа по-обстоен ли е от този в болницата Св. София? Работят ли с фондове, може ли безкасово плащане?
Благодаря предварително!

# 4 942
  • София
Здравейте, прегледа е 70лв. В болницата не съм ходила. За фондове пишат фактура и амбулаторен, но трябва да си кажете. Безкасово не можеше, когото бях аз.

# 4 943
Ще ходя на преглед при д-р Василев в болницата, там може ли да се вземе фактура за фонда?

# 4 944
  • София...........
Ще ходя на преглед при д-р Василев в болницата, там може ли да се вземе фактура за фонда?

Да, може

# 4 945
Момичета, при д-р Василев кога се ходеше, ако е в Тина Киркова?

# 4 946
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
  Според мен всеки ден, поне до 13 часа е в болницата...

# 4 947
  • София
Д-р Василев е в Тина Киркова сутрин.Следобедите е в МЦ Света София-Санте.

# 4 948
Мен лично ме е викал рано сутрин в Тина Киркова, защото после е в операции и влиза в отделението, не е на кабинет до обяд или нещо такова. Най-добре идете към 8.

# 4 949
Благодаря на всички за инфото. Аз ходя по принцип в частния му кабинет, но сега нямам време да си записвам час там. През регистратура ли се минава или някъде трябва да го чакам?

Общи условия

Активация на акаунт