Мамолози - гр. София

• 1 751 715
  • 6 290
  •   1
Отговори
# 5 055
В супердок излиза за утре свободен час.

# 5 056
Но е без направление.

# 5 057
  • София
Май само в Полимед по ЗК. Аз имам час за сряда, но го запазих преди 2 месеца.

# 5 058
Аз го написах това, защото има направление по ЗК и ми изгоря заради това, че не мога да си запиша час при Стоянов, за няколко месеца напред нямаше възможност.

# 5 059
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Аз го написах това, защото има направление по ЗК и ми изгоря заради това, че не мога да си запиша час при Стоянов, за няколко месеца напред нямаше възможност.
Най-добре първо да се вземе час, а след това направлението.

# 5 060
70 лева е преглед с ехография в частния му кабинет "Св. София - Санте". Ако имате предвид болницата - не мога да кажа, мамографии се правят само там.
Извинете, но за същия д-р Василев ли става въпрос, който работи и във Вита?

Да, същият е. Във Вита обаче са изключително малко часовете и е цяло чудо да нацелите свободен час в първия ден, в който вече записват за съответния месец. То не че в частния му кабинет е по-розово положението.
Мен тези дни пак ме подгони параноята и въпреки, че са минали само 2 месеца от последния преглед при Василев, си записах час за д-р Дилова. Първият възможен час беше в Св.Лазар, 180 лв ми взеха - ехография на гърди и щитовидна жлеза.

# 5 061
Тези в Св. Лазар са се самозабравили...180 лв за ехография!

# 5 062
Тези в Св. Лазар са се самозабравили...180 лв за ехография!

Да, аз също се изненадах леко от тази сума. Въпросната лекарка преглежда и на Позитано, там предполагам ще е по-ниска цената.

# 5 063
Въобще напоследък цените на прегледите и изследванията могат да ти отвинтят главата! А по ЗК става трудно и не ти правят всички изследвания.

# 5 064
И аз съм възмутена от тази цена. Януари платих при Гаврилов по-малко пари от тези, за преглед с палпация, ехография, пунктиране на киста и цитология.

# 5 065
Между другото Св.Лазар са рекордьори по цени още от години, та не съм изненадана въобще.

# 5 066
Явно е политика на болницата, защото във Фемина при същата лекарка е със 100 лева по-евтино.

# 5 067
  • София
В Полимед цените са 60 лв. за ехография и 50 лв. за мамография,ако някой го интересува.Поне такива цени прочетох на вратата,докато чаках.

# 5 068
Някой на това изследване в Майчин дом - термография ходил ли е да даде отзив, че не вярвам много на супердок в отзивите, а ужасно зле понасям мамографиите, за капак нищо не се вижда на такова изследване при мен и тази година няма да ходя. Та мисля да го заменя с термография, какъвто апарат само в Майчин дом видях че има.

# 5 069
  • София
В Полимед цените са 60 лв. за ехография и 50 лв. за мамография,ако някой го интересува.Поне такива цени прочетох на вратата,докато чаках.

Благодаря! Полезна информация. Да съм подготвена ако не успея да взема направление. Че там е супер неприятно като няма разплащане с карта.

Общи условия

Активация на акаунт