Мамолози - гр. София

• 1 782 099
  • 6 414
  •   1
Отговори
# 5 175
Отлично са специалистите. Имам работни впечатления от Центъра като цяло, а лични от д-р Мутафчийски, които работи и в Александровска.

# 5 176
Здравейте! Преди няколко дни сама напипах бучка в гърдата.Всяка година ходя на профилактичен преглед.Последният беше преди няколко месеца.Бихте ли ме посъветвали към кой специалист в София да се насоча? Най-вероятно освен мамография ще се наложи и биопсия ( по думите на линия ми лекар).Колебая се между Евгени Василев (Първа АГ ) и Полихронов (УСБАЛ Дъреница).
Благодаря предварително!

Гергов се държи безобразно с пациентите си!!!
За да си лекар, преди всичко трябва да си и човек.
Мое мнение.

# 5 177
Здравейте! Преди няколко дни сама напипах бучка в гърдата.Всяка година ходя на профилактичен преглед.Последният беше преди няколко месеца.Бихте ли ме посъветвали към кой специалист в София да се насоча? Най-вероятно освен мамография ще се наложи и биопсия ( по думите на линия ми лекар).Колебая се между Евгени Василев (Първа АГ ) и Полихронов (УСБАЛ Дъреница).
Благодаря предварително!

Гергов се държи безобразно с пациентите си!!!
За да си лекар, преди всичко трябва да си и човек.
Мое мнение.
Охххх, писнало ми е от такива!

# 5 178
  • София
д-р Лора Дойчева - мамолог
5 ДКЦ, 9268212
[/quote]

Прекрасен лекар и човек! Препоръчвам я с две ръце! Heart Exl

# 5 179
Здравейте, въпросът може да ви се строи малко повърхностен, но според вас за профилактичен преглед ехограф важно ли е специалиста или е по-добре да изберем близка и удобна локация, но да не пропускаме година? Не знам дали мога да се доверя на квартален(за София) в поликлиника или е по-добре при доказани специалисти?

# 5 180
За мен лично профилактиката, именно защото е веднъж годишно (обичайно) ,следва да бъде при утвърден специалист, а не просто при този, чиято локация би била най-удобна за мен.
 Има го и момента, че когато един лекар се докаже и стане "модерно" да се ходи при него се появява въпросът с дългото изчакване за час, след това чакане и пред кабинета, защото обикновено има и пациенти по спешност. Понякога и свръхнатовареността кара лекаря да е по-екпедитивен и да остави чувство у пациента, че е претупан. Субективното усещане разбира се не означава, че действително не е обърнато внимание.
  Много гледни точки може да има по въпроса. Моето мнение е, че и светилата грешат, но като че ли аз за себе си предпочитам утвърдени имена, особено предвид мнителността ми.
Simple Smile

# 5 181
На живеещите в Банишора, Лора Дойчева им е кварталният мамолог в ДКЦ-то Simple Smile.
Та зависи за кой лекар говорим, дали имаш проблемни гърди, фамилна обремененост или просто си отговорна към здравето си и затова ходиш на ежегодни прегледи.
По-добре да отидеш при кварталния лекар, отколкото да не отидеш изобщо.

# 5 182
Здравейте, въпросът може да ви се строи малко повърхностен, но според вас за профилактичен преглед ехограф важно ли е специалиста или е по-добре да изберем близка и удобна локация, но да не пропускаме година? Не знам дали мога да се доверя на квартален(за София) в поликлиника или е по-добре при доказани специалисти?

За профилактичен преглед е напълно достатъчно и в кварталната поликлиника да отидеш. Прегледите там не се извършват от хванати от улицата, а от специалисти, все пак. Аз за пръв път ходих на ехограф тая година и точно така направих. Няма нужда да чакам и да бия път за "доказан специалист", за когото чакат раковоболни, за да ми каже, че нищо ми няма.

# 5 183
Е да, но точно при профилактика може да се хване проблем, така че все пак е хубаво да си разбира специалистът от работата и да не е само отмятане. Аз се чудя, възможно ли е киста на няколко години да изчезне без нищо специално като терапия? Преди две години последно ходих при Гергов и при него имаше киста. Сега последните два прегледа ходих при друг специалист и той не вижда киста.

# 5 184
Да, възможно е да изчезне киста. Случвало ми се е и то не само за една.

# 5 185
  • София
д-р Лора Дойчева - мамолог
5 ДКЦ, 9268212

Прекрасен лекар и човек! Препоръчвам я с две ръце! Heart Exl
[/quote]
Повече от месец се опитвах да се свържа за определяне на час на този телефон, но не успях. За да не изтече направлението се записах в МЦ Лора при д-р Нина Боева. Иначе досега от 5 години ме следи д-р Лора Дойчева и съм с прекрасни впечатления от нея.

# 5 186
ехк, може ли да споделиш как мина прегледът при Боева? Набелязала съм я , другият избор беше Дойчева.

# 5 187
  • София
Много доволна останах от прегледа, доста време ми отдели, огледа щателно всичко, отговори подробно на всички въпроси.

# 5 188
  • София
Момичета, не си спомням и не мога да намеря кой беше споделил, че преди време при профилактичен преглед Младенов е намерил образувание, което после е отстранил. Понеже и аз се озовах в такава ситуация, ще ми е полезен споделен опит.

# 5 189
Някой знае ли в кои медицински центрове работи д-р Дилова? Звънях в Женско здраве или там, както се казват, но казаха че при тях е веднъж седмично и почти винаги няма места. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт