Мамолози - гр. София

• 1 782 327
  • 6 414
  •   1
Отговори
# 5 160
Lemy,
Албаяти също не работи по фонд/застраховател. Дали трябва първо да отидеш при гинеколог зависи от условията по застраховката. В моята се искат само оплаквания, за да не се счита прегледът за профилактика. Ще си платя, а после ще предявя претенция за възстановяване на разходите от Застрахователя.
Това, което са ти казали в Александра хелт е малко съмнително и прилича на генериране на прегледи с цел точене на фонда. Прочети си условията внимателно, за да знаеш за в бъдеще Hug
Шашкам се, защото от 10 години следя другата гърда, имам фамилна обремененост по майчина линия с три вида рак, включително на гърдата, а около мен е епидемия... Вече малко семейства останаха незасегнати от тази болест. Предпочитам да отида максимално бързо и да се знае какво е. Може и предменопауза да е или преумората от патерица, а после от упражнения за ръце и гърди... Ще видим във вторник.

Записах се при Албаяти, че ми е по-удобна локацията. Иначе и аз се следя при Стоянов като Кати.

# 5 161
  • София
И аз ще предявя претенция и ще пиша, но в общия случай - пишеш на претенцията какви са ти оплакванията, ако има изследвания, чакаш да станат и прикачваш и тях. Това е. Нали затова е фондът, да няма направления.

# 5 162
Скрит текст:
Lemy,
Албаяти също не работи по фонд/застраховател. Дали трябва първо да отидеш при гинеколог зависи от условията по застраховката. В моята се искат само оплаквания, за да не се счита прегледът за профилактика. Ще си платя, а после ще предявя претенция за възстановяване на разходите от Застрахователя.
Това, което са ти казали в Александра хелт е малко съмнително и прилича на генериране на прегледи с цел точене на фонда. Прочети си условията внимателно, за да знаеш за в бъдеще Hug
Шашкам се, защото от 10 години следя другата гърда, имам фамилна обремененост по майчина линия с три вида рак, включително на гърдата, а около мен е епидемия... Вече малко семейства останаха незасегнати от тази болест. Предпочитам да отида максимално бързо и да се знае какво е. Може и предменопауза да е или преумората от патерица, а после от упражнения за ръце и гърди... Ще видим във вторник.

Записах се при Албаяти, че ми е по-удобна локацията. Иначе и аз се следя при Стоянов като Кати.
Много добри мнения наскоро чух за д-р Албаяти от пациент и след това случайно от работещи в Онкологията, дано имате късмет и притесненията са неоснователни, успех Flowers Four Leaf Clover

# 5 163
Lemy,
Албаяти също не работи по фонд/застраховател. Дали трябва първо да отидеш при гинеколог зависи от условията по застраховката. В моята се искат само оплаквания, за да не се счита прегледът за профилактика.
И в моята също, опитах се да обясня на дамата на рецепцията, но тя беше категорична, че трябва да мина първо на гинеколог и изобщо не пожела да се поинтересува от фонд, и подробности.
И просто ме отказа да съм клиент на тази клиника. Останах с неприятното усещане, че искат да си пробутат гинеколога.

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 22:44 от Lemy

# 5 164
  • София
Реално ти трябв амбулаторен лист и фактура. Те това няма как да ти откажат?

# 5 165
А някой правил ли е контрастна мамография и къде правят?
,
аз правих до сега няколко сцинтиграфии при проф. Пиперкова в Онкологията на Дървеница. Нали нея имаш предвид?

# 5 166
Здравейте! Преди няколко дни сама напипах бучка в гърдата.Всяка година ходя на профилактичен преглед.Последният беше преди няколко месеца.Бихте ли ме посъветвали към кой специалист в София да се насоча? Най-вероятно освен мамография ще се наложи и биопсия ( по думите на линия ми лекар).Колебая се между Евгени Василев (Първа АГ ) и Полихронов (УСБАЛ Дъреница).
Благодаря предварително!

# 5 167
  • София
Здравейте! Преди няколко дни сама напипах бучка в гърдата.Всяка година ходя на профилактичен преглед.Последният беше преди няколко месеца.Бихте ли ме посъветвали към кой специалист в София да се насоча? Най-вероятно освен мамография ще се наложи и биопсия ( по думите на линия ми лекар).Колебая се между Евгени Василев (Първа АГ ) и Полихронов (УСБАЛ Дъреница).
Благодаря предварително!

д-р Виктор Йорданов /Аджибадем Младост/

# 5 168
Благодаря предварително!

Ако сте сигурни, че трябва и хирург, от тези двамата по-добре Полихронов.

# 5 169
Давам обратна връзка за прегледа при д-р Албаяти - възхитена съм! Това е един от най-подробните прегледи, които ми е правен досега! Докторът е много внимателен, обяснява всичко, дава съвети, не бърза и не претупва! Определено демонстрира лично отношение към пациента и не оставя чувство, че работи на конвейр.
Скрит текст:
Преглед мануален + ехография в Неоклиник е 100 лева. В някакъв момент ще започне да работи със застрахователи. Според мен проблемът е, че той се води към Неовитро, което е репродуктивна клиника в сградата на Неоклиник, а застрахователите рядко сключват договори с такива, защото по принцип не покриват репродуктивни проблеми.

# 5 170
Момичета, чудя се при кого да ида на второ мнение за моя казус свързан с подмишницата и уплътнението, което ми се получи там. Припомням, че Панов в Токуда каза, че нищо ми няма, а Василев - че е разрастнала се жлеза поради бременността (в момента съм в 7-ми месец, с него се видях като бях в 4-ти). Колебая се между Иво Гергов и Евгени Стоянов, и за двамата съм чела добри мнения като диагностици и специалисти. Наистина искам някой да потвърди мнението на Василев и, че няма място за притеснение, какви ли неща не четох, съмнявах се, че е лимфен възле - абсолютно го отхвърли Василев, не знам вече... помощ!

# 5 171
На мен д-р Евгени Стоянов ми направи изключително добро впечатление като човек (все пак не мога да го оценя като специалист, защото нямам познания). Обяснява много спокойно и търпеливо, а също и много етично се намеси в ситуация, на която можеше и да не обръща внимание.

# 5 172
the doors,
реално ти не търсиш второ, а трето мнение Simple Smile
От тези двама бих препоръчала Евгени Стоянов, но истината е, че Василев е от малкото мамолози, които разбират от лактиращи гърди, мнозина дори опитни и добри професионалисти не са много в час с тях. Така че бих се доверила на преценката му.
Да се самодиагностицираш и психираш по интернет няма смисъл.

# 5 173
Пиша, за да препоръчам МЦ "Спектър" до парк-хотел Москва, като добро място откъм апаратура за мамография и ехография. Разчитат резултата, искат да се носят и предходни изследвания. Работят със здравна каса. Относно специалистите по образна диагностика, които работят там - нямам впечатления. Но ако някой има такива - моля да сподели! Бъдете здрави!

# 5 174
Пиша, за да препоръчам МЦ "Спектър" до парк-хотел Москва, като добро място откъм апаратура за мамография и ехография. Разчитат резултата, искат да се носят и предходни изследвания. Работят със здравна каса. Относно специалистите по образна диагностика, които работят там - нямам впечатления. Но ако някой има такива - моля да сподели! Бъдете здрави!
Аз препоръчвам д-р Пенев (преди работеше в Токуда), но не зная още ли е в Спектър

Общи условия

Активация на акаунт